- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
hoşgeldin hem meslektaşım hem toğağım benim hoşgeldin.Merhabaaaaa =))) Bende Malatyalıyım topraklarım benim :)))
mutlaka yanlarına gidin. ben çok mutluyum. bu arada kızım bana toplama pc yapmak için malzeme almaya gitti. pc bozuktu ya. bunun içinde sevinçliyim. artık rahatça kk ya girebileceğim. bu külüstürde artık çöpe gidecek.:sm_cool:
iyi akşamlar arkadaşlar hepinize teşekkür ederim babam iyi şimdi çok şükür darısı anamın ve tüm hastaların başına inşallah...
çok geçmiş olsun şimdi iyi olduğuna sevindim...iyi akşamlar herkese zeko annene vede bütün hastalara
acil şifalar benimde kızım hastaydı çok şükür şimdi iyi :Saruboceq:
saolasın arkadaşım herkese bendende iyi akşamlar yaaa ben geliyorum kimseyi bulamıyorumsenağlama :a015:
inan bana yalnız değilsin bende aynı durumdayım...kimseyi bulamıyorum...saolasın arkadaşım herkese bendende iyi akşamlar yaaa ben geliyorum kimseyi bulamıyorumsenağlama :a015:
herkese günaydın... inan bana yalnız değilsin bende aynı durumdayım...kimseyi bulamıyorum...
vaay sehernaz abla sen gezmekten fırsat siteye bulabildin mi girmeye...aman şaka yaptım alınmayasın...aşkolsun kızlar kapı gibi ablanız arkanızda ben buralardayım tıngırtatın yeter
bak ben geldim siz yoksunuz
merhabalar... ben geldim. kızlar bugün nasılsınız. ben çok iyiyim. yeni pc ile artık kuş gibiyim. rahatladım resmen. ayarlarıda tam bitsin artık bana nerdesiniz demeyeceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?