Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belkide taniyoruzdur birbirimizi merkezdesiniz cogunuz degilmi ?
Ben Malatya'lı değilim.Görev nedeniyle burdayız yeni geldik.Merkezdeyiz lojmanlarda.Diğer arkadaşlarda merkezde sanırım.Bikaç arkadaşımızda şehir dışında onlarda gurbetçi sayılır.
nerde lojmanlardasin 2.ordu hava lojmanlarimi ee malatyanin bilmedigimiz yeri yok :))))
işallah canım görüşelim.var tabi duramam buralarda gecen yil geldim nasipse gelecek sen memleketimdeyim yapamam ora olmadan icime islemis memleketim :))) nisanda geliyorum 4 ay ordayim :)))) insallah tanisiriz kizlar cok isterim
Havalar ısınsın bi buluşma ayarlayalım valla.
mayısta sende burda olursun tanışmış oluruz.
işallah canım görüşelim.
ayarlayalımda işallah bu defa herkes gelir.geçen sen sadece 2kişiydik.diğer arkadaşlar gelmediler.
işallah canım.bende gelirim insallah :))
Selam kızlar nasılsınız
Söz bu defa bende gelecem buluşmaya Allah tan bişey çıkmazsa
kaç yaşında olursa insan anneye muhtaç oluyor.anne gibisi varmı ya çok iyi anlıyorum allah elden ayağa düşürmesin.gider görürsün anneni.:teselli:
taktık ablacım ama çıkartıyo.Bu e böyle ben salakmıyım millete rezil etceniz beni diye.Laf anlatamıyoruz.Kardeşim hastaneden getirdi taktı nasıl yaptıysa onuda eliyle kopartmış.Bi bakıyosun gayet aklıbaşında.Bi bakıyosun unutmuş.Ama ilaçları vaar.Çok ileri seviyede değil Allahtan.Kendine çabuk geliyor.
herkese mrbb!!suder hoşgeldin aramıza..kızlar napiyorsunuz?haftasonu nasıl geçti?valla ben evdeydim.Pazar günü Malatya parka gittik.Girmemizle cıkmamız bir oldu.Malatyanın yarısı ordaydı herhalde.amanınn o kadar kalabalıktıki nefes alamadık.Sizler napiyorsunuz?Firstlady ablacım ve harmoni sizlerece cok geçmiş olsun.dedemde alzheimerdi.yaşamayan gerçekten bilmez...
kızlar ben her izmir buluşmasına genelde katıldım. inanın çok neşeli oluyor. birgün bile olsa dertler tasalar yok olup uçuyor. aslında bir alışsanız, arkası mutlaka gelecektir. hele havalar biraz daha ısınsın daha iyi olacaktır mutlaka.
kizlar bi geliyosunuz bi oyle kayboluyosunuzki bulana ask olsun yani :))))