Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ablacım ya annene rabbim şifa versin.bundan beterini vermesin.90 yaş maşallah yinede biz bu yaşımızda herşeyi unutuyoruz.sıkma canını rabbim bir yoluna koymuştur işallah.:teselli:
Ablacım kolay değil tabii.Yaş baya ilarlamiş.Benim babamda 77 yaşında.Alzeimer başlangıcı var.Bazen uyur uyanır burası neresi diye sorar.Kendi başına evden çıkar kaybolur.Sonra aklı başına gelince yardım ister birileri eve getirir.Bizde annemlerden uzağız işte.Kötü insanlarla karşılaşacak diye ödümüz kopuyo.Annemide dinlemiyo.Yaşlandıkça biz nasıl olucaz bakalım.Allahım onları korusun.
inşallah canım. benim üzüntüm o ankara'da ben izmir'de. sağolsunlar kardeşlerim yanında ve yalnız değil. fakat gönül yanında olmayı arzu ediyor.:teselli:
ay canım sizin işiniz daha zor. canım benim anneannemde öyleydi. biz boynuna ve bileğine künye takmıştık. kaybolduğunda polisler sağolsun bulunca görmüş getirmişlerdi. adresi ve kimlik bilgilerini yazdırıp boynuna ve koluna takın. en azından bulan vicdan sahibi kişiler yardımcı olurlar. geçmiş olsun güzelim.:Saruboceq:
suder44 hoşgeldin canım.opuyorumnanaktan
inşallah canım. benim üzüntüm o ankara'da ben izmir'de. sağolsunlar kardeşlerim yanında ve yalnız değil. fakat gönül yanında olmayı arzu ediyor.:teselli:
ay canım sizin işiniz daha zor. canım benim anneannemde öyleydi. biz boynuna ve bileğine künye takmıştık. kaybolduğunda polisler sağolsun bulunca görmüş getirmişlerdi. adresi ve kimlik bilgilerini yazdırıp boynuna ve koluna takın. en azından bulan vicdan sahibi kişiler yardımcı olurlar. geçmiş olsun güzelim.:Saruboceq:
hosbulduk canim nasilsiniz kizlar yokmu yine kimse:))hihoyyyt
ohhhhhhhhhhhh memleketimin guzel havasini bulmussunuz gezin tabi:)) benim yerimede gezin
Ben Malatya parka haftasonu gitmiyorum çok kalabalık oluyor.Hafta içi gitmeni tavsiye ederim canım sakin oluyor.İyi dileklerin için çok sağol.Yaşlandıkça insan neler görüyor.Bizim durumumuz ne olacak kimbilir.Rabbim kimsaye muhtaç etmesin yatırmasın.herkese mrbb!!suder hoşgeldin aramıza..kızlar napiyorsunuz?haftasonu nasıl geçti?valla ben evdeydim.Pazar günü Malatya parka gittik.Girmemizle cıkmamız bir oldu.Malatyanın yarısı ordaydı herhalde.amanınn o kadar kalabalıktıki nefes alamadık.Sizler napiyorsunuz?Firstlady ablacım ve harmoni sizlerece cok geçmiş olsun.dedemde alzheimerdi.yaşamayan gerçekten bilmez...
hosbulduk sinemcim bugun yine kotuyum yine memleketimin hasreti kor gibi oturmus icime((( biri olsada konussam kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
herkese mrbb!!suder hoşgeldin aramıza..kızlar napiyorsunuz?haftasonu nasıl geçti?valla ben evdeydim.Pazar günü Malatya parka gittik.Girmemizle cıkmamız bir oldu.Malatyanın yarısı ordaydı herhalde.amanınn o kadar kalabalıktıki nefes alamadık.Sizler napiyorsunuz?Firstlady ablacım ve harmoni sizlerece cok geçmiş olsun.dedemde alzheimerdi.yaşamayan gerçekten bilmez...
Havalar ısınsın bi buluşma ayarlayalım valla.bizde pazar oradaydık karşılaşmış olabiliriz valla:)buluşma yaparsak tanışırız artık.
var tabi duramam buralarda gecen yil geldim nasipse gelecek sen memleketimdeyim yapamam ora olmadan icime islemis memleketim :))) nisanda geliyorum 4 ay ordayim :)))) insallah tanisiriz kizlar cok isterim