Merhaba ben de Malatya'lıyım belki hatırlarsınız ara ara geliyorum bu topiğe malum hsmile olunca hamilelik topiklerine daha ççok takılıyorum drdan memnun kalamamak ve kararsızlık çok kötü, ben ilk öğrendiğim zaman hamileliğmi cüneyt beye gittim ama hiç memnun kalmadım ane bebeğin gelişimyle ilgili birşey söylüyordu ne de başka yorum yapaıyordu ağzından zor laf alıyordum, sonra bir arkadaşım gözde kışlada doğum yapmıştı Selma Orkan'ı önerdi ona gittim gerçekten o kadar yoğun olmasına rağmen öyle çok ilgileniyordu ki ultrasonda bakıyo tek tek elini kolunu böbreklerni ağzını her yerine ayrıntılı bakıyor, ama şöyle bir problem vardı benim için ben hep epidural normal doğum istiyordum hala da epidural istiyorum gözde hastanesinin de böyle bir hizmeti yok bunu düşünerek park hospital
'a gittim madem doğumum epidural olacak kontrollere de oraya gideyim zaten çok anlattılar Doç dr. şeyma hanım, zaten bayan doçent olunca hemen atladım bir muayenede onla yaptım ama kendinden çok emin ve çok ilgisiz olduğunu düşündüm zaten pimpirikli kararsız ve canı tatlı biri olarak şu dönemde en çok ihtiyacım olan drun güler yüzlü ilgili motive edici olması gerektiğini düşündüm tekrar Selma Orkan'a döndüm drumdan memnunmuyum evet çok memnunum ama hala aklımın bir köşesinde epidural doğum fikri var o yüzden hala tereddütler yaşıyorum kusura bakma çok uzattım sanırım ama birden seninle duygudaş olduğumu hissettim hem belki benim tereddütlerimle ilgili sen de bana yardımcı olabilirsin:79::79::79::79::79::79::79: