Malatya///44

cok tesekkur ederim ablacimm oyle valla kayinvaldem herp der ana olma ne olursan ol iyki varlar ama iste herseyleri bir sorun buyudukcede artiyo sorunlari yinede Rabiim basimizdan eksik etmesin bitanelerimizi

kızlar iyi akşamlar nasılsınız bakalım.Okullarda tatile giriyor görmeyin bizim evdeki cümbüşü artık.Abla kardeş talan edecekleer ortalığı.Yandık valla..

evet nihayet okullar tatile girdi.
izmir buz gibi. bir fırtına var sormayın.
tabii yağmurda. dışarı çıkmaya korkuyorum.
evleri ısıtmakta çok zor oluyor. battaniyelere sarılıp duruyoruz.
izmir bu kadar soğuksa oralar nasıldır bilemiyorum.
hepinizi öpüyorum.

burada cok soguk ablacim yaaaa kac gundur yine 3 derecenin ustune cikmiyooo ben cikicam yaaa yola gecen sene yanardag patladi bu senede meteor duserse hic sasmam:)))) ayyyyy aman Allah korusun artik duramiyorum hayirli hayirli evime vatanima doneyim artikkk hepinizi opuyorumm

selammm kızlar!napiosunuz?ben işteyim maaleseffff...havada ne kadar gıcıkk.nasıl kapalıı insana rehavet verio valla.şöyle güzel bir kar yağsa artıkk yaa...sizlerde ne var ne yok?öpüyorum hepinizi :))

selammm kızlar!napiosunuz?ben işteyim maaleseffff...havada ne kadar gıcıkk.nasıl kapalıı insana rehavet verio valla.şöyle güzel bir kar yağsa artıkk yaa...sizlerde ne var ne yok?öpüyorum hepinizi :))

noacimmm yagmasin karrrrrr sonra ucaklar kalkmiyo((( ben geleyim sonra yagsin:)))) bu arada hic resmin yokmu canim yaaaa merak ediyorum seni eminim cok yakismistir hamilelik benim guzel arkadasimaa

firslady ablacım burdada bi garip hava bi soğuyo bi ısınıyo.Dün akşam saat 1 gibi balkona çıktım baktım kar yağıyor.Sevindim sabaha kadar yağarsa belki tutar diye.15 20 dk.anca yağdı geçti.Üzüldüm valla.Çocuklar kar yüzü göremediler bu sene.
Suderim canım inşallah bu sefer bi problem çıkmadan gelirsin çabucak özledim valla.
Noa cım evet ya face ye bi resmini koy hamile hamile bi görelim seni.Zaten güzeldin iyice güzelleşmişsindir suderimimnde dediği gibi.

kristaltane nerelerdesin ablacım Bayadır uğramaz oldun buralara.
Sinem gene işlerle boğuşuyodur.
Ecem sen nerdesin naparsın kuzum?

offfffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffff icim sisti artik kizim yine grippppp bi birakmadi yakamizi hastalik bu sene hic uyumadim yineeee agzi burnu hosaf gibi oldu cocugun yineeeeeee insallah gelince hemen ayrintili baktiricam bakalim sorun neymisss

abla burası günlük güneşlik inan bahar gibi sadece son 3 gündür hava kapalı

abla bir ara banlandım ondan giremedim daha sonrada burda kimse olmayınca pek girmiyorum evet

Allah Allah o nasil sey yaaaaa tobe bobeee.... evet kizim biraz hassas ablasi tesekkur ederizz

bu hafta sonu çok yoğundum. ev halkı evdeydi.
eşim üşütmüş. oda evde olunca nerdeyse çıldıracaktım.
soğukta bir yandan. yemek, bulaşık ve çamaşır bıktım.
ev alıp başını gitti. kaç günde toparlarım bilmiyorum.
bu hafta soğuk devam edecekmiş. buranın ayazı çok kötü.
kar yağsa belki daha iyi olurdu diyorum hep.

Selam kızlar ben geldim
FirstLady abla çok geçmiş olsun umarım eşin en kısa zamanda iyileşir.
Yabangülüm kızın nasıl oldu?
Noa sen doktor işini ne yaptın
Ecemmm,harmoni,suder siz ve çocuklar nasıllar?
Kristaltane sen nasılsın?
Ben işlerle uğraşıyorum
Herkes kendine çok iyi baksın bu soğuklarda görüşürüzzzz

oooooo kaçak gelmiş nerdesin canım sen hiç giremiyorsun sağol iiyim ben sen nasılsın

Son düzenleme:

Ablam ya çok yoruluyosun sen.Hafta sonuda olsa kızın yardım etmiyormu sana.Biraz yardım etsin ama seni çok yıpratıyo bu keratalar.

Canım bizler iyiyiz sen nasılsın.Bu kadar ara vermeyin ya gelmemezlik etmeyin buraya.İşim zamanım oldukça yazıyorum ben.Sizleride özlüyoruz ona göre..

oooooo kaçak gelmiş nerdesin canım sen hiç giremiyorsun sağol iiyim ben sen nasılsın

Kaçak diyene bak sen... :) Bundan sonra yoklama yapıcam 1 haftadan fazla yazmayana buluşmada ceza vericez kabulmü kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…