Malatya///44

biri bitmeden diğeri başlıyo dimi...yinede Rabbim beterinden korusun...

amin canım.:Saruboceq: ay daha sinirim yeni yeni geçti inanın. ya telefon numarasını doğru alsın ya da aramasın.
senin çektiklerin bu sene çok fazlaydı. inşallah yeni senede bunların hepsi biter canım.opuyorumnanaktan

merhaba hanımlar neler yapıyosunuz bakalım...eşim biraz önce uçaktan inmiş zor gününde yanında olamadım bide bi kaç gündür göremedim ya içim buruk...özledim be keratayı benim meşkalemde o ne yapayım.karşımızda cafe var ev yemekleri yapan bi yer ordada yaşlı bi teyzemiz cuma günü beyin kanaması geçirmiş kızının rengi solmuş çok üzüldüm yaa...öyle dertler paylaştım ki teyzemlen eşimin beni dövmesini o ve ailesinin yaptıklarını...çok kızardı kıyamazdı bana basardı küfürü...barıştığım zamanda bana kızmıştı...canım teyzem Allah sana şifa versin evlatlarına anasız baktığın torunlarına bağışlasın...

canım allah şifa versin.insanın arada dertleşeceği biri olmalı yoksa çatlar.işallah iyileşir sende onda teselli bulursun..

hepiniz sağolun hanımlar...bide gelini ölmüş oğlu çalışamıyodu 3 erkek torun+oğlu+kızı... bi ara rahatsızlanmıştı kendimden korkmadımda aklıma bunlar geldi demişti.bana bişey olursa kızım burayı tek çeviremez aşçı tutsa karşılayacak kadar kazanmıyoruz demişti...ne bileyim Rabbim yardımcısı olsun...

selam kızlar nasılsınız
firstlayd ablacım izmir buluşmasında resmini gördüm çok hoşsun
yabangülüm ablacım sen nasılsın
sinemcim sen nerde çalışıyorsun (çok soru sordum heralde)
zeko ablacım ALLAH o teyzemizin yardımcısı olsun inşALLAH

selam kızlar nasılsınız
firstlayd ablacım izmir buluşmasında resmini gördüm çok hoşsun
yabangülüm ablacım sen nasılsın
sinemcim sen nerde çalışıyorsun (çok soru sordum heralde)
zeko ablacım ALLAH o teyzemizin yardımcısı olsun inşALLAH

canım çok teşekkür ederim. ben artık genç değilim. ama içim hala genç.
buda gençlerle oturup konuşmaktan kaynaklanıyor galiba.
enerjileri bana geçiyor.:lepi:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam hanımlar nasılsınız bakalım...valla yuvarlanıp duruyorum ben dün eşim geldi eve gittim uyuyodu tutturmuş illa zekom beni kaldırsın diye nasıl özlemişim...ama bu özlem dalaşmamıza engel olacak kadar değil tabiki...bi sarılması bi koklaması vardı canım benim ya geçimsiz adamın teki ama yinede seviyorum keratayı...

baya bi aradan sonra herkese mrb!!ne zamandır giremiyorum siteye.daha doğrusu internete.Sitemizde herkesde gitti internet.Halada yok.Eşimin bilgisayarını yürüttüm kaydirigubbakcemile3 Sizlerde ne var ne yok?Zekocum başınsağolsun cnm.Bu arada forumda baya sakin.Ayvalık,yabangülüm,firstlady ablacım sizler nasılsınız?umarım internetim en kısa zamanda gelir :Saruboceq::Saruboceq:

ben malatyalı değilim ama içim bi garip oldu
aşık oluyorum malatyalı birine erkekleri nasıldır hiç bi fikrim yok belki malatyaya gelin gelirim heheh :)))
arkadaşım malatyalı süper bi insan..........

ben malatyalı değilim ama içim bi garip oldu
aşık oluyorum malatyalı birine erkekleri nasıldır hiç bi fikrim yok belki malatyaya gelin gelirim heheh :)))
arkadaşım malatyalı süper bi insan..........

canım ben malatya geliniyim. evlerine düşkün olurlar. fakat ailelerinede düşkünlerdir.opuyorumnanaktan

günaydın hanımlar...nasılsınız bakalım neler yapıyosunuz...bende gene aynı durumlar kayınpeder geldi eşyalarıda yatak odasına yaymış.kızıyorum ya bi yer toplu kalmıyo gene dağılacaksa toplamamın anlamı ne...geceliklerimin arasına peçete konulmuş görmüşler demekki benim mahremim onlar ya böyle şeyleri hiç sevmiyorum.bide eltime yeni gitmişlerdi yine bize gelcekler özledim kocamla başbaşa kalmayı çocuk istiyolar istemesine ama fırsatta vermiyolar.malum geç oluyo saat...tamam eskiye nazaran iyiler ama birazda bizi bize bıraksınlar.eşimde kızdı bana bugünde öpmeden gitti.ne yani misafirliğe gelmişler ben senin ailene böyle mi yapıyorum dedi.bende bizimkiler gelmiyoki gelsede davet etmiyosun dedim.merdivenlerde söylene söylene indi.zaten geçen ay bir sürü masraf oldu bari bi ay müsade etseler hem cebimizi hem kendimizi toparlasak...ya yanlış mı düşünüyorum acaba çok mu kötü niyetliyim...

ya kötüyüm dimi ben...kendimi tanıyamıyorum eski saflığım masumluğum kayboldu gitti sanki...keşke hiç evlenmeyip hep öyle kalsaydım.

Zekocum sen kötü niyetli falan değilsin.BU büyükler anlayışsız.Benimde iki evladım var asla böyle davranmayacağım.Siz gençsiniz.Tabiki gelsinler misafirliğe ama abartıyolar arkadaş.Bazen boğuyolar insanı.ılerde muhtaç olduğumuzda nasılsa birarada olucaz bari şimdi rahat bırakalım demiyolar.Sizi anlasalar zaten bu durumlar yaşanmaz.Sende zaten sıkıntılısın.senin derdin sana yetiyo bide onlar yüzünden eşinle tartışıyosun.Allahtan bi işin varda 24 saat bi arada kallman gerekmiyor.Yinede eşinle bu yüzden tartışma olan gene sana oluyor.Üzülen gene sen oluyosun...

zekom bir gün benim kayınvalidem yatak odamdaki çekmecelerimi karıştırmış. eve geldiğimde fark ettim. durumu eşime gösterdim. işte o zaman eşim kızılca kıyameti koparmıştı. keşke sende böyle yapsaydın. bu yüzden kaynanam günlerce benim evimde bana surat asmıştı.
eşinin sana kızmaya ve söylenmeye hiç hakkı yok. madem yalnız kalmak istiyor ailesine bu kadar fazla yüz vermesin. onlar yüz bulmasalar bu derece sizi rahatsız etmezlerdi. birazda kabahati kendinde arasın.
sen burada haklısın canım. ev ev üstüne olmaz. belli bir yere kadardır. ben bile buradan onlara kızar oldum. ne düşüncesizler der durumdayım. hadi seni bir kenara bırakayım. bunlar oğullarını bile düşünmüyorlar. biraz fazla bencilleşmişler. böyle dediğim için kusura bakma güzelim. ben sana iyice üzülüyorum.
benimde iki çocuğum var. ben onları bana kul köle olmaları için doğurmadım. onlarında bir hayatı olacağını düşünmek zorundayım. bana bakmayada mecbur değiller. ha hastalık olur ve çok muhtaç olurum belki. ama allah beni muhtaç etmesin. ben evimde mutluyum. ölene kadarda evimde kalmayı yeğlerim. çok sıkışırsamda huzur evleri var. ben yanlış mı düşünüyorum. bunu bilemiyorum.

ahhh ah gardolabımın içine yerleştirdiler kıyafetlerini bile...deli olcam deli...kocamla hala aramız kötü dün annemi aradım eşimle konuşmak istedi o dizi seyrediyorum dedi konuştu ben çok kırıldım hatta tabiri caizse çıldırdım...sen insan mısın aynısını ben senin ailene yapsam dedim.bide ayrımcılık yapan ben oluyorum dedim.gittim yattım...sabah kalkmış bi tafralar off çok iyi yattım falan diyo hiiç oralı olmadım.Allah akıl fikir merhamet versin ne diyeyim.

Back