• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya///44

herkese merhabaaaaa.topiği ben açmıştım ama sonra pek uğrayamadım.topiğimizi yalnız bırakmayanlara teşekkürlerrrrr.ben bebek olduğu için anneler topiğindeyim daha çok ama burayıda özlemişim.

Hoşgeldin hayatım bebeğin hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla neşe içinde büyüsün a.s.

günaydın malatya kaydirigubbakcemile5
hayırlı cumalar hepinize :Saruboceq:
saol canım sanda hayırlı cumalar

Hepinize sevgiler saygılar efem Şeniz Hayırlı cumalar pektabi a.s.

bendende sevgiler hayırlı cumalar

günaydın hanımlar hayırlı cumalar

saol bacımm sanada hayırlı cumalar

herkese merhabaaaaa.topiği ben açmıştım ama sonra pek uğrayamadım.topiğimizi yalnız bırakmayanlara teşekkürlerrrrr.ben bebek olduğu için anneler topiğindeyim daha çok ama burayıda özlemişim.

merabaaa canımm bebegini güle güle büyüt buraya ugramayıda unutma öpüldünüz bebişinide çokk öpüyorummkaydirigubbakcemile3

ayy ne güzel erkenden girebiliyon biz tembel geç kalkıyoruz iş güç derken bu saatlre kalıyoruzkaydirigubbakcemile3
yok ya iş güç yapıyorum arada takılıyorum mesala soğanı kavrulmasını beklerken bir taraftan mesaj yazıyorum fena takkıldım kadınlar kulübüne rüyalarıma bie giriyor çok sevdim burayı çok :enbuyukkk::enbuyukkk:

yok ya iş güç yapıyorum arada takılıyorum mesala soğanı kavrulmasını beklerken bir taraftan mesaj yazıyorum fena takkıldım kadınlar kulübüne rüyalarıma bie giriyor çok sevdim burayı çok :enbuyukkk::enbuyukkk:

ewtyaaa kk de bagımlı olduk bende ne işim olursa olsun girmek istiyourum annemin rahatsızlıgında pek giremiyodum aklım burdaydı iki laflayınca rahatllıyrum kaydirigubbakcemile3

slm yurdumun değerli insanları nasılsınız iyisinizdir umarım...........
herkese iyi haftalara.s.

Back