Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekür ederim canım:kedi: opuyorumnanaktankısss iyiden iyiye yerleştiler size kaynananlar.şimdilik dur yaza başla tedaviye stresten olmazki zaten.oy oy oy çiçeği burnunda editörüm benim...napalım yine aynı kaynanam yine bizde,ders çalışamıyorum malum...tedavi işi evimin yakınında esenler huzur polikiliniğe gittim...aynı şeyler işte klomen verdi 3 ay sonraya çağırdı...dr.müzeyyen hanım iyi dr. diyolar ama bana ilgisiz geldi bilmiyorum.valla ben en çok avicennadaki dr.burcu hanımı sevmiştim ama oda çok sık çağırıyo işler yoğun izin almaya sıkılıyorum.ya istanbulda yaşayanlar varsa aranızda fikir verseniz ne iyi olur.
Allah hepinize şifa versin.En kısa zamanda bebişlerinize kavuşursunuz inşallah.
Selam kızlar bengeldim nasılsınız
Yabangülüm editörlüğün hayırlı olsun canım
FirstLady abla gözün aydın kızın iş bulmuş
Darısı bütün işsizlerin başına :Saruboceq:
hoşgeldin sinem teşekür ederim.sen nasılsın?
amiiiin :Saruboceq:Allah hepinize şifa versin.En kısa zamanda bebişlerinize kavuşursunuz inşallah.
sorma 2 gündür kızında bugün için geleceklerini söyledi babası...zor yetiştiler...aman anama gidimde bu haftasonu şimdi aklım fikrim bu...2 ay oldu o yüzden kimse karışamaz hepsi diyo zaten bayağı oldu diye...seninki ne alemde...teşekür ederim canım:kedi: opuyorumnanaktankısss iyiden iyiye yerleştiler size kaynananlar.şimdilik dur yaza başla tedaviye stresten olmazki zaten.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin...Selam kızlar nasılsınız
Yabangülüm ben hastayım iki hafta oldu ama hala iyileşemedim mafoldumben
eee hanımlar daha ne var ne yok...
sorma 2 gündür kızında bugün için geleceklerini söyledi babası...zor yetiştiler...aman anama gidimde bu haftasonu şimdi aklım fikrim bu...2 ay oldu o yüzden kimse karışamaz hepsi diyo zaten bayağı oldu diye...seninki ne alemde...
bu ara canım sıkkın kızlar. anacım beni çok üzdü. bütün herşeyi unutur olmuş. eh yaş 90 normal ama işte ana dayanamıyorum. o herkese akıl veren kadın gitti. şimdi bir çocuk gibi. çok şükür hala dinç. bugün telefonda bana senin evin var mıydı. yoksa hala kirada mı oturuyorsun diyor. inanın çok üzüldüm. ay ona birşey olursa benim kolum kanadım kırılır. ikide bir telefon açıp eve misafir davet eder olmuş. allahtan tanıdıklar durumu biliyor. işte ablanızın bir derdi bitiyor diğer derdi başlıyor.
oğluşumada üzülüyorum. bu sene alttan kalan derslerinin bir tanesini veremedi. mecburen seneyede sınav sorunu olacak. tabii harç parasıda yatacak. öff artık inanın çok bunaldım.
bu ara canım sıkkın kızlar. anacım beni çok üzdü. bütün herşeyi unutur olmuş. eh yaş 90 normal ama işte ana dayanamıyorum. o herkese akıl veren kadın gitti. şimdi bir çocuk gibi. çok şükür hala dinç. bugün telefonda bana senin evin var mıydı. yoksa hala kirada mı oturuyorsun diyor. inanın çok üzüldüm. ay ona birşey olursa benim kolum kanadım kırılır. ikide bir telefon açıp eve misafir davet eder olmuş. allahtan tanıdıklar durumu biliyor. işte ablanızın bir derdi bitiyor diğer derdi başlıyor.
oğluşumada üzülüyorum. bu sene alttan kalan derslerinin bir tanesini veremedi. mecburen seneyede sınav sorunu olacak. tabii harç parasıda yatacak. öff artık inanın çok bunaldım.