Malatya///44

ya firstlady neden görünmüyo her sabah açılışı o yapardı ben özledim valla...

zekocum fırstlady ablamızın pc sınde sorun var yakında yazmaya başlar
bizde ablamla alışverişe gittik geldik şimdi bizde oturuyoz

vaay iki bacı gezersiniz hı ne güzel...imrendim valla....biz 4 kızız biriyle görüşsek gözümüz diğerini arıyo yani illa bütün kızlar toplaştık yapıcaz...samsuna gelince sen bütün illerde geziyosunda ben bi samsuna kadar gitmişim çok mu...dur hele ablacım ben yavaş yavaş açılıyorum...sizi göremeyince gördüğüm ilk memlekete kendimi attım...yok ya aslında benim samsunlu çok sevdiğim bi arkadaşım vardı iyi oluyolar ya onun için bi uğradım...firstlady ablam için sevindim göremeyince panik oluyorum o güzelim sabah mesajları iyi geliyo hergün ayrı bi heyecanla acaba bu sefer nasıl göndermiş diye bakıyorum topiğe...

:lepi:selammm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.... bende malatyalıyımmmmmm:sm_cool: benı de alın aranıza

kız zekocum nerdesin hasta falanmısın değilsindir inşllah yoksa işlerinmi yoğun canım öpüyorummm

hanımlar hepinize hayırlı haftasonları diliyorum...ablacığım doğru söylüyosun hastayım valla iş yoğunluğu olmasa beni kimse kaldıramazdı o derece...boğaz ağrısı,başağrısı,öksürük bide bi sıtma geldi tamam dedim nakavt oldum...normalde bende kansızlık var buz gibiyimdir ama dün fırın gibiydim... terledimde şimdi biraz daha iyiyim şükür...sizler nasılsınız...

zekocum coook geçmiş olsun nerde üşüttün bu kadar aman kendin dikkat et çook öptüm bacımmm

iyi sabahlar zekocum geçmiş olsun canım ama dedim bu kız yazmadığına göre ya hasta ya yoğun çok geçmiş olsun dikkat et kendine öpüyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…