• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya///44

hoşgeldin canım nasılsın?sağlığın yerindedir işallah:Saruboceq:

Canım ya fena grip oldum yatıyorum 2gündürlü birde ameliyat oldum ben haberin yok heralde rahmimde septum avrdı onu aldılar birde rahmimi genişlettiler nerdeyse 1ay olacak ama dikişlerim kaynamamış daha biraz sıkıntılı bir dönem yaşıyorum ama bunada şükür sen nasılsın nasıl gidiyor bebek tedavisi

Selam kızlar nasılsınız
Hoşgeldin büşra hanım kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk çubukcum delikafadulden

kızlar slm kızlar benim eşimde malatyalı ama malatyada nereler gezilir bilmiyoruz malum gurbetteyiz yıllardır yazın gelmeyi düşünüyoruz bana liste adres alışveriş park artık ne tavsiye ederseniz valla malatyanın altını üstüne getirelim yaza diyoz tavsiye bekliyorum öptüm hepinizi

nerde ne yenir lokanta da olsun mümkünse hadi malatyalılar yardııımmmmmmmmmmm

Canım ya fena grip oldum yatıyorum 2gündürlü birde ameliyat oldum ben haberin yok heralde rahmimde septum avrdı onu aldılar birde rahmimi genişlettiler nerdeyse 1ay olacak ama dikişlerim kaynamamış daha biraz sıkıntılı bir dönem yaşıyorum ama bunada şükür sen nasılsın nasıl gidiyor bebek tedavisi

hoşbulduk çubukcum delikafadulden
yok canım bilmiyordum çok geçmiş olsun.rabbim en kısa zamanda şifa versin.bende bekliyorum söylemişmiydim troid tedavisi görüyorum diye hala devam ettiği için bekliyorum.gerçi ismail evren tüp bebek dedi ama bakalım artık hayırlısı.
İyiyim canım sen nasılsın
Artık eskisi gibi topicte karşılaşamıyoruz
iyiyim canım evet ya hiç karşılaşamıyoruzeyvahedigeldismile
selam nasılsınız hemşolarım:lepi:
selam canım iyiiz sen nasılsın?
kızlar slm kızlar benim eşimde malatyalı ama malatyada nereler gezilir bilmiyoruz malum gurbetteyiz yıllardır yazın gelmeyi düşünüyoruz bana liste adres alışveriş park artık ne tavsiye ederseniz valla malatyanın altını üstüne getirelim yaza diyoz tavsiye bekliyorum öptüm hepinizi
canım adresi boşver sen çık dışarı gezilecek çok yer var.malatya park diye büyük bir alışveriş merkezi açıldı,tam karşısında park lokanta,kafe,çocuk parkı herşey var.sayamadığım çok yer var gezmek ve görmek lazım.
nerde ne yenir lokanta da olsun mümkünse hadi malatyalılar yardııımmmmmmmmmmm

malatyada her yer adım başı lokanta çok güzel yemekleri var.

Canım bende Malatyaya bu yaz geldim çok yer bilmiyorum ama eşim bizi yazın yeşilyurtta su sesi diye biyer var oraya kahvaltıya götürdü.Bayıldım.Gitmeni tavsiye ederim.Yemekleride çok güzel.Havalar ısınsın ilk işim tekrar su sesine gitmek olacak özellikle kahvaltıya.Malatyaya da çok yakın.

iyi geceler bayanlar nasılsınız vallahı fırsat buldukca gırıyorum ama benım gırdıgım saattede kımse kalmıyo galıba kendınıze ıyı bakın bu soguk gunlerde aman hastalanmayın öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

geç vakitte olsa buraya uğramadan çıkamıyorum. bu aralar pc ile ilgilenemiyorum. oğluşum yarıyıl tatili için yakında geliyor. onun hazırlığı peşindeyim. sevdiği mamaları hazırlayıp buzluğa atıyorum. geldiğinde doyasıya yesin.
yeni gelen arkadaşlarımızda hoş gelmişler. hepinizi öpüyorum.opuyorumnanaktan

günaydınlar nasılsınız
hava çok soğuk ama size sıcacık bir gün diliyorum
yeni arkadaşlar hoş gelmişler bu arada zeko kayıplarda kız iyimisin opuyorumnanaktan

açılınnnnnn ben geldm hemşerilerm benmmm opuyorumnanaktan
bende malatyalıym opuyorumnanaktan:1hug:

Back