Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende malatyadayıımmmm...... ama izmiri özlediiiiimm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..........
Başlıkta da belirttiğim gibi tabiki eşi bulunmaz Malatyalıllar siz ne dersiniz?
Koskoca sitede tek ben mi varım Malatyalı olarak.
Bir hemşeri bulana kadar ısrarlıyım...
hala yok mu
Pes etmek üzereyim ama yine de ümitliyim...
yanlız pes yok sayıyı çogaltmamız lazım yakışmıyo bıze
bende malatyadayıımmmm...... ama izmiri özlediiiiimm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..........
insallah canim Allah beni sag salim memleketime kavustursun insallah:)))
vay be maşallahınız var kızlar.çoğalmaya başladık.firstlady ablam gel yazın malatyaya valla bekliyoruz bak.nasıl değiştiğini güzelleştiğini görürsün bizde seni görmüş oluruz.
soyle toplu bi kahvalti sizcede guzel olmazmi kizlaropuyorumnanaktan
ah güzellerim bende malatyayı çok özledim. oradaki akraba ve eski dostlarımız devamlı çağırıyorlar. tam gelmeye niyetleniyorum, bir engel çıkıyor. hele bir bakayım. önce eşimin gitmesi lazım. o babasını ziyaret etsin. aynı zamanda gelemiyoruz. birde benim oğluş yazın buraya geliyor. kedime bakacaklarına söz verirlerse gelebilirim. kesin demiyorum yine. ne olur ne olmaz.opuyorumnanaktan
ah güzellerim bende malatyayı çok özledim. oradaki akraba ve eski dostlarımız devamlı çağırıyorlar. tam gelmeye niyetleniyorum, bir engel çıkıyor. hele bir bakayım. önce eşimin gitmesi lazım. o babasını ziyaret etsin. aynı zamanda gelemiyoruz. birde benim oğluş yazın buraya geliyor. kedime bakacaklarına söz verirlerse gelebilirim. kesin demiyorum yine. ne olur ne olmaz.opuyorumnanaktan
iyiyiz sen nasılsın.nerelerdesin sen?opuyorumnanaktana.s nasılsınız hanımlar
yagmurlu bi londra sabahi yine. bugun yesil cayla gune basladim tum malatyaya ve malatyada olan tum dostlara kucak dolusu sevgiler:)))