• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya///44

slm kızlar güzel bi gündü hepinizle tanıştığıma tekrar çok memnun oldum.Güzel vakit geçirdim en kısa zamanda tekrarını yapalım.

evet cok güzeldı..

sızlerle tanıstıgım ıcın cok memnun oldum arkadaslar..

harmonı özellıkle dönüs yolunda yasadıgımız macera cok eglencelıydi...

sevgiler

evet cok güzeldı..

sızlerle tanıstıgım ıcın cok memnun oldum arkadaslar..

harmonı özellıkle dönüs yolunda yasadıgımız macera cok eglencelıydi...

sevgiler

ecem hala gülsemmi ağlasammı arasında kaldım yaa.Ama sende hiç bozuntuya vermiyosun olmayacak iş nasıl girdi kart arabanın camına hala anlamış değilim.Bende seni aldın zannediyorum.Ama gerçekten eğlendim canım tşk.ederim.

evet çok güzel bir buluşmaydı erken kalkıp tam oturamazsamda tanıştığıma çok memnun oldum kızlar

kuzum benim azda olsa geldin ya oda yetti seni tanımış olduk.Sende kuzeninde çok tatlı aklıbaşında güzel kızlarsınız çok sevdim sizi.

Sinemde okadar çıtı pıtı güzel bi arkadaşımız onada tşk.ediyorum.En kısa zamanda çayını içmeye uğrarım yanına canım.

Biz kalkınca Ayvalık geldi arkadaşlar bebişi uyumuş geç kalmış ama bizde eve gelmek üzereydik yine karşılaşamadık.Telle görüştük çok üzüldüm ama.Keşke daha önce arasaydın canım ben beklerdim yinede seni.

kızlar buluşmuşsunuz ben gelemedim çok üzgünüm.gelmek istesem bile gelmezdim harmoniye söyledim annnemlerdeydim bu gün.annemler hacca gideceği için halamlar izmirde öğlen 1 de geldiler,sonra üstüne bir sürü misafir.akşamda annem pasta filan yapın gelenlere ikram ederiz dedi biraz önce eve geldim ve yorgunluktan ölüyorum.eşim akşam 10 da işe gitti ona bile yetişemedim bana sitem ediyor evin yolunu bulabildinmi diyor.yoksa evde olsaydım kesin gelirdim ecemle,kristaltaneyle,sinemle tanışmayı çok isterdim.

Canım benim resim çekildik ben sanada msn den yollarım bakarsın.Hatta şimdi aç göstereyim sana.Buluşmada ben,ecem,sinem,kristaltane ve kuzeni vardı.Ayvalıkta biz kalkınca gelmiş yetişemedi.Noa rahatsızlanmış gelemedi dr.gitti.Hamile olunca ilk aylar sorunlu geçiyo tabii.Oda çok üzüldü.Düzelince yine buluşuruz sizin için.Haftaya yada sonraki hafta bile olabilir sen üzülme.

Son düzenleme:
kuzum benim azda olsa geldin ya oda yetti seni tanımış olduk.Sende kuzeninde çok tatlı aklıbaşında güzel kızlarsınız çok sevdim sizi.

Sinemde okadar çıtı pıtı güzel bi arkadaşımız onada tşk.ediyorum.En kısa zamanda çayını içmeye uğrarım yanına canım.

Biz kalkınca Ayvalık geldi arkadaşlar bebişi uyumuş geç kalmış ama bizde eve gelmek üzereydik yine karşılaşamadık.Telle görüştük çok üzüldüm ama.Keşke daha önce arasaydın canım ben beklerdim yinede seni.
sağol canım o sizin güzelliğiniz ben çok memnun kaldım bir daha olursa gelirim inş bu sefer uzun süreli olur
ayvalık canım ya keşke dediğin gibi önce arasaymış boşuna gelmiş oldu artık bir dahaki sefere

Canım benim resim çekildik ben sanada msn den yollarım bakarsın.Hatta şimdi aç göstereyim sana.Buluşmada ben,ecem,sinem,kristaltane ve kuzeni vardı.Ayvalıkta biz kalkınca gelmiş yetişemedi.Noa rahatsızlanmış gelemedi dr.gitti.Hamile olunca ilk aylar sorunlu geçiyo tabii.Oda çok üzüldü.Düzelince yine buluşuruz sizin için.Haftaya yada sonraki hafta bile olabilir sen üzülme.

ablacım resimlerin yüzünü karalayabildin mi yoksa msn de ekledim seni bana yollabilirisn ben hallederim inş
a.s.

ben yetişemedom ya keşke arasaydım bı 20 dk. daha oturun dıye...ama ben daha oturuyosunuzdur dıye tahmın ettım en azından son yarım saate yetısırım dedım ama:(((
resımlerı gordum, nıye yuzlerınızı kapattınız ya merak edıyodum sızlerı...

ben yetişemedom ya keşke arasaydım bı 20 dk. daha oturun dıye...ama ben daha oturuyosunuzdur dıye tahmın ettım en azından son yarım saate yetısırım dedım ama:(((

ayvalıkçım istersen msn den yüzleri açık gönderebilirm sana özel mesaja bakarsın canım

ya kızlar ya inanın çok üzüldüm.gelemedim diye.ama inşallah bidahakine.hamileliğin ilk ayları bole gececek belli.neyse şu 3. ayı bi devireyim inşallah sonrası kolay.siz napiosunuz?resimlere baktım faceden.herkes cok güzel görünüyorduuu :)))

Selam kızlar nasılsınız
Bende sizi tanıdığıma çok sevindim
Gelemeyen arkadaşlar üzülmeyin yine buluşuruz
Noa canım nasıl oldun inan hep sana dua ettim sana bebeğine bişey olmasın diye :Saruboceq:
Harmoni ne zaman istersen gel beklerim çayım herzaman hazırdır....

Evet msn den direk alabilirsin canım resimleri.Bende çok üzüldüm inan bana.Bi dahaki sefere telefon etmeyi unutma canım benim.En kısa sürede yeniden buluşucaz.

ya kızlar ya inanın çok üzüldüm.gelemedim diye.ama inşallah bidahakine.hamileliğin ilk ayları bole gececek belli.neyse şu 3. ayı bi devireyim inşallah sonrası kolay.siz napiosunuz?resimlere baktım faceden.herkes cok güzel görünüyorduuu :)))

Canımın içi sen ve bebişin iyi olunda biz yine buluşuruz.

Selam kızlar nasılsınız
Bende sizi tanıdığıma çok sevindim
Gelemeyen arkadaşlar üzülmeyin yine buluşuruz
Noa canım nasıl oldun inan hep sana dua ettim sana bebeğine bişey olmasın diye :Saruboceq:
Harmoni ne zaman istersen gel beklerim çayım herzaman hazırdır....

Sağol bitanem mutlaka gelirim.

Kristaltane bidahaki sefere sende biraz daha oturabilirsin umarım.Saati ayarlayabilirsek az daha öne almaya çalışırız.

Yabangülüm nerelerdesin kuzum.Son günlerine yaklaştın telefon etmeeyi unutma bitanem olurmu?

Evet msn den direk alabilirsin canım resimleri.Bende çok üzüldüm inan bana.Bi dahaki sefere telefon etmeyi unutma canım benim.En kısa sürede yeniden buluşucaz.

Canımın içi sen ve bebişin iyi olunda biz yine buluşuruz.

Sağol bitanem mutlaka gelirim.

Kristaltane bidahaki sefere sende biraz daha oturabilirsin umarım.Saati ayarlayabilirsek az daha öne almaya çalışırız.

Yabangülüm nerelerdesin kuzum.Son günlerine yaklaştın telefon etmeeyi unutma bitanem olurmu?

etmezmiyim doğar doğmaz ararım hemen:emir_bebek:dua edin bana hemencecik kurtulayım.her gece uyandığımda acaba şimdimi diyorum artık,heyecan,merak hepsi var.

Back