Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım önemli bişey değildir sıkma canını bi yerlere çarpıyordur çocuk nede olsa.kizlar cok canim sikkin kizimda yine o mor noktalar var yaa biyeremi carpiyo baska hicbisey yok sadece mor nokta 2 3 tane((
teşekür ederim canım.iyiyim sen nasılsın?selam kızlar ben geldim
yabangülüm nasılsın kızın nasıl maşallah çok tatlı allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Kristaltane işin hayırlı olsun
Noa sen nasılsın bebek nasıl?
Suder umarım kızında önemli bir rahatsızlık yoktur canım
harmoni, ecem,firstlady abla sizler nasılsınız??
kızlarrrrr oğlum oluyorrrr :)))) bugün gördümmm. çok heyecanlıyımm :)))
kızlarrrrr oğlum oluyorrrr :)))) bugün gördümmm. çok heyecanlıyımm :)))
cok sagolun kizlar umarim onemli bisey degildir evet ablam halinize gercekten sukredin burda bi ozel doktor 500£ dan basliyor dahada turkiyeyi begenmiyo insanlar.sinemcim sen nasilsin
Selam kızlar ben geldim
Yabangülüm nasılsın kızın nasıl maşallah çok tatlı Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Kristaltane işin hayırlı olsun
Noa sen nasılsın bebek nasıl?
Suder umarım kızında önemli bir rahatsızlık yoktur canım
Harmoni, ecem,firstlady abla sizler nasılsınız??
herkese çoook teşekkür ederim.eşimde ben de kız istiyoduk ama olsun.sağlıklı ya çok şükür.ikinciye inşallah artıkk :))
suderim nasıl oldu kızın?ne zaman gelecek pasaportlarınız?
harmoni biz iyiyiz.sen nasılsın?cadılar napiolar?
firstlady abla,sinem,kristaltane sizler nasılsınız?
Canım iyiyim bende.Kızın sınavları başladı onla uğraşıyorum.İnşallah ilk yazılı sonuçları iyi gelir.Hayatımızı çocuklara göre yaşıyoruz artık.herkese çoook teşekkür ederim.eşimde ben de kız istiyoduk ama olsun.sağlıklı ya çok şükür.ikinciye inşallah artıkk :))
suderim nasıl oldu kızın?ne zaman gelecek pasaportlarınız?
harmoni biz iyiyiz.sen nasılsın?cadılar napiolar?
firstlady abla,sinem,kristaltane sizler nasılsınız?
Canım benim sağol iyiyim sen nasılsın alıştınmı yeni işine.Cumarteside çalışıyormusun?Pıtırcık herzamanki çok hareketli.harmoni ablacım sen nasılsın pıtırcığın ne yapıyor bakalım
ecem suder firstlady abla siz nasılsınız
cok sagol kriscim iyiyiz hamdolsun noacimm cogumuzun kizi var bitane nazar boncuk seninkide erkek oluyo tam guzel oluyo iste![]()
herkese selamlar
krıstaltane ıyıyım canım nolsun ıste hep aynı işten eve evden işe arada nöbetler falan..
sınem ben ıyıyım canım sen nasılsın
![]()
herkese selamlar
krıstaltane ıyıyım canım nolsun ıste hep aynı işten eve evden işe arada nöbetler falan..
sınem ben ıyıyım canım sen nasılsın
![]()
bende iiyim ablacım sağol hiç izin yok ablacımCanım benim sağol iyiyim sen nasılsın alıştınmı yeni işine.Cumarteside çalışıyormusun?Pıtırcık herzamanki çok hareketli.