Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya ablacım aslında biz daha büyük kavgalarımızı geçmişte bıraktık...bir seneyi geçkindir tüm çalışmalara rağmen çocuğumuz olmuyo ya ondan beni suçluyo...çünkü ilk zamanlarda o isterken ben istememiştim...şimdi bana vicdan azabı çektirmeye çalışıyo ama ben pişman değilim...çünkü o zamanda o kavgaların gürültülerin şiddetin ve herkesin burnunu soktuğu bi yuvanın içine çocuk getiremezdim...bunu deyincede hepten kuduruyo işte...yok o zaman ben almayayım. bizim kavgalarımızı görenleri bile güldürürdü. allahtan çok büyük değilmiş. bizde kırıcı konuşmalar olmazdı. eğer çok sinirli olursam o evi terkeder, geç vakit gelirdi. o vakite kadarda benim sinirim kalmazdı. o çok sinirli olunca gündüzse komşuya kaçardım. geceyse küser gibi yapıp başka odaya girer müzik açardım. sakinleşince kavgada ben haklıysam, güzellikle izah ederdim. ama dedimya bizde senin ailen benim ailem konusu çok olmuştur. genelde de ben haklıyımdır. kendi aramızda kavgamız yok denecek kadar azdır. genelde de ya yemek yetişmemiştir veya gömleği ütüsüzdür ya da çamaşırı yıkanmamıştır. kötükedihüso
herkese günaydın...
ya ablacım aslında biz daha büyük kavgalarımızı geçmişte bıraktık...bir seneyi geçkindir tüm çalışmalara rağmen çocuğumuz olmuyo ya ondan beni suçluyo...çünkü ilk zamanlarda o isterken ben istememiştim...şimdi bana vicdan azabı çektirmeye çalışıyo ama ben pişman değilim...çünkü o zamanda o kavgaların gürültülerin şiddetin ve herkesin burnunu soktuğu bi yuvanın içine çocuk getiremezdim...bunu deyincede hepten kuduruyo işte...
bende herkese güzel günler diliyorum.
iyi dileklerin için sağol ablacım...yalnız anlamadığım dr.gittim bişey yok dedi...eşimin değerleri düşüktü onun sorunuda giderildi..peki neden olmuyo sebep ne olabilir acaba...sende haklısın canım. 5 sene ara vermek gerekir. anca evlilik oturuyor zira. ben 2 sene sonra doğurdum. tabii kaynanamla nerdeyse papaz olacaktım. yalnız bizim olmuyordu. tedavi sonunda oldu. bunu kimselere diyememiştik. olduda kıymetlendik mi. kaynanam yinede kusurlar buldu. neyse ölmüş kadının ardından konuşmayayım.
benim kızımda senin gibi sorunlar yaşıyor. inşallah hayırlısıyla isteyenlere bebek nasip olsun.:a015:
merhaba hanımlar...iyi dileklerin için sağol ablacım...yalnız anlamadığım dr.gittim bişey yok dedi...eşimin değerleri düşüktü onun sorunuda giderildi..peki neden olmuyo sebep ne olabilir acaba...
sevgililer gününüz kutlu olsun:asigim:a.s.