• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya///44

bende malatyadayıımmmm...... ama izmiri özlediiiiimm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..........

merhabalar ben doğma büyüme malatyalıyım ama şuan denizlide yaşıyorum evliyim ama memleketimi çok seviyorum ve özlüyorum

bende yeşilyurtluyum ama orayı bi defa gördüm :) bnden için merkez desem yeridir.

vay be maşallahınız var kızlar.çoğalmaya başladık.firstlady ablam gel yazın malatyaya valla bekliyoruz bak.nasıl değiştiğini güzelleştiğini görürsün bizde seni görmüş oluruz.

insallah canim Allah beni sag salim memleketime kavustursun insallah:)))

Aminnn gülüm Amin.

vay be maşallahınız var kızlar.çoğalmaya başladık.firstlady ablam gel yazın malatyaya valla bekliyoruz bak.nasıl değiştiğini güzelleştiğini görürsün bizde seni görmüş oluruz.

Sana katılıyorum yabangülüm.Herkes gelsin yazın.tanışalım.

ah güzellerim bende malatyayı çok özledim. oradaki akraba ve eski dostlarımız devamlı çağırıyorlar. tam gelmeye niyetleniyorum, bir engel çıkıyor. hele bir bakayım. önce eşimin gitmesi lazım. o babasını ziyaret etsin. aynı zamanda gelemiyoruz. birde benim oğluş yazın buraya geliyor. kedime bakacaklarına söz verirlerse gelebilirim. kesin demiyorum yine. ne olur ne olmaz.opuyorumnanaktan

soyle toplu bi kahvalti sizcede guzel olmazmi kizlaropuyorumnanaktan

neden olmasın canım hemde süper olur.

ah güzellerim bende malatyayı çok özledim. oradaki akraba ve eski dostlarımız devamlı çağırıyorlar. tam gelmeye niyetleniyorum, bir engel çıkıyor. hele bir bakayım. önce eşimin gitmesi lazım. o babasını ziyaret etsin. aynı zamanda gelemiyoruz. birde benim oğluş yazın buraya geliyor. kedime bakacaklarına söz verirlerse gelebilirim. kesin demiyorum yine. ne olur ne olmaz.opuyorumnanaktan

İnşallah ablam herzaman bekleriz.

ablacım valla bekliyoruz.sen bi bahane yarat şöyle kafanı dağıtmışta olursun.bi kedi değilmi bakarlar ya.

yagmurlu bi londra sabahi yine. bugun yesil cayla gune basladim tum malatyaya ve malatyada olan tum dostlara kucak dolusu sevgiler:)))

Back