• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya///44

kızlar çok şükür kızikom kabul edildi. pazartesi göreve başlıyor. personel müdürü olacakmış. çok sevinçliyim. allah böyle sıkıntı çekenlerin şanslarını açık etsin. diledikleri gibi iş bulabilsinler. hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. allah ne muradınız varsa versin.opuyorumnanaktan

günaydın hanımlar...hadi gözün aydın firstlady ablacım...çok sevindim valla...ne güzel hep böyle iyi haberler alsak keşke...

herkese mrb!!ne var ne yok kızlarr??firstlady ablacım darısı başıma inşallahh.bende gelip bi gün derimki inşallahh 'atandımmm'.. :Saruboceq::Saruboceq: yabangülüm nerelerde yaa.görünmüyor.millet kayboldu vallaa.. :olmaz:

kızlar çok şükür kızikom kabul edildi. pazartesi göreve başlıyor. personel müdürü olacakmış. çok sevinçliyim. allah böyle sıkıntı çekenlerin şanslarını açık etsin. diledikleri gibi iş bulabilsinler. hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. allah ne muradınız varsa versin.opuyorumnanaktan

gözünaydın ablacım.Tüm işsizlere iş versin rabbim.Çok yorucu bi görevi olacak.Personel müdürlüğü çok zordur.Üstesinden mutlaka gelir ama personelle uğraşmak inanki çok yoracak onu.Ama bi okadarda zevklidir.Allah gönlünüze göre versin sizinde herşeyi.

selam kızlar. bu ara çok yoğundum. kedimle uğraştım. çok halsiz. veterinere götüreceğim. bu yüzden canım çok sıkkın. dün midesi bozuldu. herhalde ben evde yokken muzur bişey yedi diyoruz. yiyecekte yoktu ortada. ya da soğuk bişey içti. hiç bilemiyorum. odası sıcaktı. ama hanımefendiyi salonda buldum. salonda biraz soğuktu. belkide üşüttü. bizim hanım narindir. öyle herşeyden rahatsız olur. üzerine o kadar titrediğim halde hemen hastalanıyor. o halsiz halsiz miyavlayınca çiğerim sızlıyor.
bu arada dün izmir buluşmamız oldu. resimlerimiz eklendi. hepinizi öpüyorum.opuyorumnanaktan

herkese iyi akşamlar!!nasılsınız millett??ya bu ayvalık nerelerde?doğum yapmış.özledik valla...

günaydın hanımlar....yabangülüm nerelerdesin nasılsın canım...firstlady ablacım kedicin nasıl oldu.... hanımlar nerdesiniz noldunuz...bak küsüp gidicem bende hııı...

günaydın hanımlar....yabangülüm nerelerdesin nasılsın canım...firstlady ablacım kedicin nasıl oldu.... hanımlar nerdesiniz noldunuz...bak küsüp gidicem bende hııı...

ben burdayım zeko.ama kimse yazmayınca bende bakıp çıkıyorum.Hakkaten noldu bizim arkadaşlara...

valla forum eskisi gibi diil.Millete noldu anlamadım.Şimdi hep aynı kişiler burdayız.Millett çıkıınnn ortayaaaaaaa kafamçokkarıştı:oklava:

millet facebookta çiftliğiyle-akvaryumuyla filan uğraşır oldu. buralarıda ihmal ettiler tabii.
benim gibi oyun oynamayanlar buradalar tabii.
zekom kedim iyi çok şükür. izmir buluşmamız vardı. o gün hanımefendiyi mecburen evde bıraktık.
geldimki salonda dolanıyor. salonda buz gibi. odasınında sobası yanıktı. orayı terk edip salonda kuşları seyretmeye gitmiş. ben evde olsaydım, dizimin dibinde oturacaktı. delikafadulden
veterineri sadece üşütmüş deyince rahatladım. bu yüzden evden dışarı kısa süreli çıkar oldum.
ben genelde sabah çok erken saatlerde veya gece kk ya girebiliyorum. eskisi gibi oturamıyorum.
malum ev işleri. özellikle yemek benim bütün günümü alıyor. eskiden eşim geç geliyordu.
kızım yoktu. tek başıma yaşıyor gibiydim. şimdi kızım yemek konusunda mızmız.
yemek seçiyor. ona ayrı bize ayrı yapmak zorunda kalıyorum. bazen oda yapıyor.
ama bende onun yemeklerini sevmiyorum. kendim yapmayı tercih ediyorum.
birde mutfağıma kimsenin girmesinden hoşlanmıyorum. darmadağınık yapıyorlar.
bu yönden biraz huysuzum galiba. :roflol:

burdayım canım sen nerdesin asıl,neler yapıyon kaynanatör hala sizdemi,tedavi işin ne alemde?
valla forum eskisi gibi diil.Millete noldu anlamadım.Şimdi hep aynı kişiler burdayız.Millett çıkıınnn ortayaaaaaaa kafamçokkarıştı:oklava:

kış psikolojisi olmalı valla benim ev sobalı demiştim.üşüyorum pek girmiyorum.şimdi editör oldum görevlerim var artık sitede.girmek zorundayım.

günaydın hanımlarrrr...
ben burdayım zeko.ama kimse yazmayınca bende bakıp çıkıyorum.Hakkaten noldu bizim arkadaşlara...
valla malum ben işyerinden fırsat buldukça giriyorum düşün artık diğerlerine nolduki...:umursamaz:

evet ya eskiden ne hareketliydi...bi gün girmesem sayfalarca okumam gerekirdi...çok üzülüyorum yamafoldumben

millet facebookta çiftliğiyle-akvaryumuyla filan uğraşır oldu. buralarıda ihmal ettiler tabii.
benim gibi oyun oynamayanlar buradalar tabii.
zekom kedim iyi çok şükür. izmir buluşmamız vardı. o gün hanımefendiyi mecburen evde bıraktık.
geldimki salonda dolanıyor. salonda buz gibi. odasınında sobası yanıktı. orayı terk edip salonda kuşları seyretmeye gitmiş. ben evde olsaydım, dizimin dibinde oturacaktı. delikafadulden
veterineri sadece üşütmüş deyince rahatladım. bu yüzden evden dışarı kısa süreli çıkar oldum.
ben genelde sabah çok erken saatlerde veya gece kk ya girebiliyorum. eskisi gibi oturamıyorum.
malum ev işleri. özellikle yemek benim bütün günümü alıyor. eskiden eşim geç geliyordu.
kızım yoktu. tek başıma yaşıyor gibiydim. şimdi kızım yemek konusunda mızmız.
yemek seçiyor. ona ayrı bize ayrı yapmak zorunda kalıyorum. bazen oda yapıyor.
ama bende onun yemeklerini sevmiyorum. kendim yapmayı tercih ediyorum.
birde mutfağıma kimsenin girmesinden hoşlanmıyorum. darmadağınık yapıyorlar.
bu yönden biraz huysuzum galiba. :roflol:
kedinin iyi olduğuna sevindim...ev işi bilirim ne zor...hiiiç bitmez hiiç..he bu arada bende facete oyun oynuyorum ama sizi ihmal etmiyorum:1hug: lütfen hanımlar topiğimize daha fazla özen gösterelim :olmaz::enbuyukkk:

burdayım canım sen nerdesin asıl,neler yapıyon kaynanatör hala sizdemi,tedavi işin ne alemde?

kış psikolojisi olmalı valla benim ev sobalı demiştim.üşüyorum pek girmiyorum.şimdi editör oldum görevlerim var artık sitede.girmek zorundayım.

oy oy oy çiçeği burnunda editörüm benim...napalım yine aynı kaynanam yine bizde,ders çalışamıyorum malum...tedavi işi evimin yakınında esenler huzur polikiliniğe gittim...aynı şeyler işte klomen verdi 3 ay sonraya çağırdı...dr.müzeyyen hanım iyi dr. diyolar ama bana ilgisiz geldi bilmiyorum.valla ben en çok avicennadaki dr.burcu hanımı sevmiştim ama oda çok sık çağırıyo işler yoğun izin almaya sıkılıyorum.ya istanbulda yaşayanlar varsa aranızda fikir verseniz ne iyi olur.

Back