- 12 Temmuz 2006
- 7.199
- 345
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese merhaba nasılsınız bakalım hanımlar...bu arada bişey sorucam ziyaretçi mesajları nedir nasıl açılıyoki....
kızlar hala ziyaretçi mesajları açık olmayanlar var. emine44 canım seninki açılmış. çok teşekkür ederim. böylece daha fazla yakınlaşma oluyor. k.maraş topiğinde biz hep açtık. aile gibi olduk bu sayede.
tşk ederim ziyaretçi msjların için a.s.a.s.a.s.
canım yardımcı olabildimse ne mutlu bana.a.s
iyi geceler hanımlar herkese meraba diyorumkaydirigubbakcemile3
sanada iyi geceler canım naberrrşakkıdı
selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli ben çoooooook kötüyüm şu sır sade nefes alıyorum yani tek yaşam belirtim bu kızı verdi babası sözü kesildi evde küçük çocuklarım hariç hiç kimeyle konuşmuyorum ailemde yanımda yok boğuluyorum
canım neyin var![]()
:1no2:çok üzüldüm ya umarım kızın geç olmadan senin sözünü dinler Allah yardımcın olsun:1hug:canımnem yokki kız kafasına göre birini buldu yaşı daha 15 gün önce 18 oldu babasının katı kuralları var konuştuğunu öğrenince büyükbi fırtına ardındanda sinirle verdi ben olmayacak desmde sözüm fayda etmedi senağlamakıza aylarca yalvardım dinlemedi sonuçta istediği oldu evde huzur namına bişey kalmadı senağlama
selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli ben çoooooook kötüyüm şu sır sade nefes alıyorum yani tek yaşam belirtim bu kızı verdi babası sözü kesildi evde küçük çocuklarım hariç hiç kimeyle konuşmuyorum ailemde yanımda yok boğuluyorum