• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya///44

malesef çoçukların belli bir yaşda sahneye çıkmalarını tasvip etmediğim için reddediyorum seyretmekle zaten gereken yerlere şikayetlerimi yaptım sesleri güzel olabilir ama bu çoçukların sırtından birilerinin para kzanması doğru değil çoçukların ççaşlışmayaya değil yaşamaya hakkı vardır
malesef ben onların durumunu arabaların altında tamirhanelerde çalışan çoçukların arasında fark göremiyorum

sadece mekan cafcaflı...........
ohhh ailedede ne rahatlık madem sesi güzel en iyi yerlede eğitimini aldırırsın sonra 18 gelince nereye katılıyorsa katılsın

sadece mekan cafcaflı...........
ohhh ailedede ne rahatlık madem sesi güzel en iyi yerlede eğitimini aldırırsın sonra 18 gelince nereye katılıyorsa katılsın

bende karşyım ama bu çocukları muhakkak egitim aldırırlar sesleri güzel şu zamanda hangi işde para var aileler çocuklarını ona yöneltiyolar ya topcu yada popcu en güzel okullrda okuyup işsiz olanlar var işde böyle hayat kısa yoldan para kazanma

bende karşyım ama bu çocukları muhakkak egitim aldırırlar sesleri güzel şu zamanda hangi işde para var aileler çocuklarını ona yöneltiyolar ya topcu yada popcu en güzel okullrda okuyup işsiz olanlar var işde böyle hayat kısa yoldan para kazanma
malesf o çoçuklar okulu bitirmeden çuvallıyorlar küçük yaşta şöhret genç olunca playboy 22den sonra koca bir hiççççç

çeneler yapılmış gene bakıyorumda Allah muhabbetinizi artırsın ne dim a.s.

slm kızlar ben düngece kapatmıştım sabah kalkarkalkmaz atladım topiğe
nasılsınız herkese günaydına.s.

sanada günaydın bacım iyi yaptın boş kalmasın topik ben bi selam edip çıkıcam çünkü herkese günaydın a.s.

Back