Malatya///44

hemende alındınız şaka yapmıştım sizi kızdırmasam benimle yazışacağınızda yok zaten....

kardeş demek zor günde yanıbaşında olan demek değil mi zaten...teyzede anne yarısı demek... akralardan en çok teyzemi severim ben anne kokusu yumuşaklığı şevkati vardır onda...

noldu kızlar küstünüzde cevap yazmayıp protestomu ediyonuz beni...

aha geldimmmm kız ne küsmesii kursda yegenim geldi ona yemek hazırladım anası babası calışıyo bize geliyo ahhh canım bacım ben sana küsermiyimmm

aferin kız sana yiğenlerine yardımcı ol..siz ist. neresinde oturuyosunuz bende sizin bacınız sayılırım evladımda yiğeniniz yerimi yapimde yarın öbürgün anne olursam....ne çıkarcıyım demi...

valla olsa getiricem getirmesine ama....anladın sen onu...emine sen napıyosun bişey söylemiyorsun..

mutfaktayım arada gelip bakıyorum napayım tam yemek saati kızda gelir okuldan birşeyler hazırlıyorum

birazdan bende işten çıkıcam doğru eve bide evde mesai iş güç...hep koşturmaca ya yoruldum artık... emine ne hem mutfak hem kk....dikkat et sehernazın dediği gibi yemekler yanmasın...ben sohbete dalınca herşeyi unuttuğum oluyo çünkü...

günaydın herkese hayırlı haftasonları diliyorum efendim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…