Malatya///44

canım benim iyi biraz.doktora götürdük ciğerlerini üşütmüş allahtan erken götürdük bronşite filan çevirmeden ilaç verdi kullanıyoruz şimdi.sen nasılsın?

canlarım nasılsınız,kaç gündür giremiyorum özledim sizleri valla.noa nasıl gidiyor hamilelik?sudercim az kaldı şafağın:)kriscim,harmonim,firstlady ablam nasılsınız?

slm herkese
uzun zamandır gıremedım arkadaslar
oglum hasta oldu halada düzelmıs degıl..sonrada bana gectı keçi grıbı oldum:)

sıkıntılı bır dönemdı INSALLAH gıderde gerı gelmez bır daha..

sızler nasılsınız..

havalar ısınsında bır bulusma ayarlayalım artık

hepınızı cok öpüyorummm.

selam canım çok geçmiş olsun allah bi daha göstermesin.

cok gecmis olsun canimm

yabangülüm canım kızımın iyi olduğuna sevindim canım.

ecem çook geçmiş olsu.Her sene bi grip çeşidi çıkıyor Allah sonumuzu hayır etsin.Şimdi iyisindir inşallah.

Noa gözükmüyosun canım.Ömerin resmide pek yakışıklı çıkmış canım şimdiden sana benziyo babası duymasın ::)

Suderim şafak kaç canımın içi?

kardelen canım neler yaparsın?

sinem ben hala senin yanına gelicem çay içmeye.Çarşıya indiğim yok kaç aydır.Gözüm yemiyo soğukta.

Evet kızlar suderim geldiğinde havalarda biraz ısınmış olur.Noa da doğum yapmadan bi görüşelim yine.

ablacimmmm Allahin izniyle safak "3" bugunnnn insallah persembe sabahi erkenden suder yollardaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bana dua edin arkadaslar sag salim ulkeme kavusayim

çok şükür iyi sen nasılsın?
ablacimmmm Allahin izniyle safak "3" bugunnnn insallah persembe sabahi erkenden suder yollardaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bana dua edin arkadaslar sag salim ulkeme kavusayim

işallah canım yolun açık olsun.

suder harmonı yabangülüm saolun canlar..

suder az kaldı hazırlıklar bıtmıstır ne heyecan vardır sımdı sende..:))

sorma canim yaa heyecan yerini tarifsiz bir huzne biraktiii hep bir yanim eksik benim simdide esim olmayacak hep hasret hep gozyasiii icim oyle burukki bi iki yakamiz bir araya gelmedi gitti yaaa.yinede Rabbim can sagligi versin bu gunlerde bitecek elbettt

aldim yanima hasretimiii yollardayim yine..biryanim eksik, yarimyamalak. sevdigim sehirle sevdigim adam biraraya gelmedi gitttti. OLSUN SAGLIK OLSUNNN .......BEKLE BENI MALATYAM GELIYORUMMM SAFAK """""DOGAN GUNES"""""""

aldim yanima hasretimiii yollardayim yine..biryanim eksik, yarimyamalak. sevdigim sehirle sevdigim adam biraraya gelmedi gitttti. OLSUN SAGLIK OLSUNNN .......BEKLE BENI MALATYAM GELIYORUMMM SAFAK """""DOGAN GUNES"""""""

CANIM BENİM YA YOLDASIN YADA GELMİŞ OLMALISIN.RABBİM SAĞ SALİM İNMEYİ NASİP ETSİN.
Sonunda zaman aktı geçti dönüş zamanın geldi.Evet hep bi yanın eksik inşallah en kısa zamanda eşinede malatyada hayırlı bi iş denk gelir ve kavuşursunuz.

herkese ii gecelerrr. ne var ne yok millet? valla ben biraz yoğundum bu aralar pek bakamadım. suderim şimdi malatyada. annesinin dizinin dibinde :)) harmoni ablacım sen nasılsın? neyse tatili bitirdin hadi gözünaydın. yabangülüm meleğin nasıl olduu? sinem,kristaltane,ecem,firstlady abla sizlerde iyisiniz inşallah. neyse bi buluşma yaparız artık :)))

hoşgeldin canımmmmmmmmmmmm
canım nerelerdesin,nasılsın?
iyiyiz canım çok şükür,sen nasılsın paşamız nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…