- 26 Mayıs 2008
- 9.722
- 23
- 41
Kızlar merhaba nasılsınız canlarım benim.Suderim büyük geçmiş olsun inşallah atlatmıştır kızımda aşılanmıştır bi nevi kıyamam ben ona.Evet az kaldı gelmene.9 gün göz açıp kapayana kadar geçer inşallah.Geleceğin günü bekliyoruz valla.
Zeko hoşgeldin.Daha sık gel bi görünüp kayboluyosun.
Yabangülüm kızını öp benim için.
Arkadaşlar hepiniz iyisinizdir inşallah.Tek tek isim vermiyorum hepinizi kocaman öpüyorum.
kızlarr napiosunuzz bakemmm :)) bu ne böle.kimse gelmez olmuş.nerde millet.kışın rehavetimi çktü diyeceğim ama malatyaya kışda gelmediki...
ee ne var neyok?teyzeleri biz 5.5 aylık olduk.yarın şeker yüklemesi var ona gideceğim.önümüzdeki haftada ayrıntılı ultrason.radyolog bakıyormus ona.yarım saat falan sürüyormus sanırım.iç organlarını tarayıp kpntrol ediyormus.heyecanla bekliyoruz yani.tek tek sormuyorum,sizler nasılsınız?optu hepnizi..
maşallah paşamızanasıl geçiyor hamişlik?güzeldin şimdi daha bi güzelleşmişsindir eminim:)bizim doktorumuz bakıyordu ayrıntılıya.en son doğumdan bir gün önce b.devlet hast.radyolog baktı,oda kilosunun ne kadar olup olmadığı içindi.
sağol cnm.o senin güzel bakan gözlerinin güzelliği.benim doktor yapmıyor ayrıntılı ultrason.hayat hastanesinden aldım bende randevu.ordaki radyologdan.önümüzdeki haftaya verdi.23. haftada bakıyormus. bakalım hayırlısı.hamilelik ii gidyor çok şükür.kanamam falanda bitti.kızımız nasıl bakalım :)))
kızlar napiosunuz??dün doktora gittim.çok şükür herşey normal.ama moralimm çookkkkkkkk bozuk.doktorum tus'u kazanmış.doçent olarak düzceye gitmiş.dün hemen diğer doktordan sıra aldım.testlerimi yaptırdım ama ortada kaldım ya.nasıl başka bi doktora alışacam şimdi.kime gidecem?dün gittiğim leyla beytur die biriydi.ya ben kadın doktor istemiyorum.erkek doktorlar daha başarılı.Arkadaşlar denizhan beyi önerdiler.ona gitcem sanırım.offf ya bu nerden çıktı şimdiiiiiii
canım ismail evreni tavsiye ederim ben çok memnundum.leyla beyturu ben hiç sevemedim.
canım anamedteki cüneytmi oysa o gitmiş.denizhan görümcemin doktoruydu o memnun ben hiç gitmedim.cnm valla bende çok sevmedim.gerçi ilgiliydi Allah var ama nebiliyim yaa..offf.denizhan nasıl sen biliormusun?bide cüneyt özcan nasıl bilen varmı?onada ii diolar ama.ah seyit ali ahh.yaktınn benii(((
canim hala duruyormu bilmiyorum ama sanirim ozel malatya hastanesindeydi feza bey var harika bi doktorr oneririm
kızlarr napionuzz?ben hala doktor arıyorumm.müjde hastanesinde ünver pehlivan varmış.onu baya bi övdü arkadaşlar.kullandığı cihazlarda hep yeniymiş.onamı gitsem.denizhandan vazgectim. çok yoğunmus.zaten cüneytle fezada gimiş.bakalım 2 hafta sonra kontrolüm var bi gideyim bakayım.ay kuaför değiştirmek kadra zor bişeymiş valla doktor değişmek.3 gündür gözüm çıkacak internette doktor yorumu okumaktan.yabangülüm ismail evren biraz ilgisiz ve ukala diolar ya. yoksa onu düşünüodum ama.offfff........
kızlarr napionuzz?ben hala doktor arıyorumm.müjde hastanesinde ünver pehlivan varmış.onu baya bi övdü arkadaşlar.kullandığı cihazlarda hep yeniymiş.onamı gitsem.denizhandan vazgectim. çok yoğunmus.zaten cüneytle fezada gimiş.bakalım 2 hafta sonra kontrolüm var bi gideyim bakayım.ay kuaför değiştirmek kadra zor bişeymiş valla doktor değişmek.3 gündür gözüm çıkacak internette doktor yorumu okumaktan.yabangülüm ismail evren biraz ilgisiz ve ukala diolar ya. yoksa onu düşünüodum ama.offfff........
Merhaba ben de Malatya'lıyım belki hatırlarsınız ara ara geliyorum bu topiğe malum hsmile olunca hamilelik topiklerine daha ççok takılıyorum drdan memnun kalamamak ve kararsızlık çok kötü, ben ilk öğrendiğim zaman hamileliğmi cüneyt beye gittim ama hiç memnun kalmadım ane bebeğin gelişimyle ilgili birşey söylüyordu ne de başka yorum yapaıyordu ağzından zor laf alıyordum, sonra bir arkadaşım gözde kışlada doğum yapmıştı Selma Orkan'ı önerdi ona gittim gerçekten o kadar yoğun olmasına rağmen öyle çok ilgileniyordu ki ultrasonda bakıyo tek tek elini kolunu böbreklerni ağzını her yerine ayrıntılı bakıyor, ama şöyle bir problem vardı benim için ben hep epidural normal doğum istiyordum hala da epidural istiyorum gözde hastanesinin de böyle bir hizmeti yok bunu düşünerek park hospital
'a gittim madem doğumum epidural olacak kontrollere de oraya gideyim zaten çok anlattılar Doç dr. şeyma hanım, zaten bayan doçent olunca hemen atladım bir muayenede onla yaptım ama kendinden çok emin ve çok ilgisiz olduğunu düşündüm zaten pimpirikli kararsız ve canı tatlı biri olarak şu dönemde en çok ihtiyacım olan drun güler yüzlü ilgili motive edici olması gerektiğini düşündüm tekrar Selma Orkan'a döndüm drumdan memnunmuyum evet çok memnunum ama hala aklımın bir köşesinde epidural doğum fikri var o yüzden hala tereddütler yaşıyorum kusura bakma çok uzattım sanırım ama birden seninle duygudaş olduğumu hissettim hem belki benim tereddütlerimle ilgili sen de bana yardımcı olabilirsin:79::79::79::79::79::79::79:
cnm valla bende çok kararsızım.bayan kadın doğum uzmanlarının doğumda kadını çok yorduklarını söylüyor arkadaşlar.söyleyen arkadaşda ebe yani.diyorki kadın doktor hastayı çok yoruyor. kuvvetli olmadığı için erkek doktor kadar başarılı diil,hastada çok doku zararı yapıolar dio. o yüzden hiç bayan doktor bakmıorum.şu an ibre müjde hastanesindeki ünver pehlivan gibi görünüyor.arkadaşlar övdü baya bi.1 hafta sonra kontrolümde ona gidicem bakalım.
cnm valla bende çok kararsızım.bayan kadın doğum uzmanlarının doğumda kadını çok yorduklarını söylüyor arkadaşlar.söyleyen arkadaşda ebe yani.diyorki kadın doktor hastayı çok yoruyor. kuvvetli olmadığı için erkek doktor kadar başarılı diil,hastada çok doku zararı yapıolar dio. o yüzden hiç bayan doktor bakmıorum.şu an ibre müjde hastanesindeki ünver pehlivan gibi görünüyor.arkadaşlar övdü baya bi.1 hafta sonra kontrolümde ona gidicem bakalım.