kızlar, sizlerle tam tanışamadık. ziyaretçi mesajlarınızın çoğu kapalı. sabahları sizlere günaydın mesajları atmak isterdim. gününüzün güzel ve iyi geçmesi için. fakat kimin profiline girsem ziyaretçi mesajı kapalı. eh bu uyarımı dikkate alıp, bir zahmet ayarlarıma girip açarsanız mutlu olurum. böylelikle daha sıcak ilişkiler kurmuş oluruz. hepinizi öpüyorum.
selam nasılsınızz....
selam canım soguktan dışarıda dolaşamıyoruz bende kk de sıcacık dolaşıyrum:içelim:
selamlar kzlar herkese keyifli pazarlar ben de malatya-hekimhandan tüm hemşerilerime kayısı güzellerine sevgiler...........
selamlar kzlar herkese keyifli pazarlar ben de malatya-hekimhandan tüm hemşerilerime kayısı güzellerine sevgiler...........
herkese iyi akşamlara.s.nasılsınız bakalım
herkeze iyi geceler hanımlar ziyaretçi mesajını açtım ama bilmiyorum açıldımı mesaj atında bakayım açıkmı hadi bakalım
merhaba hemşerilerim..yeni üyeyim foruma anca çözebildim burayı:)nslsın iyisinizdir inş...malatya merkezdeyim ben.....
sgl cnm:)malatya gelini olcan ozman...gelinlerini çok sever malatyalılarr..bende malatyada kalmayı istedimde sevgilim elazıglı oraya gitcem malatyayı bırakıp ama allahtan yakın şehirler:)
severler cnm ..heleki az bşy hamaratlı bide şeker gibi dilin varsa tamamdır feth ettin ozman kalplerini:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?