• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya///44

bende de durumlar pek parlak değil yaklaşık yarım saat sonra çıkıp dr gidicem...iki ay oldu hala olmadım test yaptım hamilede değilim peki niye olmuyorum yaaa...iyice sıkıntı ağırlık yapmaya başladı bide üstüne şiştim...bakalım dr ne diyecek....ordan eşimle anneme geçicem burnumda tütüyolar valla... gidim anamı babamı onlara dünyayı zehir eden geçimsiz bacımı ve yesi görim...yine bi maraza çıkıpta kardeşimle kavga olmaz inş.ben sabretsem ablam dayanamayıp çatıyor.neyse bulduğum ilk fırsatta gelişmeleri anlatırım...

zekocum sıkma canını allah hayırlısını vrsin inş. hayırlı haberlerle gelirsin inş.:Saruboceq:

zekocum küçükler biraz huysuz olurlar, sabredin. bende bugün yemek derdindeyim. rüyamda bile yemek yiyorum. özellikle patates kızartması canım çekiyor. mayonezli filan. ööööfff ya aklımdan çıkaramıyorum. ne zararlı o aklıma geliyor. perhiz tutmak ne zormuş ya....

herkese merhaba nasılsınız bakalım hanımlar...
zekocum küçükler biraz huysuz olurlar, sabredin. bende bugün yemek derdindeyim. rüyamda bile yemek yiyorum. özellikle patates kızartması canım çekiyor. mayonezli filan. ööööfff ya aklımdan çıkaramıyorum. ne zararlı o aklıma geliyor. perhiz tutmak ne zormuş ya....
amaaan valla öyle bi anlattınki benimde canım çekti...zaten insanoğluna na zararlıysa gözü onda oluyo...canel ananen nasıl oldu hiç haber vermemişin inş. daha iyidir. bizim durumlar iyi diyelim iyi olsun...özel hastaneye gittik sorarsan kadının teki nerdeyse doğum yapacak 2 saat beklettiler yazık valla içim acıdı...sancıdan kadının rengi kaçmıştı...bana da ilaç falan verdi olabilmem için falan öyle işte...anacımla babacım bizi ne kadar özlemiş...annem kuzucum özlemişim deyip sarılıyodu ablamla bana... sonra bahçede biraz çalıştık toprağı gübreledik valla amma hamız sabah zor kalktım kollarım bacaklarım belim hatta ayıptır söylemesi popom bile ağrıyo...kardeşimle ilgili bi maraza çıkmadı neyseki...firstlady ablacım doğru küçükler huysuz oluyo ama sırf basit bi huysuzluk değil onunki...hani bi ara bi abla vardı adını hatırlıyamadım evladı istemediği biriyle izdivaç yapmayı istiyordu benim kardeşiminde öyle durumu var malesef...hele annemle bi konuşması var çıldırmamak elde değil babamdan bi çekinmesi kalmadı... valla Allah anamla babama sabır kardeşimede akıl fikir versin inş.

canımcım nefsime hakim oldum. yemedim valla. kardeşine gelince, ailenin onaylamadığı her evlilik sonunda çöküyor. ama bırakın kendi haline. her koyun kendi bacağından asılırmış derler. şimdiki gençler sabırsız. evliliği marifet sayıyorlar. sonra başını taşlara vurmaz inşallah.
yalnız bunun bir oyun olmadığını söyleyin. sonra şikayet için sakın kapımıza gelmeyin deyin. yalnız bırakıldığını sansın. çaresiz kalınca belki vaz geçer. bu taktiği denesin aileniz ve sizler. yalnız kesinlikle yumuşamayın. o tehdit ediyorsa sizde tehdit edin.

iyi akşamlar hanımlar nasılsınız çoktan dır yazamadım baksamda bi bakıp çıktım morelimiz bozuktu annemde dolayı bu zamana kadar koşuşturdum ameliyata karar verildi hayırlısıyla inşallah atlatacaz anneme ve bütün hastalara allah acil şifalar versin hepinizi öpüyorum

herkese iyi akşamlar....
canımcım nefsime hakim oldum. yemedim valla. kardeşine gelince, ailenin onaylamadığı her evlilik sonunda çöküyor. ama bırakın kendi haline. her koyun kendi bacağından asılırmış derler. şimdiki gençler sabırsız. evliliği marifet sayıyorlar. sonra başını taşlara vurmaz inşallah.
yalnız bunun bir oyun olmadığını söyleyin. sonra şikayet için sakın kapımıza gelmeyin deyin. yalnız bırakıldığını sansın. çaresiz kalınca belki vaz geçer. bu taktiği denesin aileniz ve sizler. yalnız kesinlikle yumuşamayın. o tehdit ediyorsa sizde tehdit edin.
vaay helal olsun ablama kendine engel olabilmişin ne güzel bide ben becerebilsem...o taktikler denendi ablacım babam bu kapı sana kapanır dedi ama dinlemiyor kör olmuş sanki onun için neler çektik bilemezsin....artık dua edip Allaha bırakmaktan başka çare kalmadı...

iyi akşamlar hanımlar nasılsınız çoktan dır yazamadım baksamda bi bakıp çıktım morelimiz bozuktu annemde dolayı bu zamana kadar koşuşturdum ameliyata karar verildi hayırlısıyla inşallah atlatacaz anneme ve bütün hastalara allah acil şifalar versin hepinizi öpüyorum
geçmiş olsun ablacım Allah annenede tüm hastalarada acil şifalar versin inş.annenin nesi var?

herkese iyi akşamlar.... vaay helal olsun ablama kendine engel olabilmişin ne güzel bide ben becerebilsem...o taktikler denendi ablacım babam bu kapı sana kapanır dedi ama dinlemiyor kör olmuş sanki onun için neler çektik bilemezsin....artık dua edip Allaha bırakmaktan başka çare kalmadı...

canım evlenince hanyayı konyayı anlayacak. ama sizi çok üzeceğe benziyor. allahtan size büyük sabır diliyorum.

günaydın memleketimin güzel insanları herşey gönlünüze göre olsun bugün :kahve:

merhaba kızlar ben melita malatyalı bir ablanız bir kardeşiniz sizleri sevgiyle selamlıyorum.
BENİM MEMLEKETİM DİYE SÖYLEMİYORUM ŞU GÜZELLİĞE BAK MALATYAM GÜZEL MALATYAM
Kanalboyu%20Aksami.jpg

daha çok resim için tıkla
http://www.kadinlarkulubu.com/adim-adim-turkiye/258974-dogunun-incisi-malatya.html

Son düzenleyen: Moderatör:
oh oh kanal boyu. ay ben oraya gelin gitmiştim. 1 sene orada oturdum. sonra 4 yola taşınmıştım. hey gidi günler. ay eskilere gittim birden. okuluma yakın yere taşınmak istemiştim. bu sebepten tabii.

herkese günaydın hanımlar....bugün benim doğum günüm...25 yıl önce 05/03/1984 pazartesi günü saat 6 sularında dünyaya gelmişim....şimdide tam doğduğum hastanenin karşısında çalışıyorum...iyice yaşlanmışım valla...eeee yine kimse yok...tabi ben akşamları yokum ya akşamları toplaşıyonuz dimi hepinize küstüm...

canım sende benim gibi izmirdesin. hangi semtte oturuyorsun. a.s ben bornovada oturuyorum.

mesajı anca gördüm kusuruma bakma
ben yeşilyurttayım beklerim yolun düşerse tanışmayı çok isterim :1hug:
başınız sağolsun ALLAH geride kalanlara sabır ve sağlıklı ömür versin:Saruboceq:

herkese günaydın hanımlar....bugün benim doğum günüm...25 yıl önce 05/03/1984 pazartesi günü saat 6 sularında dünyaya gelmişim....şimdide tam doğduğum hastanenin karşısında çalışıyorum...iyice yaşlanmışım valla...eeee yine kimse yok...tabi ben akşamları yokum ya akşamları toplaşıyonuz dimi hepinize küstüm...

iyi senelerin mutlu yılların olsun canım. a.s. bilmiyorumki bu kızlar nerde ne zaman gelsem kimse yokÇok üzgünüm çoook

doğum günün kutlu olsuna.s.daha nice yaşlara sağlıkla inş.:Saruboceq:a.s.:nazar:a.s.:nazar:

geçmiş olsun rabbim şifa versin
sen moralini yüksek tutki annen rahatlasın hayırlısıyla tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah

benim eşimle tanışma yıldönümünde sen dünyaya geldin demek kaydirigubbakcemile3
rabbim tüm sevdiklerinle mutlu huzurlu sağlıklı bir ömür nasip etsin a.s.

s.a hemşerilerimm 1.5 ay oldu evime geleli 2 ay malatyadaydım doğum için çağam has malatyalı olsun die orda doğurdum babası gakkoş bende kayısı kentli die seviyorum
hepinizi öpüyorum

Back