Ben de malatyalıyım ama başka bir ilde oturuyorum. Eşim çorumlu ama 1.5 yıl işi dolayısıyla malatyadaydık orada bir devlet hastanesinde başhekimlik yaptı sonra hayat bizi başka yerlere sürükledi. Malatyadan ayrılalı 9 ay oldu. Eşim ve ben hala arıyoruz oraları. Hatta eşim " sanki benim memleketim çorum değil de Malatyaymış gibi hissediyorum" diyor. Oradaki ahbaplarımız hala ararlar bizi. Halimizi hatırımızı sorarlar. Hatta daha geçen hafta bize bir kutu oranın kurutulmuş dutu, cevizi, üzüm ve dut pestili, cevizli sucuğundan göndermişler. Ahhh ah çok mutluyduk orada. Çok arıyorum ama sanki gelecekte bir zamanda yeniden oraya gidebiliriz gibi geliyor bize
ben esenlerde oturuyorum ablacım işyerim eminönünde... siz nerde oturuyorsunuz...zeytinburnu devlet okulunda calışıyo hee buarada sen nerede oturuyon
iyi akşamlar arkadaşlar babam ameliyat olmaktan vazgeçti...tahlil yapmadan ameliyat etmeye kalkıyo zaten bende bi tuhaf olmuştum...bide randevu için aradığında babamı tanımamış babamda vazgeçti... bugün gelecek bide burdaki doktorlara görünecek bakalım inşallah iyi haberlerini alırız...
iyi akşamlar arkadaşlar babam ameliyat olmaktan vazgeçti...tahlil yapmadan ameliyat etmeye kalkıyo zaten bende bi tuhaf olmuştum...bide randevu için aradığında babamı tanımamış babamda vazgeçti... bugün gelecek bide burdaki doktorlara görünecek bakalım inşallah iyi haberlerini alırız...
kızlar bugün kızım geliyor. sevinçten uyuyamıyorum. uzun zamandır görememiştim. resmen sabah oldu. ben hala uyuyamadım.
Gözünüz aydın. :)
gözünaydın ablacım çok güzel insanın sevdiklerinin yanında olması
çok teşekkür ederim.
evet canım gerçekten çok güzel bir duygu. evim artık şenlendi. dün ve bugün evimi daha çok seviyorum. ya gerçekten evimizde ses dahi yoktu. bakıyorum bugün evim bir başka. soğuk havadan eser yok. uzun zamandır evi dağınık görmemiştim. çok şükür evim dağılıyor ve ben topluyorum. inanın bu bile beni mutlu ediyor. :roflol:
yaaa tabi insanın sevdikleri yanında oldumu gözü ne iş görür ne başka şey annemden bilirim torunlar yeğenler geldimi nasıl mutlu oldugunu onun için büyüklerimizi ziyaret edip dularını almak lazımkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?