Malatya///44

günaydın hanımlar....hepinizin içi kararmış ya paress işsizlikten firstlady ablamız geçmiş kötü günlerden. sıkmayın canınızı Allah beterinden korusun bu arada iyi dilekleriniz için sağolun cuma günü dr. gitcem artık bakalım haber veririm sonuç ne olursa üzülmicem hazırlıcam kendimi benim için hayırlısı olsun diye dua et sonuç ne olursa olsun hayırlısı bu dicem üzülmicem.hadi bakalım sizde biraz canlanın...kaydirigubbakcemile2

işallah böyle gider.canım kaç kilosun ki sen?diyet yapmada yediklerine dikkat edersen yine verirsin.canım rabbim bu defa hayırlısından nasip etsin.

canım hepsi aynı benimde kaynanamgil gelse hergün yok demez eşim,herşeylerini alır en güzel şekilde ağırlar.benim aileme gelince bize gelecekleri zaman kıyamet kopar.

ablacım üzülme hiç.herkes ettiğini çeker.sen gel malatyaya bekliyoruz hem malatyayı görmüş olursun bizde seni tanımış oluruz.arada fedakarlık yapmak gerekiyor.

canım sende pkomu vardı?gecikme filan bendede aynı yine gecikti benimkide bende yarın gidicem doktora.benimki hep hüsran çıkıyor o yüzen hiç beklemiyorum.her zamanki gibi oyun oynuyor bana.

canım sende pkomu vardı?gecikme filan bendede aynı yine gecikti benimkide bende yarın gidicem doktora.benimki hep hüsran çıkıyor o yüzen hiç beklemiyorum.her zamanki gibi oyun oynuyor bana.
valla dr. gidiyorum bişey demiyor ama bilemiyorum tabiii.üzme kendini canım benim hepsi geçecek inş. Rabbim ikimizede kısmet ederde inş. yazları malatyaya geldiğimde çocuklarla görüşürüz.:kedi: ayyy hayırlısı inş.:Saruboceq: bak canım iç işlerinize karışmak istemem ama ailenizle her ne yaşanmışlık olursa olsun ağırlığını koy eşine...

canım doktora gidersen sor adetlerim niye gecikiyor pkomu var diye sor.işallah canım rabbim tez zamanda nasip etsin hayırlısından..
bu ayda hayallerim suya düştü....

:teselli: :teselli: :teselli: :teselli:canım hayırlısı olsun diyen sen değilmiydin demek bu ayda hayırlı değilmiş.üzülme diyecem elde değil biliyorum ve seni çok iyi anlıyorum.rabbim yardımcın olsun ne diyim:Saruboceq:

hanımlar nerelerdesiniz iyice boşladınız topiği bozuluyorum ama...zati canım sıkkın...

merhaba hanımlar nasılsınız herkese günaydın uzun zamandır giremiyordum neler yapıyorsunuz opuyorumnanaktan

ay kızlar bugün hava karanlık. dünde öyleydi. habire izmire yağmur yağdı. bende çıkıp az dolandım. yaramaz çocuklar gibi yağmurda yürümek çok hoşuma gitti. soğuk olmasaydı bayağı gezecektim. :roflol:
kızım bana yeni bir lakap bulmuş. çılgın kadın. :roflol: yaşlandıkça çocuklaşıyorum galiba.delikafadulden
ne yapayım. evde otura otura sokağa çıkınca şaşırıyorum. yanımdan geçen insanlara bakmak, su birikintisinde ayağımı çırpmak öyle zevkliki sormayın. o yüzden sakın çocuklarınıza kızmayın.alkisalkisalkis
hayat herzaman insana istediğini vermez. versede çok uğraştırır. bunun için kendinizi fazla yıpratmayın. elde değil ki diyorsunuz. gülerek bakın dünyaya. mutlaka sizi mutlu edecek birşeyler bulursunuz. ben hayatımca bu kuralı uyguladım kendime. bir neyi mutluluk oyunuydu. bazen çokta isyanlar edip yastığımı sırılsıklamda yaptım. ama ertesi güne yeni bir umutla baktım. beni görenler, hiç mi derdin yok dediler. olmaz mı. dünyalarca vardı. ama dedimya mutluluk oyununu oynamak güzeldi.
zekocum aslında bende çok büyük sıkıntılar yaşadım. ama bunun için bu oyunu icat ettim kendime. bırak gitsin. fazla üzülmeye değmiyor hayat.

merhaba hanımlar nasılsınız herkese günaydın uzun zamandır giremiyordum neler yapıyorsunuz opuyorumnanaktan
kelebek canım hoşgeldin özlettin kendini valla.
Selam hemşolar nasılsınız
Herkese Hayırlı Cumalar
sanada hayırlı cumalar canım.
haklısın ablacım üzüntülerden bile zevk almak lazım.bazen kızıyoruz kaderimize belkide hayırlı olan budur bizim için.sen en iyisini yapıyorsun hayat kısa.
selam kızlar ALLAH ım sen istediklerimizi hayırlısıyla ver çocuk isteyen ablalarıma çocuk ver

amin canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq: opuyorumnanaktan

kızlar bugün dr. gittim yumurtalıkların iyi dedi klomen verdi yine yani anlıyacağınız tedaviye yeni bi dr. yeniden devam.yabangülüm üzüldüm canım bizi en iyi birbirimiz anlarız heralde...firstlady ablacım ne güzel yazmışın bi ara bu oyunu bende oynuyordum ama sıkıntıların arasında öyle boğuluyorum ki değil mutluluğu önümü göremiyorum ama yine Rabbim beterinden korusun demeyi dilimden düşürmüyorum. eşimin dedesi vefat etmişti ya bugünde ananesinin ölüm haberi geldi öyle üzgünüm ki kayın validemde ameliyatlı diye gidemiyo ağlıyo tabii bende gidemicem öyle işte ne diyeyim Rabbim mekanını cennet etsin..

dedesinden çekiniyodum da ananeyi çok seviyodum çalışıyorum diye çocuk yapmıyorum sanıp bana kızıyodu oyy ufakta canı vardı zaten pamuk ananem benim...

herkeze hayırlı cumalar
yabangülüm zekom kızlar üzülmeyin rabbim hayırlısını versin herşeyin vakti saati vardır inşallah
allah gönlünüze göre verir inşallah:Saruboceq:
zekocum başınız sağolsun işte böyle hayat çok kısa
leydim ne güzel yazmışsın opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…