selam canım ablalarım benim hepinizin ne güzel iyi temennileri var hepinize teşekkür ederim eeee beni özlediniz mi bakalım...
merhaba kızlar. herkese iyi geceler demek için uğradım. kimsecikler girmemiş. sevgililer gününün etkisinde kaldınız herhalde. neyse hepinize iyi uykular.
selam canım ablalarım benim hepinizin ne güzel iyi temennileri var hepinize teşekkür ederim eeee beni özlediniz mi bakalım...
selam ablacım nasılsınız inş keyifler saglıgınız iyidir öpüyorummm
keyfim yerinde çok şükür. ben topiğe gece geç vakit girebiliyorum bu aralar. gündüz işlerim çok oluyor. aklım burada ama kendimi zorluyorum. gece gireceğim diye. yoksa işler ertesi güne kalıyor. buda moralimi bozuyor haliyle. bu saatlerde ancak fırsatım oluyor. çünkü herkes yatmış oluyor.:jeyyar: bende rahatça yazışabiliyorum.:sm_cool:
bugün düne göre erkenciyim. ama kimsecikler yok. herkese iyi akşamlar kızlar.
bugün düne göre erkenciyim. ama kimsecikler yok. herkese iyi akşamlar kızlar.
selam arkadaşlar nerdesiniz kimseler yokkk senağlama herhes iyidir inş hepinizi öpüyorummm
bacım burdayım ama hızına yetişemiyorum a.s.
arkadaşlar nasılsınız....
merhaba herkeslere. ben yine geç vakitler girebildim. bu alışkanlık oldu vallahi. yine hepiniz yatmışsınız. olsun ben yinede hepinize selam vermek istedim. öptüm kızlar sizleri.
bak bacım buraya geldim gene yakalayamadım seni çoooook öptümmmmm:1hug:
saol yabangülüm ben kendi adıma iyiim sen nasılsın
merabalar geç olsun napalım hanımlar işi bitmez nezaman vakit olursa olsun giriyonuzya saol bendende selam bende öpüyorumm
iyiyim saol canımmmmmmmmmm öpüyorum seni kocaman..a.s.
günaydıııııınnnn tüm hemşerilerime hayırlı cumalar diliyorum...bakın kaçak zekonuz geldi.... nasılsınız bakalım hanımlar....beni merak edenlere söylüyorum çoook şükür gayet iyiyim...babam daha iyi,annem biraz daha düzeldi...tek sorun işler çok yoğun veee ben çok yoruluyorum...valla heralde yarın geçe kadar çalışırım hatta bitmezse belki pazarda...o kadar vahim yani...bide sizi özlüyorum oda var tabi... mesela diyorum ki kaç gündür kk'ya girmedim beni merak etmişlerdir diye düşünüyorum...ne güzel bi duygu bu biliyo musunuz...bide topikte karşılaşsak tam süper olacak...
dün biraz tansiyon sorunum oldu. pek uğrayamadım. bugünde biraz halsizim.
canım seni göremeyince bir sorun var dedim. çok şükür sorun yokmuş.
bu arada hepinize hayırlı cumalar. fazla kalamayacağım. öpüyorum sizleri.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?