kızlar çok şükür kızikom kabul edildi. pazartesi göreve başlıyor. personel müdürü olacakmış. çok sevinçliyim. allah böyle sıkıntı çekenlerin şanslarını açık etsin. diledikleri gibi iş bulabilsinler. hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. allah ne muradınız varsa versin.opuyorumnanaktan
uzun zaman sonra topiğime geldim.sizleri ne özledim bilsenizbilmiyorumkismile
bizde seni özledik cnm.nerelerdesinn?zaten kimse gelmez oldu artık foruma.. :sinifsinif::sinifsinif:
günaydın hanımlar....yabangülüm nerelerdesin nasılsın canım...firstlady ablacım kedicin nasıl oldu.... hanımlar nerdesiniz noldunuz...bak küsüp gidicem bende hııı...
burdayım canım sen nerdesin asıl,neler yapıyon kaynanatör hala sizdemi,tedavi işin ne alemde?günaydın hanımlar....yabangülüm nerelerdesin nasılsın canım...firstlady ablacım kedicin nasıl oldu.... hanımlar nerdesiniz noldunuz...bak küsüp gidicem bende hııı...
valla forum eskisi gibi diil.Millete noldu anlamadım.Şimdi hep aynı kişiler burdayız.Millett çıkıınnn ortayaaaaaaa kafamçokkarıştıklava:
valla malum ben işyerinden fırsat buldukça giriyorum düşün artık diğerlerine nolduki...:umursamaz:ben burdayım zeko.ama kimse yazmayınca bende bakıp çıkıyorum.Hakkaten noldu bizim arkadaşlara...
evet ya eskiden ne hareketliydi...bi gün girmesem sayfalarca okumam gerekirdi...çok üzülüyorum yamafoldumbenvalla forum eskisi gibi diil.Millete noldu anlamadım.Şimdi hep aynı kişiler burdayız.Millett çıkıınnn ortayaaaaaaa kafamçokkarıştıklava:
kedinin iyi olduğuna sevindim...ev işi bilirim ne zor...hiiiç bitmez hiiç..he bu arada bende facete oyun oynuyorum ama sizi ihmal etmiyorum:1hug: lütfen hanımlar topiğimize daha fazla özen gösterelimmillet facebookta çiftliğiyle-akvaryumuyla filan uğraşır oldu. buralarıda ihmal ettiler tabii.
benim gibi oyun oynamayanlar buradalar tabii.
zekom kedim iyi çok şükür. izmir buluşmamız vardı. o gün hanımefendiyi mecburen evde bıraktık.
geldimki salonda dolanıyor. salonda buz gibi. odasınında sobası yanıktı. orayı terk edip salonda kuşları seyretmeye gitmiş. ben evde olsaydım, dizimin dibinde oturacaktı. delikafadulden
veterineri sadece üşütmüş deyince rahatladım. bu yüzden evden dışarı kısa süreli çıkar oldum.
ben genelde sabah çok erken saatlerde veya gece kk ya girebiliyorum. eskisi gibi oturamıyorum.
malum ev işleri. özellikle yemek benim bütün günümü alıyor. eskiden eşim geç geliyordu.
kızım yoktu. tek başıma yaşıyor gibiydim. şimdi kızım yemek konusunda mızmız.
yemek seçiyor. ona ayrı bize ayrı yapmak zorunda kalıyorum. bazen oda yapıyor.
ama bende onun yemeklerini sevmiyorum. kendim yapmayı tercih ediyorum.
birde mutfağıma kimsenin girmesinden hoşlanmıyorum. darmadağınık yapıyorlar.
bu yönden biraz huysuzum galiba. :roflol:
burdayım canım sen nerdesin asıl,neler yapıyon kaynanatör hala sizdemi,tedavi işin ne alemde?
kış psikolojisi olmalı valla benim ev sobalı demiştim.üşüyorum pek girmiyorum.şimdi editör oldum görevlerim var artık sitede.girmek zorundayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?