• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya///44

suder o durumu bir doktora göstersen iyi olur bence. hatta detaylı bir tahlil isteyin. tedbiri elden bırakmamakta yarar var.
neden dersen bende böyle bir sorun oluyordu. damarlarla ilgili çıktıydı. en azından için rahatlar.

ablacim cok haklisinda suan pasaportum olmadigindan doktor almiyo acillerde yuksek ates disi kimseyi almiyo diyorum yaa burda saglik sifir

Selam kızlar ben geldim
Yabangülüm nasılsın kızın nasıl maşallah çok tatlı Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin :nazar:
Kristaltane işin hayırlı olsun :70:
Noa sen nasılsın bebek nasıl?:49:
Suder umarım kızında önemli bir rahatsızlık yoktur canım
Harmoni, ecem,firstlady abla sizler nasılsınız??

kizlar cok canim sikkin kizimda yine o mor noktalar var yaa biyeremi carpiyo baska hicbisey yok sadece mor nokta 2 3 tane:(((
canım önemli bişey değildir sıkma canını bi yerlere çarpıyordur çocuk nede olsa.
selam kızlar ben geldim
yabangülüm nasılsın kızın nasıl maşallah çok tatlı allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin :nazar:
harmoni, ecem,firstlady abla sizler nasılsınız??
teşekür ederim canım.iyiyim sen nasılsın?

noacım hadi gözün aydın olsun. inşallah sağlıkla doğum yaparsın. allah olmayanlarada versin.
suder canım gelişmiş bir ülkede böyle sorunlar olmasına hayret ediyorum.
benim ablamda canada da. oda oranın şartlarından hep şikayet eder.
her türkiye ye geldiğinde doktorlara koşar. halimize şükretmeliyiz galiba.
sinemcim çok şükür iyiyiz. çocuklar yanımdalar artık. kızımı telekomda işe soktuk.
en azından moralimiz düzeldi. 2 aydır çalışıyor çok şükür. birde oğluşum işe girse rahatlıyacağım.
hepinize güzel bir haftasonu diliyorum.:54::54::54:

cok sagolun kizlar umarim onemli bisey degildir evet ablam halinize gercekten sukredin burda bi ozel doktor 500£ dan basliyor dahada turkiyeyi begenmiyo insanlar.sinemcim sen nasilsin

kızlarrrrr oğlum oluyorrrr :)))) bugün gördümmm. çok heyecanlıyımm :)))

:nazar: :nazar: :emir_bebek: Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım çok sevindim.
cok sagolun kizlar umarim onemli bisey degildir evet ablam halinize gercekten sukredin burda bi ozel doktor 500£ dan basliyor dahada turkiyeyi begenmiyo insanlar.sinemcim sen nasilsin

Suderim canım korkma oynarken çarpıyodur farkında değilsinizdir belki.Takip et bakalım bi ka. gün oraya buraya çarpıyomu.Kuzum beyaz tenli azıcık dokunsa hemen morarır.Tabi tedbiride elden bırakmamak lazım bi göstermek gerek ama ben öyle ülkenin varya köküne kibrit suyu diyeceğim artık

herkese çoook teşekkür ederim.eşimde ben de kız istiyoduk ama olsun.sağlıklı ya çok şükür.ikinciye inşallah artıkk :))
suderim nasıl oldu kızın?ne zaman gelecek pasaportlarınız?
harmoni biz iyiyiz.sen nasılsın?cadılar napiolar?
firstlady abla,sinem,kristaltane sizler nasılsınız?

Selam kızlar ben geldim
Yabangülüm nasılsın kızın nasıl maşallah çok tatlı Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin :nazar:
Harmoni, ecem,firstlady abla sizler nasılsınız??

sağol canım çok uğramıyorsun

herkese çoook teşekkür ederim.eşimde ben de kız istiyoduk ama olsun.sağlıklı ya çok şükür.ikinciye inşallah artıkk :))

sağol canım sen nasılsın

cok sagol kriscim iyiyiz hamdolsun noacimm cogumuzun kizi var bitane nazar boncuk seninkide erkek oluyo tam guzel oluyo iste:nazar::nazar::nazar:

herkese selamlar

krıstaltane ıyıyım canım nolsun ıste hep aynı işten eve evden işe arada nöbetler falan..

sınem ben ıyıyım canım sen nasılsın

:3:

Canım iyiyim bende.Kızın sınavları başladı onla uğraşıyorum.İnşallah ilk yazılı sonuçları iyi gelir.Hayatımızı çocuklara göre yaşıyoruz artık.

harmoni ablacım sen nasılsın pıtırcığın ne yapıyor bakalım
ecem suder firstlady abla siz nasılsınız
Canım benim sağol iyiyim sen nasılsın alıştınmı yeni işine.Cumarteside çalışıyormusun?Pıtırcık herzamanki çok hareketli.
cok sagol kriscim iyiyiz hamdolsun noacimm cogumuzun kizi var bitane nazar boncuk seninkide erkek oluyo tam guzel oluyo iste:nazar::nazar::nazar:
:nazar::nazar: Dur fıstığım ecemin bebişide erkek : Nazar boncuğu iki tane oldu :emir_bebek:
herkese selamlar

krıstaltane ıyıyım canım nolsun ıste hep aynı işten eve evden işe arada nöbetler falan..

sınem ben ıyıyım canım sen nasılsın

:3:

ecem nasılsın gülüm?Yorucumu işin.Yabangülüme bebiş sevmeye gelirmisin sende?
ee kızlar siz gelmicekmisizniz bebiş sevmeye.1 saat sever geliriz gündüz.

Back