Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mesajı anca gördüm kusuruma bakma
ben yeşilyurttayım beklerim yolun düşerse tanışmayı çok isterim :1hug:
başınız sağolsun ALLAH geride kalanlara sabır ve sağlıklı ömür versin:Saruboceq:
rabbim sağlıklı huzur dolu bir yaşam nasip etsin yavruna :Saruboceq:s.a hemşerilerimm 1.5 ay oldu evime geleli 2 ay malatyadaydım doğum için çağam has malatyalı olsun die orda doğurdum babası gakkoş bende kayısı kentli die seviyorum
hepinizi öpüyorum
14 martta izmir buluşması olacak. gel oraya görüşelim. bende allahtan :1hug:bir mani olmazsa orada olacağım.
selam hanımlar anca girebildim hepinize iyi temmileriniz için teşekkür ederim...canel teyzelerin giremiyor heralde canım ananen nasıl oldu...senden inş.iyi haberleri bekliyorum...
uzun bir aradan sonra yeni girebildim. hala tam olayları toparlayamıyorum. teyzemin kızını kaybettik. anacığım çok yalnız kaldı.
bu arada geçmiş mevlid kandilinizi ve kadınlar gününüzüde kutlarım.
canel72 geçmiş olsun dileklerimi ilet canım.
uzun bir aradan sonra yeni girebildim. hala tam olayları toparlayamıyorum. teyzemin kızını kaybettik. anacığım çok yalnız kaldı.
bu arada geçmiş mevlid kandilinizi ve kadınlar gününüzüde kutlarım.
canel72 geçmiş olsun dileklerimi ilet canım.
canel inş.ananen daha iyiye gidecek canım teyzelerinede geçmiş olsun dileklerimi iletirsin.firstlady ablacım sizinde başınız sağolsun...Allah geride kalanlara sabır versin...iyi haber yok mu...nerdeyse hasret kalır olduk ya..
hanımlar iyi geceler nasılsınız bayağıdır ayrı kaldım özledim valla sizleri
annem ameliyat oldu şimdi iyi fırsat buldukça gelirim hepinizi çok öpüyorummmm
canım tekrar geçmiş olsun. inşallah düzelir. sizleri çok özledikti.:1hug: