Malatya///44

herkese selamlar hanımlar nasılsınız...demek 50 yaşındaymışın emine ablam demeliyim o zaman sana senden öğrenicek çok şeyim var o zaman ablacım...sehernaz kaş yaşında...sesi çıkmıyo hanımların yaşı sorulmaz diye mi cevap yazmadı yoksa...

firtlady gelinimiz görünmüyo her sabah muhakkak güzel sabah mesajları renkli renkli gönderirdi...Allah korusun hasta falan mı yoksa bize falan mı alındı...

kız zeko dogru deyon hanımlara yaş sorulurmu diyecem amaa yaa niye sorulmasın banada rahatlıkla abla diyebilirsin bacımm

bak bak abla diyebilirsin deyip lafı galyana getiriyoda yinede yaşını söylemiyo...

zekocum söylerim dersin benim ananmın yaşında bu sefer ben bunalıma falan girim yaaaaben dahaaa cıtırım yaaaa

sıkma canını ablacım öyle şey der miyim....çıtırsın tabi dumanı üstünde...

ben tap taze anlamında kullanıyorum ama başka anlama gelirmiki...hani taze ekmekler çıkar ya dumanı üstünde denir taze yeni anlamında çıtır çıtır.yanlış mı oldu yoksa seninle emineyle tanışmakta benim için bi nimet bence o yüzden o benzetmeyi kullandım...valla ilk bu bölüme girip sizi arıyorum...

canım benimbugüzel sözlerin üstüne söz olmaz bizde kk girice gözümüz seni arıyoo vala sen bizim hem kızımız hem kardeşimizsin seni çooook öpüyom zekocum

herkese günaydııııın...nasılsınız bakalım hanımlar...bana gelince şimdiik iyiyim ama bu günün yoğunluğuna göre değişir sanırım birazdan tempo artar banada soldan soldan gelmeye başlarlar...

bendende herkese tünaydınnn bacılarr

dogru söylüyon kız zekocum calışsan bitürlü evde otursan bitürlü vala hep geliyolar soldan soldan

dimi ablacım bak sen böyle deyince pek bi bencil buldum kendimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…