Malatya///44

herkese merhaba nasılsınız bakalım hanımlar...bu arada bişey sorucam ziyaretçi mesajları nedir nasıl açılıyoki....

canım ziyaretçi mesajı senin profiline mesaj yazılıyor. hem özelde var. bu mesajları kimse görmesin diye yazılıyor. diğerini profiline gelen görebiliyor. aslında her ikisi açık olmasında fayda var.
nasıl açılacağına gelince, kontrol panalinize gireceksiniz. ayarlar ve özellikler bölümü var orada. ona tıklayıp girdiğinizde özel mesaj ve ziyaretçi bölümleri var. aktif hale getir kısmındaki kutucuğa işaret koyun. e-maile uyar kısmınada tıklayacaksınız. diğerleri boş kalacak. ziyaretçi mesajının kısmında ise üsteki kutucuğa işaret koyun. olay bu. eğer anlamadığınız kısım olursa benim profilime girip ziyaretçi mesajlarına not bırakabilirsiniz. elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli ben çoooooook kötüyüm şu sır sade nefes alıyorum yani tek yaşam belirtim bu kızı verdi babası sözü kesildi evde küçük çocuklarım hariç hiç kimeyle konuşmuyorum ailemde yanımda yok boğuluyorum

canım neyin var

canım neyin var

canımnem yokki kız kafasına göre birini buldu yaşı daha 15 gün önce 18 oldu babasının katı kuralları var konuştuğunu öğrenince büyükbi fırtına ardındanda sinirle verdi ben olmayacak desmde sözüm fayda etmedi senağlamakıza aylarca yalvardım dinlemedi sonuçta istediği oldu evde huzur namına bişey kalmadı senağlama

:1no2:çok üzüldüm ya umarım kızın geç olmadan senin sözünü dinler Allah yardımcın olsun:1hug:

hoş geldin canım evet yoktun kızın sözü olmuş allahtan hayırlısı üzülüyorsun ama yapılacak birşey yok bundan sonrası inşallah iyi olur üzülme senin iyi olman lazımki bu işlerin hakkından gelesin allah güç kuvvet versin hayırlı olsun

dem44 canım bende şimdi üzüldüm yaşıda kücükmüş her işde bi hayır var inş mutlu olr sende cok haklısın

kanikey slm canım öpüyorumkaydirigubbakcemile3

kızlar sağolun ama bunda hayır olduğunu sanmıyorum hiç iyi değilim iş yok askerlik yok anne baba ayrılmış oğlan ortada kendine hayrı yok daha anlatamadığım bisürü şey bilmiyorum bi piskoloğamı gitsem kıza benmi omu dedim o dedi işte bu yıktı beni eşim sen zamanında söylemedin diyo yapacağını yaptın karışma diyo

selam hanımlar nasılsınız bakalım...bugün iş için dışardaydım dondum ya....bide ne oldu biliyo musunuz?geçenlerde dedeyle görümceme gittik.herkes dedeye karşı alakasız yedi yabancı bile daha çok arayıp soruyo dedim...onlarda o zamanında anama ne çok çetirdi biz yine sorduk elimizden geleni yaptık diye kendilerini korudular...kızı neden bakmıyo dediler kızı hem dul hemde iki büyük kızı var hani yaşlı ya daha rahat eder diye...nolcak kalsın bende dedim....zaten balgam çıkarıyo diye halam ona bağırıyodur dedi...halama gitsin dedemin kafasına girer gönderir dedi...yalnız napcakki eşi ölmüş evde başka kimse yok kapısını çalan pek kalmamış ayrıca halaya sinir oldum...dün işten geldim baktım dede yok anahtarıda bırakmış...eşim dediki dedem artık ordan köye gider gelmez dedi....ay bi zoruma gitti ağla ağla çok üzüldüm ya...eşimde beni sakinleştirmeye çalıştı...bide eğer oğlunuz olursa adına Bedirhan koyun dedi ya vasiyet eder gibi sanki bi daha göremicekmişim gibi yüreğime oturdu...çok seviyorum onu keşke eşimin anasıyla babasıda azcık ona çekselerdi...

:1no2: :1no2: :1no2:keşke sizi dinleseydi ailelerin bildikleri birşey varki istemiyorlar inşallah hayırlısı olur canım ne diyeyimki üzüldüm daha küçükmüş kızın...

mehabalar kimler va kimler yok nasılsınız ben bildiğiniz gibi değişen bişey yok .kardelencim dinlemiyor biz söyledikçe ben herşeyiyle kabul ediyorum diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…