• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya///44

teşekkürler harmoni gidelim bizde oraya

benim eşim gezmeye bayılır.O bizi gezdirdikçe yeni yer öğrendikçe ben sana söylerim.sizde gezersiniz.malatya nın eski çarşılarıda güzel.Dışarıdan gelenlere ilginç geliyo.sürekli gezince alışıyosun ama yinede güzel.Eşinin akrabaları vardır mutlaka burda onlarda anlatırlar.

Son düzenleme:
kızlar mrb!! yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldiler, sefalar getirdiler buyrunnnnnnnnn ne var ne yok?zekocum nerelerdesin?görünmez oldun.Ay bi kar yağsa artık ya. :Saruboceq: Ne kadar kurak gidiyor hava.Ocak ayı ama sanki ekimden günler yaşıyoruz.Off evdede zaman geçmiyorkiii şu kpss bitsede kurtulsamm kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

kızlar mrb!! yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldiler, sefalar getirdiler buyrunnnnnnnnn ne var ne yok?zekocum nerelerdesin?görünmez oldun.Ay bi kar yağsa artık ya. :Saruboceq: Ne kadar kurak gidiyor hava.Ocak ayı ama sanki ekimden günler yaşıyoruz.Off evdede zaman geçmiyorkiii şu kpss bitsede kurtulsamm kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Allah kolaylık versin canım işin zor.Okulu kazanmak için ders çalışırsın, okulu bitirmek için ders çalışırsın yetmez işe girmek için bidaha çalışırsın.Hava durumuna göre bugün başlaması lazımdı karın ama yağmadı bi türlü.dışarıda güneş var ama çokda rüzgar var.yarın gelir inşallah.

yeni yeni arkadaşlarımız gelmiş. hoş gelmişler, sefalar getirmişler.
ay zeko nerdesin.boshayallersmileopuyorumnanaktan

hanımlar işler yoğun patronda büroda o yüzden uğrayamıyodum...bide doktordu,kaynana-kayınpederdi, eşimin ananesinin vefatı derken ruh gibi dolaşır oldum etrafta...halim yokta inadına durur oldum ayakta... bide sevdiklerimi kaybedicem diye korkar oldum...çok vefatlar yaşadık ardı ardına...psikolojim bozuldu hissediyorum kafamı dinleyemeye ihtiyacım var olmuyo...malum eşimin annesi babası bide ani ziyaretleriyle görümcemler....yani hiç açıcı değil durumlar...doktorluk oldum olacam...sizler nasılsınız...

hanımlar işler yoğun patronda büroda o yüzden uğrayamıyodum...bide doktordu,kaynana-kayınpederdi, eşimin ananesinin vefatı derken ruh gibi dolaşır oldum etrafta...halim yokta inadına durur oldum ayakta... bide sevdiklerimi kaybedicem diye korkar oldum...çok vefatlar yaşadık ardı ardına...psikolojim bozuldu hissediyorum kafamı dinleyemeye ihtiyacım var olmuyo...malum eşimin annesi babası bide ani ziyaretleriyle görümcemler....yani hiç açıcı değil durumlar...doktorluk oldum olacam...sizler nasılsınız...

çok merak ettik seni ya.başınız saolsun canım.şu yaz gelseydi kurtulsaydın bi hayırlısıyla bu stresle bebek olsun nasıl olacaksa:delphin:

Allah kolaylık versin canım işin zor.Okulu kazanmak için ders çalışırsın, okulu bitirmek için ders çalışırsın yetmez işe girmek için bidaha çalışırsın.Hava durumuna göre bugün başlaması lazımdı karın ama yağmadı bi türlü.dışarıda güneş var ama çokda rüzgar var.yarın gelir inşallah.

çok sağol cnm.gerçekten dediğin gibi kazanmak için bi çalış.sonra atanmak için bi daha.ömrüm ders çalışmakla geçecek valla.Ne diyeyim Allah yardımcımız olsun...

Aman dikkat et zekocum.Milletle uğraşayım derken kendini kaybetme.Senin durumunda zor valla.Uff inaşallah çabucak geçer bu günlerrr :Saruboceq: :Saruboceq:

biraz önce dışarıdan geldik kızlarımla.doya doya kar oynadık.arkadaşlarımızda geldi.çok eğlendik.bidaha yağarmı bilmem biz tadını çıkardık.Biraz çocuklaştık.Sizede tavsiye ederim kızlar.

selam hanımlar....nasılsınız ben iyi değilim ya anamı çoook özledim.kar yağdı yollar kapandı bide ananenin duasını okutucaklardı ertelendi.kaynımın oğlunun sünneti var...yani offf of...değişik bişeyler alayım kendime diyorum...aklıma bişey gelmiyo...kalıp olarak yapılıyım ben bide biraz kiloda aldım hiç bişey yakışmaz gibi geliyo...gerçi görümcemler benden beter ama hayatla barışıklar ne güzel.bide geçen arkadaşa kızdım direk ellerim ayaklarım boşaldı gözlerim karardı...vahimlerdeyim iyice...ne yapmalıyım sizce akıl versenize...kaynanamlara gelince bilmiyorum artık onlar mı düzeldi yoksa ben mi alıştım... sanırım ikiside ama daha çok ben alıştım...mecburiyet ne yapalım...ne bileyim eskiden kaldıkları günleri sayardım şimdi nasıl geçti anlamıyorum...ama kocamla başbaşa kalmayı gönlümce bacaklarımı uzatıp tv izlemeyi özlemedim desemde yalan olur...

Son düzenleme:
ah zekom gelmiş. canım bırakma kendini.
bende bu ara keyifsizim. kızım 2 aydır iş bulamıyor.
bir ara işe girmişti. fakat adam doğru dürüst parasını vermedi.
bu yüzden işten çıkmıştı. üstelik kızıma biz harçlık veriyorduk.
şimdide iş bulamıyor. keyfim bu yüzden yok.
daha doğrusu kızımın keyfi olmayınca banada yansıyor.
bu yüzden pc ile bile ilgilenemiyorum.
oğluşumda kar yüzünden gelemiyor. moralim bozuk.
bugün uykum kaçınca bir bakınayım dedim. hepinizi öpüyorum.opuyorumnanaktan

günaydıın hanımlar...geldim ya firstlady ablacım...canım ablam ya benim için hep iyi düşünüşürsün... iyiki varsın...kızın için üzüldüm inşallah gönlünce bir yer bulur...

Selam kızlar
Firstlady abla umarım kızın en kısa zamanda iş bulur
Zekocuğum bence sana herşey yakışır seninle aynı zevklere sahip arkadaşınla alış verişe çık

Back