ay kızlar bugün hava karanlık. dünde öyleydi. habire izmire yağmur yağdı. bende çıkıp az dolandım. yaramaz çocuklar gibi yağmurda yürümek çok hoşuma gitti. soğuk olmasaydı bayağı gezecektim. :roflol:
kızım bana yeni bir lakap bulmuş. çılgın kadın. :roflol: yaşlandıkça çocuklaşıyorum galiba.delikafadulden
ne yapayım. evde otura otura sokağa çıkınca şaşırıyorum. yanımdan geçen insanlara bakmak, su birikintisinde ayağımı çırpmak öyle zevkliki sormayın. o yüzden sakın çocuklarınıza kızmayın.alkisalkisalkis
hayat herzaman insana istediğini vermez. versede çok uğraştırır. bunun için kendinizi fazla yıpratmayın. elde değil ki diyorsunuz. gülerek bakın dünyaya. mutlaka sizi mutlu edecek birşeyler bulursunuz. ben hayatımca bu kuralı uyguladım kendime. bir neyi mutluluk oyunuydu. bazen çokta isyanlar edip yastığımı sırılsıklamda yaptım. ama ertesi güne yeni bir umutla baktım. beni görenler, hiç mi derdin yok dediler. olmaz mı. dünyalarca vardı. ama dedimya mutluluk oyununu oynamak güzeldi.
zekocum aslında bende çok büyük sıkıntılar yaşadım. ama bunun için bu oyunu icat ettim kendime. bırak gitsin. fazla üzülmeye değmiyor hayat.