Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar.ben azcık üzgünüm. kızım bugün gitti. bir hafta çok çabuk geçti. şimdi sağlimen yerlerine ulaştılar. içim rahatladı. ama boşluğu içimi acıtmaya başladı. keşke aynı şehirde olaydık.[/
ablacım allah kavuştursun ayrılıklar hep insanın içini açıtır aynı şehirde oturup hiç birbirini arayıp sormayanlarda var hatta aynı binada oturupda hiç sormayanlar var kızınız geldi hasret giderdiniz çok güzel inş enkısa zamanda yine göüşürsünüz
merhaba kızlar.ben azcık üzgünüm. kızım bugün gitti. bir hafta çok çabuk geçti. şimdi sağlimen yerlerine ulaştılar. içim rahatladı. ama boşluğu içimi acıtmaya başladı. keşke aynı şehirde olaydık.
canım arkadaşım kızını yollamışın ne kadar güzel geldi hasret giderdiniz evde bir boşluk olmuştur bir hafta da olsa şenlenmiştir kızın görev için ordalar herhelde inşallah bir günde aynı şehre gelirler oda olur inşallah hadi allah kavuştursun canım
merhaba kızlar.ben azcık üzgünüm. kızım bugün gitti. bir hafta çok çabuk geçti. şimdi sağlimen yerlerine ulaştılar. içim rahatladı. ama boşluğu içimi acıtmaya başladı. keşke aynı şehirde olaydık.
allah kavuştursun :teselli:inş. en kısa sürede tekrar beraber olursunuz.:1hug:
selam hanımlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli...valla beni hiç sormayın berbatım berbat ama Allah daha beterinden saklasın...cumartesi günü kaynanamla kayınpeder evlerine memlekete gittiler... c.tesi günü kızları oğulları torunları gelinleri kız kardeşleri enişteler yiğenler bizde toplandı bide gidicekler diye arada ziyarete gelende vardı...benim gözler kaymış zaten hasta ayakta bütün günde kalınca ertesi gün ağrılarla uyandım...gerçi ilk başta eltim biraz yardım ediyodu ama görümcemle dalaşınca gidip içerde oturdu hepten canım çıktı...bide heryerde gürültü ses iki kişi yaşamaya alışmışız ya bide hastayım kafam davul oldu...ama kaynanam mutfağa gelip yoruldun mu kızım dedi ya öyle hafifledim ki keşke hep böyle olsa nolurdu sanki...neyse diş ağrısının üstüne bide grip oldum işin kötüsü geciktim diye ilaçta kullanamıyorum...bir seneyi geçti olmadı şimdi mi var nedir...hee bide eşimle kavga ettik...daha nolsun dimi...umarım siz iyisinizdir...
kaynanamın davranışı benide çok mutlu etti...kızın için Allah kavuştursun ablacım inş. tez zamanda yine biraraya gelirsiniz...kayınvalidenin davranışını çok beğendim. artık rahatladın. bundan sonra bolca dinlen. benimde kızım gelmişti. ev birden canlandı. şimdi gitti. yine biz iki ihtiyar yalnız kaldık. :a015: bu sessizlikte zamanla insanı bunaltıyor.
sağol emine abla kocamın isteklerinden nazlarından kavgalarından fırsat kalırsa dinlenebilecem inşallah...iyi günler hanımlar nasılsınız herkez iyidir inşallah
zekocum sen nasılsın misafirlerin gitmiş bundan sonra biraz rahatlarsın
sağol emine abla kocamın isteklerinden nazlarından kavgalarından fırsat kalırsa dinlenebilecem inşallah...
herkese günaydın...
kaynanamın davranışı benide çok mutlu etti...kızın için Allah kavuştursun ablacım inş. tez zamanda yine biraraya gelirsiniz...
yaa siizinkide mi çok nazlı bende benim kocam numunelik diye düşünürdüm...senin ailen benim ailem kavgaları çok oluyo tabi ama bu öylesi değildi...hastayım diye bişey yapamadım oda sağolsun etrafı toparladı yardımcı oldu ama ben çamaşırları yıkamayı unutunca....vay mı ki sen bugün bütün gün kendini yaydında yattın çocuk olsa sen iyice serersinde dedi...bende zaten sana çocuk yapmayı düşünende kabahat dedim...zaten korkuyosun götün tutmuyo dedi...ne biçim konuşuyosun olduda ben mi aldırdım dedi... o ise telefonu fırlattı...valla siz kavgayı özlüyorum diyorsunuz ama bizim halimizi görseniz eminim fikrinizi değiştirirsiniz...ay sizin eşinizde mi çok nazlanıyor. bir benim başımda var derdim.:roflol:
canım bu ne kavgası. daha gençsiniz. yoksa senin ailen benim ailem tartışmalarımı.
bizde hep bu yüzden tartışma olurdu. tabii çocuklar olunca bu boyut biraz daha genişledi.
şimdi ise tartışacak konu bulamaz olduk. o kavgalar güzelmiş.
vallahi kavga etmeyi özlemişim.:sm_cool::teytey:
iyi akşamlar kıslar nerdesiniz huuuuuuuuuuuu:uhm:
yaa siizinkide mi çok nazlı bende benim kocam numunelik diye düşünürdüm...senin ailen benim ailem kavgaları çok oluyo tabi ama bu öylesi değildi...hastayım diye bişey yapamadım oda sağolsun etrafı toparladı yardımcı oldu ama ben çamaşırları yıkamayı unutunca....vay mı ki sen bugün bütün gün kendini yaydında yattın çocuk olsa sen iyice serersinde dedi...bende zaten sana çocuk yapmayı düşünende kabahat dedim...zaten korkuyosun götün tutmuyo dedi...ne biçim konuşuyosun olduda ben mi aldırdım dedi... o ise telefonu fırlattı...valla siz kavgayı özlüyorum diyorsunuz ama bizim halimizi görseniz eminim fikrinizi değiştirirsiniz...