• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya///44

geçmiş olsun ablacım üzüldüm aman dikkat edesin kendine...ben iyiyim hamdolsun merak etme iş yoğunluğundan giremiyordum...

aman iyi ol canım. bende toparladım kendimi. hatta arkadaşlarımla buluşup kahve içmeye bile gittim. izmirin meşhur konak meydanındaydım yani. yalnız bugün izmir çok soğuktu.

geçmiş olsun iyi hafta sonları

sağol canım. şimdi iyiyim. güzel bir haftasonu sanada canım.a.sa.s.

slm canım hemşerilerim benim aslen ve aslen malatyalı olmakla beraber uzun yıllardır mersinde yaşıyorum ama herkes mişmişkentte bi ben yokum bol bol görüşmek dileğiyle:)

girdikçe okumaya çalışıyorum
pek aranızda olamıyorum giriş yapamadığım için fakat her girdiğim an hemen koşup hemşerilerimin sohbetini okuyorum
çok güzel bir dostluk kurulmuş kendi adıma sevindim hemşerilerimin bir araya gelmesine
sizler devam edin ben takip etmeye çalışıyorum inşallah yakın bir zamanda bende tam olarak katılırım aranıza

girdikçe okumaya çalışıyorum
pek aranızda olamıyorum giriş yapamadığım için fakat her girdiğim an hemen koşup hemşerilerimin sohbetini okuyorum
çok güzel bir dostluk kurulmuş kendi adıma sevindim hemşerilerimin bir araya gelmesine
sizler devam edin ben takip etmeye çalışıyorum inşallah yakın bir zamanda bende tam olarak katılırım aranıza

canım sende benim gibi izmirdesin. hangi semtte oturuyorsun. a.s ben bornovada oturuyorum.

kaç gündür uğruyorum kimselerin yazıları yok. canel72 canım bir sen uğramışsın. bendeherkese hayırlı cumalar diliyorum kızlar.

zeko geldiiiii....nasılsınız bakalım hanımlar....hepinize hayırlı cumalar diliyorum...ben bayağı gelişmeler olmuştur diyodum ama pek bi ilerleme olmamış...firstlady,kardelen,canel ve yeni üyeler dışında.... hani bide bizim sehernazla emine ablalarımız vardı...nerdeler yoksa yine iki bacı gezmekten topiğe girmeye fırsat mı bulamadılar...firstlady ablacım düzeldiğine sevindim...eee başka ben yokken neler yaptınız bakalım...

zeko geldiiiii....nasılsınız bakalım hanımlar....hepinize hayırlı cumalar diliyorum...ben bayağı gelişmeler olmuştur diyodum ama pek bi ilerleme olmamış...firstlady,kardelen,canel ve yeni üyeler dışında.... hani bide bizim sehernazla emine ablalarımız vardı...nerdeler yoksa yine iki bacı gezmekten topiğe girmeye fırsat mı bulamadılar...firstlady ablacım düzeldiğine sevindim...eee başka ben yokken neler yaptınız bakalım...

hayırlı cumalar zeko ve diyer arkadaşlar emine ve sehernaz bacılara gelince onlar benim canım teyzelerim oluyolar bu aralar annanem biraz rahatsız olduğu için onlar giremiyolar en kısa sürede gelirler inş. bu arada canım annaneme acil şifalar diliyorum:Saruboceq::Saruboceq:

ben hergün uğradım. bugünde geldim. canım çok şükür iyiyim. gelişme eşim için oldu. hekimhanlı olduğunu yazmıştım. çocukluk arkadaşı intahar etti. haberlerde de duymuşsunuzdur. yakın komşularıydı. bende çocukken ortaokulu orada okumuştum. bizimde komşumuzdu. amca çocuğuyla aynı sınıftaydık. gerçekten çok etkilendim. emniyet teşkilatının başı sağolsun diyorum. bu habere üzüldük.
onun dışında pek yaramaz olay yok diyelimde öyle olsun. evet arkadaşların çoğu kaçak. yakalamamız lazım onları. kaydirigubbakcemile

herkese hayırlı haftasonları diliyorum...canel ananene üzüldüm canım ama iki kızı madem anneleri için seferber olmuş tez zamanda iyileşir inş.firtlady ablacım çok üzüldüm başınız sağolsun...ne diyelim Allah geride kalanlara sabır versin...ölümün her türü acı ama böyle intihar olunca insan daha çok üzülüyor...yapmayın hanımlar yaaa aranızda iyi haber verecek olan yok mu...

bende de durumlar pek parlak değil yaklaşık yarım saat sonra çıkıp dr gidicem...iki ay oldu hala olmadım test yaptım hamilede değilim peki niye olmuyorum yaaa...iyice sıkıntı ağırlık yapmaya başladı bide üstüne şiştim...bakalım dr ne diyecek....ordan eşimle anneme geçicem burnumda tütüyolar valla... gidim anamı babamı onlara dünyayı zehir eden geçimsiz bacımı ve yesi görim...yine bi maraza çıkıpta kardeşimle kavga olmaz inş.ben sabretsem ablam dayanamayıp çatıyor.neyse bulduğum ilk fırsatta gelişmeleri anlatırım...

ben hergün uğradım. bugünde geldim. canım çok şükür iyiyim. gelişme eşim için oldu. hekimhanlı olduğunu yazmıştım. çocukluk arkadaşı intahar etti. haberlerde de duymuşsunuzdur. yakın komşularıydı. bende çocukken ortaokulu orada okumuştum. bizimde komşumuzdu. amca çocuğuyla aynı sınıftaydık. gerçekten çok etkilendim. emniyet teşkilatının başı sağolsun diyorum. bu habere üzüldük.
onun dışında pek yaramaz olay yok diyelimde öyle olsun. evet arkadaşların çoğu kaçak. yakalamamız lazım onları. kaydirigubbakcemile

firstlady başınız saolsun allah geride kalanlara sabır versin

Back