canım benim beni görsen aynı şeyi tekrar söyler misin merak ettim...arkadaş meselesine gelince liseden bi iki arkadaşım var onlarlada zor...ablamlar var birini alış verişe çıkarmak ona eziyet etmek diğeri bayılır 3 çocukla ben kıyamam...iş arkadaşları erkek...görümcemler çocuklu rahat edemem...aslında genelde beni severler ama çok samimi arkadaşım yok gibi bişey...siz varsınız işte...Selam kızlar
Firstlady abla umarım kızın en kısa zamanda iş bulur
Zekocuğum bence sana herşey yakışır seninle aynı zevklere sahip arkadaşınla alış verişe çık
canım benim beni görsen aynı şeyi tekrar söyler misin merak ettim...arkadaş meselesine gelince liseden bi iki arkadaşım var onlarlada zor...ablamlar var birini alış verişe çıkarmak ona eziyet etmek diğeri bayılır 3 çocukla ben kıyamam...iş arkadaşları erkek...görümcemler çocuklu rahat edemem...aslında genelde beni severler ama çok samimi arkadaşım yok gibi bişey...siz varsınız işte...
canım benim ne iyi olurdu valla...neyse dün eşimle o işi hallettik.benim beğendiğimi o beğenmedi onunkini ben...neyse öyle böyle ortak nokta buldum aldım çıktım...ilk defa bu kadar şey aldım.kaynanam diyo dediğinde ne gören derki ne almış.2 etek,süslü bluz,çizme ve çanta...sonunda benimde gözüm döndüsempatiksalakcinniTabi söylerim canım neden söylemeyeyim ki bence sen fazla kilolu değilsindir.
Ben geleyim senle alış verişe olumunekankayizsmile
yok artık bu saat olmuş hiç biriniz yoksunuz...noldunuz topiğimizi ter mi ettiniz...
hoşgelmişin canım nasılsın...yav bu topiğin geri kalanı nerde :uhm:selam ben geldim
inşallah hayırlısıyla işe yerleşir ablacım kızın.Okumuş eline mesleğini almış.Eninde sonunda bi iş bulur sen canını sıkma.Mesleği neydi kardeşimizin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?