hoşgeldin ablacım nasılsın?valla yokluğun belli oluyordu.merhaba kızlar. ben nihayet sizlere kavuştum.
pc.m anca tamir oldu. bayağı masraf vardı.
umarım hepiniz iyisinizdir. eskilere henüz bakamadım.
bundan sonra uğrarım. hepinizi özledim.
anamm bu tpiciği nasıl kaçırmışım yağuu
bir yerde 44 rakamı gördüm sankiiihemşerilerim nasılsınızzz :80:
hoşgeldin ablacım nasılsın?valla yokluğun belli oluyordu.
hoşgeldin hemşom
merhaba kızlar nasılsınız bakalım.Noa ve empatik inşallah herşey istediğiniz gibi olur.Rabbim sağ salim bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
firtlady ablam hoşgeldin valla 15 tatilde yaklaştı ev talan olacak bizimde vay halime.
Yabangülüm nasılsın canım?bebişimde iyidir inşallah.
Suderim az kaldı gelmene ama banada günler geçmiyo inanki.
ecem nasılsın canım nerelerdesin?
sinem işler hala yoğunmu canım?
kristaltanem sen neler yapıyosun?
ayvalık kayıplarda galibaa bi ses ver bacım yaa.
safimu aramıza hoşgeldin canım?Malatyadamı oturuyorsun?
Kızlar bi süre çok sık giremedim.Ama bundan sonra topiği boş bırakmak yok.Hadi öptüm hepinizi.
hosgeldin aramiza hemsocum:)) yaa kizlarrr biliyorum cok endiselisiniz ama bu kadar buyutmeyin bu dogum isini biliyorum sana soylemesi kolay diyosunuzzz bende sizin gibiydim ama bir bakiyosunuz gecmis gitmisss bebisiniz kucaginizdaa bende sezeryanla dogum yaptim ustelik doktorum bayandi sadece sakin olunnn hepsi bu en guzel zamanlarin ve bebisinizin tadini cikarin cunku doguncaa dusunmeye bile zamaniniz olmayacak:))))))))))))))
merhaba kızlar nasılsınız bakalım.Noa ve empatik inşallah herşey istediğiniz gibi olur.Rabbim sağ salim bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
.Hadi öptüm hepinizi.
yarın sağlık ocağına götürmeyi düşünüyorum,doktorumuz çok iyi.Hoşbuldum Noa canım işlerim yoğun bütün gün ofiste tekim de arada bir bakıyorum yazıklarınıza ama ne zaman yazmak istesem hep işim çıkıyor.Hayırlısı ile Ünver Beyden memnun kalırsında için rahat eder..
Yabangülüm üzülme bak kızında hasta sende hasta olursan kim bakacak? Hastalığı ilerlemeden doktora götürün emin ol bişeyi yoktur.Rabbim acil şifalar versin havalar soğuk ister istemez kapmıştır mikrop
işallah canım sağlıkla gelsin oğluşun.annelik çok zormuş helede yavrunun bi yeri acıyorsayabangülüm çok geçmiş olsun cnm.çocuk bu elbet hasta olacak.sen kendine dikkat etki yoksa kim bakar bebişine.hayırlısıyla bizde alalım bi kucağımıza
teşekür ederim.yok canım ne şişirmesiyabangulum cok gecmis olsun canim ama uzulme annesi daha cokkkk hasta olcak iylesecek benim sana en buyuk tavsiyem sakin kafana gore antibiyotik verme hatta hemen antibiyotige sarilmaaa ilerde daha cok antibiyotige ihtiyaci olcak ne kadr az verilse o kadar hastaliklara karsi direnci artiyo unutmaaa burda tamamen yasak cokkkk onemli olmadikca asla verilmiyyooo vee eskilerin yaptigi gibi aspirinde vermeyesinn cocuk icin en guvenli soguk alginligi ilaclarii parasetamol iceren gurupturr ibuforen iceren ilaclar dahii fazla onerilmiyooo bilgin olsunn basini sisrdim canim tekrar gecmiss olsunn
*
ANNELERE...
Anne demek;
* Yenilen her lokmadan sonra alkış kıyamet koparan,şenlik havasına
bür...ünendir.
* Çıkan her pirinç tanesi diş için tüm hısım akrabaya telefon açandır.
* Tüm hafta hayalini kurduğu pazar kahvaltısına oturup asla yiyemeden
kalkandır.
* Sabaha kadar kırk sefer uyanarak,sabah kalkıp zombi gibi işe gitmektir.
* İşten eve geç gelmenin vicdan azabıyla bebeklerinin yanına kıvrılıp
saatlerce koklayandır.
* Tatil yapamamanın kitabını yazandır.
* Eskiden hergün uğradığı kuaförünün yolunu unutandır.
* Çaydanlığın kapağı ile pet şişeyi kapatmaya çalışandır.
* Parça pinçik olmuş pazar gazetesini birleştirip okumaya çalışandır.
* Gecenin bir yarısı gözü kapalı süt ısıtıp,gözü kapalı geri dönendir.
* Saatlerce leblebi parmaklı ayakları öpmekten sonsuz keyif alandır.
* Temcid pilavı tadındaki baby tv yi seyretmektir.* Bebek şef şarkısı
söyleyerek,fırsat bu fırsat deyip birşeyler yedirmeye çalışmaktır.
* Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak,mısırı tanelere ayırmaktır.
* İşten yeni gelmiş ve içeri ilk adımı atmışken,"Anne atttaaaaa"
sözleriyle çark edip,en yakın parkın yolunu tutmaktır.
* Anne demek bebek havuzunda yüzmektir.
* Başka bir anneyi nerede görürse görsün "Seni çok iyi anlıyorum tatlım
"bakışı atandır.
* Aşı takvimini ezbere bilendir.
* Kazara kendi için alışverişe gidip nasıl olduysa bebek kıyafeti dolu
poşetlerle geri dönendir.
* Ne kadar sert olursa olsun hayır demeyi beceremeyendir.
* İşe yetişmek için düğmelerini bahçede ilikleyendir.
* Uyduruk ninni besteleyendir.
* Çantasında sürekli Oyuncak kurbacık,ıslak mendil ve kreker taşıyandır.
* Son teknoloji telefonu denize atıldığında ,diken diken olmuş her bir
saçına rağmen,annecim telefonlar yüzemez diyebilendir.
* Anne demek eskisinden bin kat daha güçlü olmak demektir.
* Anne demek hayatının sonuna kadar ve sonunun da ötesinde birileri için
endişelenmektir.
* Anne demek iki küçük melekle,gururla,küçük dağları ben yarattım
edasında yürüyebilmektir.
* Anne demek yüreyini parçalara bölüp herbir parçayı özenle onlara
sunmaktır.
* Anne demek 9 ay karnında taşımak değil,ömrünün sonuna kadar yüreğinde taşımaktır
kizlar bu yaziyi cok begendim ben umarim sizinde hosunuza gide:))) TUM ANNLERE VE ANNE ADAYLARIMIZA GELSINNNN
canım nasılsın,nerelerdesin?özletiyorsun kendini.buluşma ayarlıyorsunuz haaaa ben gelemem ama bize gelirseniz olur:13:canım arkadaşlarım hepinizi çok özledim.SUder gelsinde bi toplanalım yine.
yabangülüm canım iyileşir o merak etme.Çocuklar hasta ola ola büyüyolar ki böyle olmasa bünyeleri hasttalığa karşı güçlenemez.Hasta olacaklarki büyünce güçlü olacaklar.
Suderim ne güzelde yazmışsın canım benim.