Malatya///44

ah canım kış gününde tazecik kaysıları görünce içim gitti. kuru var ama insan tazeyi özlüyor. ay yaz gelsin artık.

yine beeen topiğinizin kaçak kızından herkese hayırlı günler diliyorum...

selam hanımlarrr tuba pehlivan hoş geldin canım zeko evet kaçak kızzz uğramadın hiç bende birazdan çıkıcam bi bakayım dedim herkeze hayırlı günler diliyorum

ben unuttum yazım bi kaçak daha teyzoşum nerelerdesin kaç gündür özledik seni aaaa yapma hadi boş bırakmıyalım toppiğimizi

ya emine valla 2 gündür öyle yoğunuzki dün akşam onda evdeydim,ondan önceki gün eve gitmedim... eniştemin yanında çalışıyorum ben saat geç olunca ablamlara gittim gece 12 uyumuşum...he bide dün sürpriz kaynanamlar geldi zati gece 11de yatmışım 3.30 zil çaldı gelmişler 5 gibi yatim dedim dön dön bi türlü uyuyamadım şimdi işyerinde ha uyudum uyicam yani...ya yine hayatıma müdahele edicekler diye diken üstündeyim sürekli hata arar bakışlar...offff offf.yani hazırlanın kızlar yakında bu topiği bir derdim vara dönüştürebilirim...

slm zekocum yaa bu ne yogunluk vala milletvekili gibisin ben köyümüzün resmini dün koydum görmedin galiba?

öyle deme kız sokma beni havaya...ya bizim işi bilen 2 eleman işten çıktı yenilerde tam yetişmediler...eee nolcak zekoya kuvvet...hı bu arada resmi gördüm canım amcanın evini kayısıları valla iyi göndermişin hı aferin sana...ben daha tam resim göndermeyi öğrenemedim...

yaaaa kız ben beceremedim resimleri koymaya yegenim gelmişti ondan yardım aldım yaa coook karışık bacımm:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…