- 26 Mayıs 2008
- 9.722
- 23
- 41
selam kızlar ben geldim işten ayrıldım
birde yeni yıla 9 kilo eksik girdim
Selam kızlar
Ben geldim
Suder kızının iyi olmasına sevindim canım kendine dikkat et az kaldı zaten gelmene
Yabangülüm sen nasılsın kızın nasıl?
Harmoni sen ve kızlar nasılsınız?
Noa bebekle sen nasılsın?
Kristaltane canım hiç üzülme daha iyi işler bulursun inşallah
Ecem sen nasılsın oğlun kreşe alışabildi mi?
FirstLaydy abla sen nasılsın?
evet 2 ay kadar oldu ama çıktım kendimhoşgeldin canım,nasılsın?maşallah iyi vermişsin9 kilosen işe yeni girmemişmiydin:44:
Selam kızlar
Ben geldim
Suder kızının iyi olmasına sevindim canım kendine dikkat et az kaldı zaten gelmene
Yabangülüm sen nasılsın kızın nasıl?
Harmoni sen ve kızlar nasılsınız?
Noa bebekle sen nasılsın?
Kristaltane canım hiç üzülme daha iyi işler bulursun inşallah
Ecem sen nasılsın oğlun kreşe alışabildi mi?
FirstLaydy abla sen nasılsın?
hayırlısı olsunevet 2 ay kadar oldu ama çıktım kendim
çok yorucuydu
inşALLAH canım sağol sen nerelerdesin hiç görünmüyorsun
maşallah kucağınada aldığın günleri görürsün işallah.bak yine söylüyeyim tadını çıkar bu günlerinin.bol bol uyu.kızlar mrbb!napiosunz?ben bu ara yoğunum biraz. pek uğrayamadım.ne var ne yok?tek tek saymıyorum herkes iyidir inşallah.bende bugün kontrole gideceğim inşallah. 5. aya girdik çok şükür :)))) ufak ufak bişiler almaya başladık artık.çok güzel duygularmıs. rabbim herkese yaşatsın inşallahh.
rica ederim bi denemiyi akşamlar kızlar bende eskisi gibi uğrayamıyorum hal hatır soran tüm arkadaşlarıma tşk.ederim.
kristaltanem canım boşver çok yoruluyosan zaten değmez üzülme bile.Yeni bi iş bulursun inşallah.
Sinemcim bizler iyiyiz sen nasılsın canım bittimi yoğunluk.
Noa cım 5 ay oldu demek zaman ne çabuk geçiyor dün gibi valla.Bak sana bi link vericem doğumdan sonra sende bolca yazarsın sanırım oraya oku çok şeker şeyler var.
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...lari/351067-anne-haller-biraz-gulelim-56.html
Suderim kızım nasıl oldu şimdi ayaklandımı iyice.Geç gördüm biraz yazını kuzum.
Yabangülüm canım tşk.ederim merak etmiş aramışsın canım benim.Kış geldi evde 4 kişi olunca biri iyileşiyor diğeri hastalanıyor.Bi kar yağsada hava temizlense ne güzel olur.Kızım sana eziyet ediyor baksana.Bi rahat konuşturtmuyor annesini.Maşallah ona.
canim Malatyam gozumde tutuyosun valla o kadar cok ozledimkiiii ...bi daha senden bu kadar ayri kalmakmi ? tovbe
yok canım ya ne domuz gribi uydurma ya.havalardan grip var ortalıkta ondandır aklına getirme öyle şeyleri.degistirmezmiyim canim benim bu arada kizlar kizim gecen cok hasta oldu yaaa cok ateslerdi megerse ingilterede domuz gribi hortlamis hastaneler tiklim tiklimmis haberlerde hep uyari yapiliyo yani sanirim bitanem domuz gribi atlatti((((
iyi akşamlar hanımlar nasılsınız bakalım....nelerdesiniz neler yapıyorsunuz,yeni yıla nasıl girdiniz...vay be bu neydi başka sorusu olan...hepinizi özledim nerelerdesiniz yaaaa...
yok hayatim uydurmuyorum yine 60 kisi olmus burda yaninda calistigim kizlarda suanda cok hasta
zaten normal grip gibi tek farki cok uzun sure dusmeyen ates ve gecmeyen oksuruk aman dikkat
cok sukur canim yaaaaa ama arada zaman duruyo sankiii neyse hayirli hayirli gelelim insallahhh bebis nasilll o mis kokan yanaklarindan opuyorum onu