• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya///44

Bonjour.gif

herkese merhabalar nerdesiniz arkadaşlar....siteyimi terkettiniz...

sehernazcım anca şimdi girebildim emine yine ev gezmelerine çıkmış...myctikdarc hoşgeldin...

zekocum ablamın kendi apartmanında cok kalaba oluyo cogunu tanımıyom kız işim bitti anamla cay yaptık baş başa içiyok

iyi yapmışın ahh ah benimde anam yanımda olaydıda dizinin dibinden ayrılmayaydım...emine görünmüyo ortalıkta gittiği yerde rehin mi aldılar yoksa...sizin apt. gün falan yok mu...

bizim komşular akşam oturmasına geliyo bizde erkek yok el işini alan bizde komşularımız cok iii bizim burda trakyaklı göçmenler var bi biz varız dogulu ama memnunuz komşulardan güne gerek kalmıyo

iyi yapmışın ahh ah benimde anam yanımda olaydıda dizinin dibinden ayrılmayaydım...emine görünmüyo ortalıkta gittiği yerde rehin mi aldılar yoksa...sizin apt. gün falan yok mu...

kız geldim mutfakdayım fırsat olmadı iki çift yazayım napayım 15 günde bir evden işden güçden uzak bir iki saatde olsa dinleniyom

bizim apt.komşuluk nerdeyse hiç yok...çoğuda çalışıyo zaten... eşimle başbaşa oturoyuruz öyle... kaynanamlar gelince renk geliyo siyah ne kadar iyi olursa artık renksiz daha iyi dimi...

Son düzenleme:
iyi yapıyon valla iş güç uğraş dur nereye kadar...ohhh sefan olsun..

Back