Malatya///44

iyi geceler arkadaşım ben bu meşajlar nasıl yazılıyo düşünüyodum yazınızdan sonra kızıma dedim benimkinide açtı çok teşekürler

selamlar kzlar herkese keyifli pazarlar ben de malatya-hekimhandan tüm hemşerilerime kayısı güzellerine sevgiler...........

herkeze iyi geceler hanımlar ziyaretçi mesajını açtım ama bilmiyorum açıldımı mesaj atında bakayım açıkmı hadi bakalım

merhaba hemşerilerim..yeni üyeyim foruma anca çözebildim burayı:)nslsın iyisinizdir inş...malatya merkezdeyim ben.....

hoşgeldin canım aramıza ... ben iyiyim tşk ederim sen nasılsın..ben malatyalı değilim ama sevgilim malatyalı bende sürekli burdayım işte ..

sgl cnm:)malatya gelini olcan ozman...gelinlerini çok sever malatyalılarr..bende malatyada kalmayı istedimde sevgilim elazıglı oraya gitcem malatyayı bırakıp ama allahtan yakın şehirler:)

evet evet malatya gelini olacam inşallahhh hayırlıysa tabi :asigim:bilmiyorum artık seveceklermi beni şakkıdı

kızlar hala ziyaretçi mesajları açık olmayanlar var. emine44 canım seninki açılmış. çok teşekkür ederim. böylece daha fazla yakınlaşma oluyor. k.maraş topiğinde biz hep açtık. aile gibi olduk bu sayede.

herkese merhaba nasılsınız bakalım hanımlar...bu arada bişey sorucam ziyaretçi mesajları nedir nasıl açılıyoki....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…