Malatya///44

çok geçmiş olsun zekocum baban ameliyat olmuş annende inşallah en yakın zamanda iyleşir sende kendine iyi bak en büyük nimet sağlık canımsağlık olmadımı hiç birşeyin tadı olmuyo

herkese günaydın...emine ablacım iyi temennilerin için sağolasın...sana ve senin gibi bana destek olan tüm hemşerilerimde sağolsunlar...

selam zekocum baban ameliyat olmuş çook geçmiş olsun canım allah sağlık sıhhat afiyet versin kendine iyi bak

abim malatyada öğretmen benimde geçen bayram akçadağ a gelmiştim..merkezide gezdim ayy o kaysı döneri muhteşem bişey yaa.. kaysının binbir türlüsünü yapıyorlar bravoo
ha bu arada zeko arkadaşımıza bende geçmiş olsun diyorum babasına Allah acil şifalar versin

Son düzenleme:

ahhh bendede bitane külüstür var arada bi gidip geliyo aman bozulmasın çok alıştım boşluk oluyo evde

iyi akşamlar arkadaşlar hepinize teşekkür ederim babam iyi şimdi çok şükür darısı anamın ve tüm hastaların başına inşallah...

iyi akşamlar arkadaşlar hepinize teşekkür ederim babam iyi şimdi çok şükür darısı anamın ve tüm hastaların başına inşallah...

iyi akşamlar herkese zeko annene vede bütün hastalara
acil şifalar benimde kızım hastaydı çok şükür şimdi iyi :Saruboceq:

merhabalar... ben geldim. kızlar bugün nasılsınız. ben çok iyiyim. yeni pc ile artık kuş gibiyim. rahatladım resmen. ayarlarıda tam bitsin artık bana nerdesiniz demeyeceksiniz.

aşkolsun kızlar kapı gibi ablanız arkanızda ben buralardayım tıngırtatın yeter

bak ben geldim siz yoksunuz
vaay sehernaz abla sen gezmekten fırsat siteye bulabildin mi girmeye...aman şaka yaptım alınmayasın...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…