• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya///44

Selam kızlar
Firstlady abla umarım kızın en kısa zamanda iş bulur
Zekocuğum bence sana herşey yakışır seninle aynı zevklere sahip arkadaşınla alış verişe çık
canım benim beni görsen aynı şeyi tekrar söyler misin merak ettim...arkadaş meselesine gelince liseden bi iki arkadaşım var onlarlada zor...ablamlar var birini alış verişe çıkarmak ona eziyet etmek diğeri bayılır 3 çocukla ben kıyamam...iş arkadaşları erkek...görümcemler çocuklu rahat edemem...aslında genelde beni severler ama çok samimi arkadaşım yok gibi bişey...siz varsınız işte...

ıyı akŞamlar arkadaŞlar, malatyada tavsıye edeceĞınız anaokulu var mı?ıngılızce ve bılgısayar eĞıtımı veren.

canım benim beni görsen aynı şeyi tekrar söyler misin merak ettim...arkadaş meselesine gelince liseden bi iki arkadaşım var onlarlada zor...ablamlar var birini alış verişe çıkarmak ona eziyet etmek diğeri bayılır 3 çocukla ben kıyamam...iş arkadaşları erkek...görümcemler çocuklu rahat edemem...aslında genelde beni severler ama çok samimi arkadaşım yok gibi bişey...siz varsınız işte...

Tabi söylerim canım neden söylemeyeyim ki bence sen fazla kilolu değilsindir.
Ben geleyim senle alış verişe olumunekankayizsmile

hepinize hayırlı cumalar diliyorum hanımlar...
Tabi söylerim canım neden söylemeyeyim ki bence sen fazla kilolu değilsindir.
Ben geleyim senle alış verişe olumunekankayizsmile
canım benim ne iyi olurdu valla...neyse dün eşimle o işi hallettik.benim beğendiğimi o beğenmedi onunkini ben...neyse öyle böyle ortak nokta buldum aldım çıktım...ilk defa bu kadar şey aldım.kaynanam diyo dediğinde ne gören derki ne almış.2 etek,süslü bluz,çizme ve çanta...sonunda benimde gözüm döndüsempatiksalakcinni

heee bluz bana göre süslü diğerlerine göre gayet normal...

selam arkadaşlar hepinize günaydın...ya kızlar ne dicem eltimle görümcem röfle yapmışlar bende yapayım diyorum...onlar sarı yapmışlar ama ben daha sade doğal olsun istiyorum kahve saçlarım aralara çikolata kahve attırayım diyorum...nasıl olur acep...

zekom bu sene bakır renkler moda. kızım uzun süre sarışındı. şimdi bu renge boyattı saçlarını. beyaz tenli olduğu için çok yakıştı. sende bu rengi dene bence. kızıl renkler bayanlara çok yakışıyor.
ee diyeceksin sen niye boyamıyorsun. ben boyanın kokusundan nefret ediyorum. çok şükür hala saçlarım beyazlaşmadı. :roflol: bu yaşta hala koyu renkte. galiba bunu bol sarmısak yememe borçluymuşum. anneciğim öyle diyor.:sm_cool: aslında irsi. rahmetli babacığımında saçları kırlaşmamıştı. beyazlaşmalar çoğalınca artık mecburen boyatacağım. :çok üzgünüm:

slm kızlarrr!!bugün pazar kimsecikler yok.herkes kocasıylaa.benimki istanbula gitti.Toplantısı varr.Evde kös kös oturuyorum.zekocum bu sene firstlady ablacımın dediği gib bakır renkler favori.Güzel bir bakır kızıl boyatabilirsin.Hem farkli olur.Yinede senbilirsin cnm..

selam hanımlar dün sünnet vardı.saç meselesine gelince ay sonu malum eşime kıyamadım tüm ısrarlarına rağmen boya alıp eltime boyattım.berbat bişey oldu altın parıltılı çikolata almıştım az geldi heralde üstü başka altı başka oldu.neyse Allahtan sardırdımda pek belli olmadı.amma velakin en güzel ben olmuştumbayanssulusmile eşim dediki bütün gözler karımın üstündeydi güzel olmuştu halbuki kamera benim elimde mecburi gözler benim üzerimde olacak:jeyyar: yiğenide diyoki evet ben yengemi herkesle yarıştırdım en güzel o olmuştu...ya annen bu arada sünnet annesi 2.oldu :hooray:

yok artık bu saat olmuş hiç biriniz yoksunuz...noldunuz topiğimizi ter mi ettiniz...

yok artık bu saat olmuş hiç biriniz yoksunuz...noldunuz topiğimizi ter mi ettiniz...

geldimmm cnmmm.dışarı çıkmıştım biraz alışverişeee :))) hazır kocacigum burda yokkennn.sonra torbaları görünce söyleniyor.sen napiosun cnm?bu arada diğerleri nerdeler?Malum , pazartesi sendromu sanırım :emir_bebek::emir_bebek:

dün gece biraz huzur buldum. kızım bugün bir iş görüşmesine gidecek. ne olur dua edin kızlar.
bu sıkıntı yüzünden hiçbir şey yapamaz olmuştum. çocuğum resmen bunalımlardaydı.
gece babası gelip müjdeyi verince, o an ki mutluluğumuzu anlatamam. bakalım ne olacak.
hayırlısıyla olsun diye dua edip duruyorum. bunu sizlerle paylaşmak istedim. öpüyorum hepinizi.opuyorumnanaktan

inşallah hayırlısıyla işe yerleşir ablacım kızın.Okumuş eline mesleğini almış.Eninde sonunda bi iş bulur sen canını sıkma.Mesleği neydi kardeşimizin.

günaydın millet nasılsınız bakalım...noacım bıraktığın gibiyim be güzelim evden işe işten eve...koştur dur sınava az kaldı malum çalışamadım yine öyle işte...firstlady ablacım sıkma canını hakkında hayırlısı olsun inşallah...belki önüne daha iyi bi iş çıkacak zamanın dolmasını bekliyo...Rabbim hakkında en iyisi en hayırlısı neyse onu nasip eylesin...

noluyonuz nerdesiniz hanımlar yakında wanted ilanı vericem sizin için

inşallah hayırlısıyla işe yerleşir ablacım kızın.Okumuş eline mesleğini almış.Eninde sonunda bi iş bulur sen canını sıkma.Mesleği neydi kardeşimizin.

canım ege üni. konservetuar bölümü mezunu. ayrıca 4 senelik açık öğretim işletme okuyor. henüz 2. sınıfta. çok iyi bilgisayar programlarından anlıyor. en önemlisi fotoğrafçı. yani çok yönlü. fotoğrafı ödül bile aldı. hatta benim bu pc yi o topladı yaptı.opuyorumnanaktan
tabii her anne-baba gibi biz onun daima arkasındayız.

Back