Malatya///44

vayyyyyyyy ne güzel ben giremeyeli sayfalar ilerlemiş hihoyyyt hemşerilerim ne güzel toplanmaya başlamış muhabbetler ilerlemiş çok sevindim gerçekten :lepi: umarım bende artık sık girip sizlerle sohbet edebilirim :Saruboceq:

herkese selam...firstlady ne yapmışın öyle valla iştahım kabardı...

herkese hayırlı günler hayırlı cumalar diliyorum....firstlady üzüldüm senin için şekeri olanlar hiç mi yiyemiyor yoksa belli limiti falan var mı...bu şeker kötü ya amcamda halamda kayınpeder kaynana enişte hepsinde var...ama söylenenleri dinlersen en uzun ömürlü onlar oluyomuş sağlıklı besleniyorlar ya ondan herhalde...

sehernaz emine kız nerdesiniz....daha uyuyo musunuz yoksa...

kuru meyvelerde zaten az şeker var. biraz tatlandırıcıyla yapılıyor. ben çocuklarıma ve komşularıma normal yaparken eşim ve bana az ayırıp (şeker koymadan önce) tatlandırıcı ile yapıyorum. aynı olmasada nefsimizi köreltiyoruz. canım mutlaka sağlıklı beslenmek zorundayız. belli yaşa gelince hastalıklar kapıyı açıp geliyor.a.s.

doğru söylüyorsun firstlady hatta artık belli yaşa gelmeye bile gerek yok bu zamanda erken yaştada hastalıklarla karşılaşıyorsun...daha bir yaşına girmemiş aşırı kilolu bebek biliyorum ben şeker çıktı... zaman insana rahat yaşamayı sağlıyacak imkanlar sundukça hastalıklarda çoğalıyor...Allah herkese şifa versin...

sehernaz emine kız nerdesiniz....daha uyuyo musunuz yoksa...

günaydın herkeze hayırlı cumalar zekocum kız ne yatması sabahları erken kk bakamıyorum hemen sabahları koşuşturmaca bende özürlü çocuğum var öğlene kadar onunlan uğraşıyorum daha sonra vakit bulunca kk giriyorum burdada sizlerlen iki muhabbet edersem sanki dinleniyorum allhtan kızım öğlene kadar evde yardım ediyo sonra işine gidiyo yoksa zor hamdolsun idare ediyoruz

demek erkencisin maşallah maşallah...kızın sana yardımcı oluyosa ne iyi anası gibi hamarat desene artık sırtın yere gelmez...özürlü çocuğun olduğunu yeni öğrendim çok üzüldüm gerçekten ne özürü var...

sağ ol zekocum insan ister istemez hamarat oluyosun evet kızım da çok yardımcı oluyo çalıştığı halde ama sehernaz da bana yardıma geliyo ihtiyacım olduğu zaman yakınız çünkü iki çocuğum var oğlum zihinsel engelli babamızında yardımı çok oluyo

slm hanımlar cumanız hayırlı olsun

slm zekocum vala uyumuşumm kız gec yatınca böyle oluyoo ben kalkana kadar siz sohbeti bitirmişiniz

sehernaz mı sana yardım ediyo Allah Allah hemde bu uyumayla ve hiç eksik olmayan misafirleriyle.... yiğenini korumak için söylüyo olmayasın sakın...

aşkolsun zekocumm bak misafirmi yoladım uyurum ama işlerimi bırakmam yaparımbacımada yetişirim bak sana bile yetişdim yazdımmm evde olunca ya yatılıyo ya temizlik ya misafir

zekocum öyle deme olmazmı faydası yeğenlerine çok emeği var birbirimize yakın olduğumuz için bende ona gidiyom birbirimize yardımcı oluyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…