dün biraz tansiyon sorunum oldu. pek uğrayamadım. bugünde biraz halsizim.
canım seni göremeyince bir sorun var dedim. çok şükür sorun yokmuş.
bu arada hepinize hayırlı cumalar. fazla kalamayacağım. öpüyorum sizleri.a.s.
geçmiş olsun ablacım üzüldüm aman dikkat edesin kendine...ben iyiyim hamdolsun merak etme iş yoğunluğundan giremiyordum...
geçmiş olsun iyi hafta sonları
girdikçe okumaya çalışıyorum
pek aranızda olamıyorum giriş yapamadığım için fakat her girdiğim an hemen koşup hemşerilerimin sohbetini okuyorum
çok güzel bir dostluk kurulmuş kendi adıma sevindim hemşerilerimin bir araya gelmesine
sizler devam edin ben takip etmeye çalışıyorum inşallah yakın bir zamanda bende tam olarak katılırım aranıza
huu huuu topiğinizin kaçak kızı geldi nerdesiniz yahu...
ben varım kabul edersen delikafadulden
zeko geldiiiii....nasılsınız bakalım hanımlar....hepinize hayırlı cumalar diliyorum...ben bayağı gelişmeler olmuştur diyodum ama pek bi ilerleme olmamış...firstlady,kardelen,canel ve yeni üyeler dışında.... hani bide bizim sehernazla emine ablalarımız vardı...nerdeler yoksa yine iki bacı gezmekten topiğe girmeye fırsat mı bulamadılar...firstlady ablacım düzeldiğine sevindim...eee başka ben yokken neler yaptınız bakalım...
ben hergün uğradım. bugünde geldim. canım çok şükür iyiyim. gelişme eşim için oldu. hekimhanlı olduğunu yazmıştım. çocukluk arkadaşı intahar etti. haberlerde de duymuşsunuzdur. yakın komşularıydı. bende çocukken ortaokulu orada okumuştum. bizimde komşumuzdu. amca çocuğuyla aynı sınıftaydık. gerçekten çok etkilendim. emniyet teşkilatının başı sağolsun diyorum. bu habere üzüldük.
onun dışında pek yaramaz olay yok diyelimde öyle olsun. evet arkadaşların çoğu kaçak. yakalamamız lazım onları. kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?