• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya///44

vaay sehernaz abla sen gezmekten fırsat siteye bulabildin mi g
irmeye...aman şaka yaptım alınmayasın..

kız napayım emineye takıldım kaçgündür ama kız kk ihmal etmedim girdim yazdım zati giremedn duramıyorum hastalık vala alıngan hec degilim kaydirigubbakcemile3

ya kendi derdime düştüm biliyosunuzdur bebk için uğraşıyoruz.aşılama yaptırdım bu ay tutmadı onun stresiyle giremedim hiç..

ya kendi derdime düştüm biliyosunuzdur bebk için uğraşıyoruz.aşılama yaptırdım bu ay tutmadı onun stresiyle giremedim hiç..

ahh canım vala üzüldüm ama daha çok gençsin olur inş benimde bi arkadaşım vardı altı senelik evliydi olmuyodu tedavi gördü ikiz bebeklri olmuştu aradan bayagı gecti hiç görüşememiştim bi baktım kız hamile dedim daha ikizler büyümeden niye hamile kaldın dedim yaadedi bu kendiliginden hamile kaldım şimdi iki oglu bide kızı oldu allah büyüktür hiç yokken üç çocuk oldu hiç umudunu yitirme canim

ahh canım vala üzüldüm ama daha çok gençsin olur inş benimde bi arkadaşım vardı altı senelik evliydi olmuyodu tedavi gördü ikiz bebeklri olmuştu aradan bayagı gecti hiç görüşememiştim bi baktım kız hamile dedim daha ikizler büyümeden niye hamile kaldın dedim yaadedi bu kendiliginden hamile kaldım şimdi iki oglu bide kızı oldu allah büyüktür hiç yokken üç çocuk oldu hiç umudunu yitirme canim

nasipte yokmuş olmadı ne yapalım.allah nasip ederse olur bir gün..hayırlısı olsun..yine devam edecem tedavime işallah allah nasip eder.

nasipte yokmuş olmadı ne yapalım.allah nasip ederse olur bir gün..hayırlısı olsun..yine devam edecem tedavime işallah allah nasip eder.

arkadaşım hiç üzülme benim de tanıdığım çok aşılama yaptırdı hatta eşi ameliyet oldu ama gene hamile kalamadı en son bıraktılar bukadarmış diye olmuyo dediler amaşimdi maşşallah 3 tane oğlu var allahtan umut kesilmez inşallah seninde olur :Saruboceq:a.s.

merhabalar... ben geldim. kızlar bugün nasılsınız. ben çok iyiyim. yeni pc ile artık kuş gibiyim. rahatladım resmen. ayarlarıda tam bitsin artık bana nerdesiniz demeyeceksiniz.

selam arkadaşım allah mutluluğunu daim etsin oh ne güzel pc yenilendi kızın geldi deyme keyfe hep böyle mutlu olman dileğiylen öpüyorüm

merhaba arkadaşlar. kızım burada çok şükür. evim neşe içinde. bu arada herkesin cuması hayırlı olsun.

bluepoison_cuma8km7.jpg

SELAM ben malatyalım ama istanbulda yaşıyorum malatyadada akrabalarımız arada giderim malatyaya çokda severım malatyayı çok güzel bir yer ve sürekli değişim halınde olan bir yöremiz.

merhaba hanımlar nasılsınız...herkese hayırlı haftasonları diliyorum...ya ben yine hastayım ondan uğrayamadım dişim ağrıyo sanki acısı kulaklarımdan çıkıyo bide üstüne baş ağrısı....dün nakavt olmuştum işyerinde hep uyukladım...

merhaba hanımlar nasılsınız...herkese hayırlı haftasonları diliyorum...ya ben yine hastayım ondan uğrayamadım dişim ağrıyo sanki acısı kulaklarımdan çıkıyo bide üstüne baş ağrısı....dün nakavt olmuştum işyerinde hep uyukladım...

geçmiş olsun zeko diş ağrısı deyince benim dişler yerinden sallandı valla o ağrıyı bilirim allah şifa versin cnm:Saruboceq:

Back