Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bugün hastahanede koşturdum. emar neticelerimi aldım. sonuç boyun fıtığı. bel fıtığı vardı. birde bu eklendi. iskelet sistemim iflas etmeye başlamış. zamanında yani emekli olduğumda 55 kiloydum. 7-8 senede 70 kilo oldum. hareketsizlik beni bu hale getirdi diyemem. stresten yedim o yüzden oldu. neden derseniz 25 sene yoğun çalış. birden herşeyden mahrum kalınca, meşguliyet bulamadıkça yedim. kiloda bel fıtığını ve ardından da boyun fıtığını getirdi. neyse tedavim başladı. inşallah ilaçlar iyi gelir. yaşlandıkça hastalıklar kapıyıçalmadan içeri giriyor artık. kovsakta gitmiyorlar.
ben bugün hastahanede koşturdum. emar neticelerimi aldım. sonuç boyun fıtığı. bel fıtığı vardı. birde bu eklendi. iskelet sistemim iflas etmeye başlamış. zamanında yani emekli olduğumda 55 kiloydum. 7-8 senede 70 kilo oldum. hareketsizlik beni bu hale getirdi diyemem. stresten yedim o yüzden oldu. neden derseniz 25 sene yoğun çalış. birden herşeyden mahrum kalınca, meşguliyet bulamadıkça yedim. kiloda bel fıtığını ve ardından da boyun fıtığını getirdi. neyse tedavim başladı. inşallah ilaçlar iyi gelir. yaşlandıkça hastalıklar kapıyıçalmadan içeri giriyor artık. kovsakta gitmiyorlar.
firstlady canım geçmiş olsun hem kilo hem bel fıtığı diyosun sıtres bende çok sıtresli günler yaşadım halende öyle çünkü özürlü çocuğum var ama ben hem hareket hem sıtres atmak için havuza gittim bayağı bu ara gidemiyorum orda arkadaşlar geliyodu dokdoru göndermiş fıtık için bayağı faydasını görmüşler sudaki hareket bütün vücuda fizik tedavi gibi okadar rahatlatıyo benimde bir çok ağrıdan kurtuldum diyebilirim hele şimdi belediyelerin ücretsiz sporları var yüzmek bütün vücüdu rahatlatıyo kilo veriyosun tavsiye ederim sporun yaşı yok bende bu yaşım da yapıyorum
canım bende yüzmeyi çok severim. fırsat yaratırım bunun için. yazları hiç aksatmıyorum. ama kışın bu olanağı henüz bulamadım. izmirde böyle havuzlar var mı bilmiyorum. araştırayım. aslında eskiden belli bir düzenim vardı. şimdi düzenim allak bullak. eskiden çocuklar yanımdayken ev işi yemek filan derken yinede koşturuyordum. şimdi çocuklardan biri evli, diğeri başka şehirde okuyor. evde bir tek ben oluyorum. eşim öğlen işe gidiyor. gece 12 geliyor. evi kirletende yok. tek odada oturuyorum. diğer odalar kullanılmadığı için sadece tozlanıyor. bu yüzden ev işimde pek yoğun olmuyor. bir tek kendim için yemek yapıyorum. burda tanıdığımda fazla yok. balıkesirde yaşarken iş arkadaşlarım vardı. çevrem vardı. bazen nerden buraya geldik bile diyorum. ama çocuklarım burayı çok seviyorlar. bizde evlatların peşinden gidiyoruz.
geçmiş olsun ablacım canına bak dikkat et. istersen verirsin kilolarını biraz yürüyüş biraz diye. hiçbişey sağlıktan önemli değil. malatyadaki bi arkadaşımın vefat haberini aldım daha 27 yaşındaydı. kendinize dikkat edin ölümlü dünya. herşeyi dert ediyoruz ama deymiyo hiçbişeyesenağlama
yirim ben seni ablacım. beni tarif ediyosun resmen (çocuk dışında) herifi zorluyorum dönelim diye. çok canım sıkılıyo benimde burda bi yürüyüşe çıkıyorum arada okadar. sağlığına dikkat et ablam. yürümeye çalış her sabah yada akşam. :1hug:
bunun içinde yanıma arkadaş lazım. tanımadığım bir çevredeyim. burda komşulukta yok.