Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hanımlar iyi geceler nasılsınız bayağıdır ayrı kaldım özledim valla sizleri
annem ameliyat oldu şimdi iyi fırsat buldukça gelirim hepinizi çok öpüyorummmm
selam malatyalılarrr ben bu ayki sözleşmeli öğretmen alımına başvurdum ve malatya yazdım ilk iki tercihime hadi bakalım anlatın bana malatyayı nasıldır iyi midir memur için bu arada eşim de polis onun açısından çalışma şartları falan nasıl olur kiralar nasıldır
hayırlı olsuncanım . kargaya yavrusu şahan gelir biliyorum ama ben orda doğdum büyüdüm. şuan mersinde yaşıyorum güzel bi şehir ama fırsatım olsa 2 dakika düşünmem dönerim.
güzeldir benim memleketim inşallah rahat edersiniz. ulaşımı kolaydır insanları yardımseverdir. hangi ihtiyacın için kime sorsan yardım eder yol gösterir (istisnalar kaideyi bozmaz tabi her şehirde olduğu gibi ordada dengesiz insanlar mevcut sengözlerimebaksanab) ama güvenlidir gece 10 da da çıksan 11 dede rahatça yürürsün sokakta yani ben birgün bile rahatsız edilmedim. bakkalı çakkalı hastanesi dersanesi doktoru çoktur.(şaşırtıcı derecede hemde-tatlicadiarzu-) hemen hemen her caddede bi marketi vardır. merkezde oturacaksan vesaite bile ihtiyaç duymazsın yürüyerek gider gelirsin. memur arkadaşlarım var kurumun sorunları dışında malatya ile ilgili bi sorun duymadım şimdiye kadar. bu konuda yardımcı olamıyorum pek malesef. ama başka sorun varsa yardımcı olurum.
ay gene özledim bak:a015:
çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin a.s.
çok sağol canım yaa valla içimi rahatlattın hadi inşallah hayırlısı olur ayın 19unda açıklanacak açıklanınca yazarım burdan peki evleri falan nasıl kiralar falan
sağol canım evet çok yardımcı oldun biz şuan istanbulda ufacık 2+1 eve 500 veriyoz şuanda hamişim kızım olacak allah nasip ederse artık geniş bi ev olsun istiyorum kızım rahatça emeklesin yürütecine rahat rahat binsin bakalım artık gidip görmek lazım..
memleket özlemi zor demi ben de ıspartayı çok özledim...
merkezde mehmet akif ilköğretim okulunu yazdım bakalım artık hayırlısı biliyormusun nerde olduğunu
çok sağol canım görüşürüz
bide untmadan yazayım 2 sene önce doğalgaz alt yapısı tamamlandı bulabilirsen kaloriferli kazanlı olsun dairen. doğalgaz faturaları yüksek geliyomuş a.s.
canlarım merhaba. bugün tembellik günümdeyim. ikide bir yatmak istiyorum. yorgunluk var üzerimde. şu an bile zor ayakta duruyorum.
malatyada kiralar çok fazla ya. :1shok: benim evimde 3+1 ve kat kaloriferli ve izmirin en iyi semtinde. ben 500 veriyorum diye isyan ediyordum. şu durumda susmalıyım galiba. park yerimiz ve özel site bekçimiz bile var.
ben malatyada otururken bu kadar pahalı değildi. tabii ben 20 sene öncesinden bahsediyorum. oy oy oy fiatlar artmış bayağı.
bir de bişi daha soracağım canım mesela şehrin bir ucundan diğer ucuna arabayla gitmek ne kadar vakit alır