Malatya///44

teşekür ederim canım:kedi: opuyorumnanaktankısss iyiden iyiye yerleştiler size kaynananlar.şimdilik dur yaza başla tedaviye stresten olmazki zaten.
Allah hepinize şifa versin.En kısa zamanda bebişlerinize kavuşursunuz inşallah.

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Selam kızlar bengeldim nasılsınız
Yabangülüm editörlüğün hayırlı olsun canım
FirstLady abla gözün aydın kızın iş bulmuş
Darısı bütün işsizlerin başına :Saruboceq:

Günaydın Malatya nın güzel insanlarıı.Sinem_44 geçmiş olsun.Çalışıyosun sürekli mikrop almaya açıksı.Dikkat et kendine

teşekür ederim canım:kedi: opuyorumnanaktankısss iyiden iyiye yerleştiler size kaynananlar.şimdilik dur yaza başla tedaviye stresten olmazki zaten.

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sorma 2 gündür kızında bugün için geleceklerini söyledi babası...zor yetiştiler...aman anama gidimde bu haftasonu şimdi aklım fikrim bu...2 ay oldu o yüzden kimse karışamaz hepsi diyo zaten bayağı oldu diye...seninki ne alemde...

eee hanımlar daha ne var ne yok...

nolsun be cnm.evde kös kös oturmaktan başka.arada da kpss çalış işte.cnm bu arada sen ne dersi çalışıyorsun?kpss falanmı?Valla Allah yardımcımız olsun.Haftasonu anneye yolculuk var desene.Çok sevindim cnm :içelim::içelim:

bu ara canım sıkkın kızlar. anacım beni çok üzdü. bütün herşeyi unutur olmuş. eh yaş 90 normal ama işte ana dayanamıyorum. o herkese akıl veren kadın gitti. şimdi bir çocuk gibi. çok şükür hala dinç. bugün telefonda bana senin evin var mıydı. yoksa hala kirada mı oturuyorsun diyor. inanın çok üzüldüm. ay ona birşey olursa benim kolum kanadım kırılır. ikide bir telefon açıp eve misafir davet eder olmuş. allahtan tanıdıklar durumu biliyor. işte ablanızın bir derdi bitiyor diğer derdi başlıyor.
oğluşumada üzülüyorum. bu sene alttan kalan derslerinin bir tanesini veremedi. mecburen seneyede sınav sorunu olacak. tabii harç parasıda yatacak. öff artık inanın çok bunaldım.

anam seninkilerde bi acayipler valla.herkesin bir yaşantısı var bırakın kalsınlar başbaşa biraz dimi ama.valla ben eskisi gibi sık sık gitmiyorum rahatım çok şükür.sorun yok uzun zamandır şükür.

ablacım ya annene rabbim şifa versin.bundan beterini vermesin.90 yaş maşallah yinede biz bu yaşımızda herşeyi unutuyoruz.sıkma canını rabbim bir yoluna koymuştur işallah.:teselli:

Ablacım kolay değil tabii.Yaş baya ilarlamiş.Benim babamda 77 yaşında.Alzeimer başlangıcı var.Bazen uyur uyanır burası neresi diye sorar.Kendi başına evden çıkar kaybolur.Sonra aklı başına gelince yardım ister birileri eve getirir.Bizde annemlerden uzağız işte.Kötü insanlarla karşılaşacak diye ödümüz kopuyo.Annemide dinlemiyo.Yaşlandıkça biz nasıl olucaz bakalım.Allahım onları korusun.

MALATYAM! guzel sehrim ayrilirken her caddesi her sokagi aklimda kalan essiz memleketim seni o kadar cok ozledimki yazarken bile gozlerim dolu dolu oluyo gecen her ucak ulkemdenmi acaba diye gokyuzunde gozlerim.sicak yaz aksamlari geliyo aklima civil civil sokaklarin vilayet parki kisla misircilarla dolu yolda gecen 10 adamdan en az 5 i tanidik, guvenle yurudugum her tasini topragini agacinin her dalini bildigim sehrim senin kadar guzeli varmi dunyada?bura soguk,insanlari carsilari agaclari kuslari bile soguk yabanci ne senelerce okula gittigim fuzulim var nede sicacik simidi simdi tek duam hayirlisiyla sana kavusmak insallah BIR GUN......

ayyy cok agladim(( malatyada olan tum arkadaslar ne olur benim yerime dekaseden bi simit yiyin:)))) tum malatyalilara ve suan malatyada olanlara kocaman sevgiler:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…