Malatya///44

herkese güneydın hanımlar...nasılsınız bakalım...ben çok iyiyim gidip anacımla babamı gördüm... annem bi ara gelmişti görmüştüm diye heralde en çok babamı özlemişim sarıldım kokladım ohhhh... insanın ailesi gibi varmı be valla...annem kadıncağız mutluluktan yemek yiyemedi... geçimsizler yine gıcıklık yaptılar ama mani olamadılar...yani istemeye istemeye gönderdiler gibi bişey amaaan çok ta tın ben amacıma ulaştım ya...eve bi geldim herkes toplanmış ben yokum ya cins bunlar ya...kaynanam niye geldiniz siz yoktunuz biz oturuyoduk fırsattan istifade dedi...valla bende öyle düşünmedim desen yalan olur dedim...sonra görümcelerim mızmızlandı yok biz size gelcektik yok zaten çalışıyosun yıksun mırmırmır....geçmiş olsun deyip soracaklarına neden gittin der gibi konuşuyolar gıcık oluyorum gıcık...Allaha havale etmişim gün olur devran döner...başınızı şişirdim herkese selamlar sevgiler...beni merak eden ablalarıma sesleniyorum çok iyiyim zafer benimdir.bide babam hayırlısıyla kurtulsa annemde iyice düzelse daha iyi olucam...

ohhhh sefan olsunnn gerisini boş ver ananı babanı görmüşünyaaa geçmiş olsun sağlık afiyet versin allah senide öpüyorum zekoçumm

valla öyle iyi oldum ki ailemi görünce...şükürler olsun Rabbime Allah eksikliklerini vermesin...Herkesede benim ailemede sağlık sıhhat versin inş.

herkese günaydın...hanımlar nerdesiniz noldunuz...topiğimi terkettiniz nedir...

selam hayırlı günlerrrr nasılsınız bakalım bügün hava çok güzel dışarı çıkmadan bakayım dedim kimler var zekocum sen iyisin iyi haberini dünden okudum sevindim valla dışarı çıkacaz kızım evde okul tatilinde birz dolanalım seherride alıp hadi görüşürüz

zekocum ailenin yanına gitmene sevindim canım. onlar bırak konuşsun. sen ağaç koğuğundan çıkmadın. seninde bir ailen olduğunu anlayacaklar. bende bunları çok yaşadım. kız alınca onu tapulu malları sanıyorlar niyeyse. boş ver. bunlarda geçiyor zamanla. bak şimdi bana hesap dahi soramıyorlar. aksine ben sormadan onlar bana hesap vermeye kalkıyorlar.

hayırlı günleeer...iyi temennileriniz için hepinize teşekkür ediyorum...firstlady seni çok iyi hatırlıyorum ablacım di ara bi derdim vara yazmıştım kaynanamdan çektiklerimi sende konuş demiştin kendini ezdirme demiştin dediğini dinledim şimdi eskisi kadar yapamıyorlar...bilemiyorum ya malatyadan buraya geldiler hava çarptı bünyeleri alışmadı yada hakikaten düzeldiler...sen dıptısın annesiydin dimi bi yanlışlık yapmadım yani...hepinize teşekkür ediyorum sağolun desteğiniz için...sevgiler..

canım evet ben dıptısdıptısın annesiyim. kendini ezdirmemene sevindim canım. sessiz kaldıkça insanın üstüne üstüne geliyorlar. bu normal hayattada böyle değil mi? sen az diklenince tabii uslubunca, hemen sönüyorlar. bu şekilde devam et derim ben. hep onların dedikleri olacak değil. :sm_cool:

günaydın hanımlar nasılsınız bakalım...ne oldu hemşerilerim eskiden daha bi hareketliydiniz... yapmayın böyle hadi biraz canlanın...

kız zekocum buralardayız ama vakit bulamadım kızım evde okullar tatil çoğunlukla o bilgisayarın başında bana fırsat kalmıyo arada bir de dışarı çıkıyoruz şimdi seher nazdayız kahvatıya geldik seni öpüyoruzzz

okullar tatil olunca öyle oluyo dimi oda haklı tatilde istediğini yapmak istiyo hele bide iyi karne getirdiyse değmeyin keyfine...neyse sağlığınız sıhhatiniz yerinde olsunda...eee neler yapıyosunuz bakalım...

zekocum benim kız karne almadı karne verdi kendisi ana okulu öğretmeni küçüğüm yok zaten iki tane birde oğlum var bizi sorarsan daha sehernazdayız akşamada bize gideriz annemiz benim bir büyüğüm ablam var ona gezmeye gitti sehernazı yalnız bırakmadık

anaokulu öğretmenimi ne güzel tam bayan mesleği valla...abla kardeş birbirinize destek ne güzel... ablacım kızın nerde anaokulu öğretmeni merak ettim bize yakınsa aklımda kalsın yani...

ayy kafam durmuş sanki kendimi örle yorgun ve uykusuz hissediyorum ki...yaptığım konuştuğum herşey yarım sanki...o derece...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…