Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese iyi akşamlar sorun hala dwm ediyo galibaaamirmirmirmir
ne günaydını seher akşamoldu :jeyyar: feci rüzgar var burda (mersin) dışarda işim var resmen tırsıyorumçıkmaya
istda hava kapalı ama rüzgar çok az var amann bacımmm dikkat et rüzgarlı havadan bende çok korkarım valakafamçokkarıştı
he kaskımda yok zati bende tırsıyom yeminle![]()
sağlamım bacım ayıpsın. yemedi çıkamadım tırstım ayıptır sölemesi bugüne sarktı işlerim![]()
uzun bir aradan sonra nihayet buralara girebiliyorum. pc virüslenmişti. format atıldı. o süre zarfında dünyayla ilişkim kesildi resmen. kısa bir süre sonrada ankara yolcusuyum. kızikom tüp bebeğe başladı. bende yanına gideceğim. bu arada anacığımı ve kardeşlerimide görmüş olacağım. bir müddet yine yokum. ara ara internet cafelere takılırım artık.
bu arada tüm annelerin ve geleceğin anne adaylarınında anneler günü kutlu olsun. hepinizi tek tek öpüyorum.
hanımlar herkezin anneler günü kutlu olsun bir haftadır yoktum herkez iyidir inşallah fırstleyd cim allah kızının hayırlı evlatlar nasip etsin canım
ewt bacım kimseler yok hayde arkadeşler bakıp geçmeyin yazıp geçinnnnnnn yazcak bi selamınızdamı yokkk bacılarrrr