- 23 Ağustos 2009
- 1.914
- 0
Canım işlerle uğraşıyorum ofiste bütün gün tekim de
Bana diyorsun ama sen de ne zamandır yoktungerçi olmama nedeni okudumda
Kaçak diyene bak sen... :) Bundan sonra yoklama yapıcam 1 haftadan fazla yazmayana buluşmada ceza vericez kabulmü kızlar.
Selam kızlar ben geldim
FirstLady abla çok geçmiş olsun umarım eşin en kısa zamanda iyileşir.
Yabangülüm kızın nasıl oldu?
Noa sen doktor işini ne yaptın
Ecemmm,harmoni,suder siz ve çocuklar nasıllar?
Kristaltane sen nasılsın?
Ben işlerle uğraşıyorum
Herkes kendine çok iyi baksın bu soğuklarda görüşürüzzzz
slm herkese
uzun zamandır gıremedım arkadaslar
oglum hasta oldu halada düzelmıs degıl..sonrada bana gectı keçi grıbı oldum:)
sıkıntılı bır dönemdı INSALLAH gıderde gerı gelmez bır daha..
sızler nasılsınız..
havalar ısınsında bır bulusma ayarlayalım artık
hepınızı cok öpüyorummm.
slm herkese
uzun zamandır gıremedım arkadaslar
oglum hasta oldu halada düzelmıs degıl..sonrada bana gectı keçi grıbı oldum:)
sıkıntılı bır dönemdı INSALLAH gıderde gerı gelmez bır daha..
sızler nasılsınız..
havalar ısınsında bır bulusma ayarlayalım artık
hepınızı cok öpüyorummm.
yabangülüm canım kızımın iyi olduğuna sevindim canım.
ecem çook geçmiş olsu.Her sene bi grip çeşidi çıkıyor Allah sonumuzu hayır etsin.Şimdi iyisindir inşallah.
Noa gözükmüyosun canım.Ömerin resmide pek yakışıklı çıkmış canım şimdiden sana benziyo babası duymasın ::)
Suderim şafak kaç canımın içi?
kardelen canım neler yaparsın?
sinem ben hala senin yanına gelicem çay içmeye.Çarşıya indiğim yok kaç aydır.Gözüm yemiyo soğukta.
Evet kızlar suderim geldiğinde havalarda biraz ısınmış olur.Noa da doğum yapmadan bi görüşelim yine.
çok şükür iyi sen nasılsın?yabangülüm canım kızımın iyi olduğuna sevindim canım.
ecem çook geçmiş olsu.Her sene bi grip çeşidi çıkıyor Allah sonumuzu hayır etsin.Şimdi iyisindir inşallah.
Noa gözükmüyosun canım.Ömerin resmide pek yakışıklı çıkmış canım şimdiden sana benziyo babası duymasın ::)
Suderim şafak kaç canımın içi?
kardelen canım neler yaparsın?
sinem ben hala senin yanına gelicem çay içmeye.Çarşıya indiğim yok kaç aydır.Gözüm yemiyo soğukta.
Evet kızlar suderim geldiğinde havalarda biraz ısınmış olur.Noa da doğum yapmadan bi görüşelim yine.
ablacimmmm Allahin izniyle safak "3" bugunnnn insallah persembe sabahi erkenden suder yollardaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bana dua edin arkadaslar sag salim ulkeme kavusayim
aldim yanima hasretimiii yollardayim yine..biryanim eksik, yarimyamalak. sevdigim sehirle sevdigim adam biraraya gelmedi gitttti. OLSUN SAGLIK OLSUNNN .......BEKLE BENI MALATYAM GELIYORUMMM SAFAK """""DOGAN GUNES"""""""
hoşgeldin canımmmmmmmmmmmmaldim yanima hasretimiii yollardayim yine..biryanim eksik, yarimyamalak. sevdigim sehirle sevdigim adam biraraya gelmedi gitttti. OLSUN SAGLIK OLSUNNN .......BEKLE BENI MALATYAM GELIYORUMMM SAFAK """""DOGAN GUNES"""""""
canım nerelerdesin,nasılsın?CANIM BENİM YA YOLDASIN YADA GELMİŞ OLMALISIN.RABBİM SAĞ SALİM İNMEYİ NASİP ETSİN.
Sonunda zaman aktı geçti dönüş zamanın geldi.Evet hep bi yanın eksik inşallah en kısa zamanda eşinede malatyada hayırlı bi iş denk gelir ve kavuşursunuz.
iyiyiz canım çok şükür,sen nasılsın paşamız nasıl?herkese ii gecelerrr. ne var ne yok millet? valla ben biraz yoğundum bu aralar pek bakamadım. suderim şimdi malatyada. annesinin dizinin dibinde :)) harmoni ablacım sen nasılsın? neyse tatili bitirdin hadi gözünaydın. yabangülüm meleğin nasıl olduu? sinem,kristaltane,ecem,firstlady abla sizlerde iyisiniz inşallah. neyse bi buluşma yaparız artık :)))
Bende malatyalıyımmmmmmmmmmmmmmmm
bendeeeeeee
Bende malatyalıyımmmmmmmmmmmmmmmm
bendeeeeeee