• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya///44

iyi haftalar kızlar. bu aralar pc başında fazla oturamıyorum. aslında içim burayı istiyor. fakat ev işleride beni bekliyor. hem dışar hem içeri işleri mecburen bana düşüyor. eşim sabah işe gidip akşam geç vakit gelebiliyor. eh bende evde boş olmaktansa dışarıyıda hallediyorum.

iyi günler hanımlar nasılsınız ben kendi adıma iyiyim sizlerde iyisinizdir fırstlady cim hoş geldin benim bügün günüm var birazdan çıkacam 4 haftadır gidemiyordum gidemde arkadaşlarla biraz kaynatayım özledim onları hadi görüşürüz öpüyorum hepinizi

iyi günler hanımlar nasılsınız ben kendi adıma iyiyim sizlerde iyisinizdir fırstlady cim hoş geldin benim bügün günüm var birazdan çıkacam 4 haftadır gidemiyordum gidemde arkadaşlarla biraz kaynatayım özledim onları hadi görüşürüz öpüyorum hepinizi

emine bacım bugün gittin günlere çörekler börekler ohhh sefan olsun kızzzz

iyi geceler kızlar ne o kimseler uğramamış topiğimiz 2 sayfaya düşmüş gidemde yatam bari hayırlı sabahlar görüşürüz

ey malatyanın değerli öz verili insanları neredesiniz yaz olsa kayısımı topluyorsunuz derim bu topiği yanlız bırakmayın.................

iyi geceler kızlar ne o kimseler uğramamış topiğimiz 2 sayfaya düşmüş gidemde yatam bari hayırlı sabahlar görüşürüz

ey malatyanın değerli öz verili insanları neredesiniz yaz olsa kayısımı topluyorsunuz derim bu topiği yanlız bırakmayın.................

günaydın bacılarr yaaa bende kimseyi bulamıyırumm hanımlar arada ugrayıp bi selam bırakın emine lame bacım sizleride öpüyorummkaydirigubbakcemile3

günaydın herkese kimse yokmu ben her sAbah deli deli burdayım......................:lepi:

herkese merhabaaaaa.topiği ben açmıştım ama sonra pek uğrayamadım.topiğimizi yalnız bırakmayanlara teşekkürlerrrrr.ben bebek olduğu için anneler topiğindeyim daha çok ama burayıda özlemişim.

Back