herkese güneydın hanımlar...nasılsınız bakalım...ben çok iyiyim gidip anacımla babamı gördüm... annem bi ara gelmişti görmüştüm diye heralde en çok babamı özlemişim sarıldım kokladım ohhhh... insanın ailesi gibi varmı be valla...annem kadıncağız mutluluktan yemek yiyemedi... geçimsizler yine gıcıklık yaptılar ama mani olamadılar...yani istemeye istemeye gönderdiler gibi bişey amaaan çok ta tın ben amacıma ulaştım ya...eve bi geldim herkes toplanmış ben yokum ya cins bunlar ya...kaynanam niye geldiniz siz yoktunuz biz oturuyoduk fırsattan istifade dedi...valla bende öyle düşünmedim desen yalan olur dedim...sonra görümcelerim mızmızlandı yok biz size gelcektik yok zaten çalışıyosun yıksun mırmırmır....geçmiş olsun deyip soracaklarına neden gittin der gibi konuşuyolar gıcık oluyorum gıcık...Allaha havale etmişim gün olur devran döner...başınızı şişirdim herkese selamlar sevgiler...beni merak eden ablalarıma sesleniyorum çok iyiyim zafer benimdir.bide babam hayırlısıyla kurtulsa annemde iyice düzelse daha iyi olucam...