Malatya///44

kızlar antep fatihi geldiii:))) amanın öldüm vallaa.Git gel bi dert.Bari bu kadar yorulmama değsinde kazanırım inşallah. Sizlerde ne var ne yok?

selam kızlar. bugün kk.ya bir türlü giremedim. nihayet bu saatte girebildim. ama çok uykum var. hepinizi öpüyorum.opuyorumnanaktan

herkese selam.
bu aralar bayram hazırlığı var. habire koşturup duruyoruz.
temizlik ve hazırlık yapanlara kolay gelsin. opuyorumnanaktan

herkese iyi gecelerrrr!!nasılsınız ne var ne yok?foruma koca gün kimsecikler gelmemiş.herkes temizliğemi daldı nedir kafamçokkarıştı bende yolcuyum.bu bayram tatile kaçacaz .temizlik falan hiçbişey yapmadım valla.geldikten sonra artık

kurbanbayrami.jpg

selam kızlar.Bayram telaşından giremedim ne zamandır.Hepinizin kurban bayramı mübarek olsun.Tek tek öptüm hepinizi.

iyiyim güzelim. evdekilerle uğraşıyorum. et görmek istemiyorum artık. pişirmek bir dert. bulaşığı bir dert. off bayram gelmiş benim neyime dedim yani. mutfaktan çıkamıyorum.mafoldumben fakat öylede güzel yiyorlar ki kıyamıyor insan.opuyorumnanaktan

iyi akşamlar hanımlar hepinizin geçmiş bayramıı kutluyorum.bu topik neden hiç ilerlememiş ama nazar mı değdi nedir...yoksa bensiz topiğin tadı çıkmıyo mu.sırnaşık şey

hazır patron yok son durumları anlatayım size...biliyosunuz kaynanam ameliyat oldu nefes darlığı var diye yoğun balıkma aldılar...ertesi günü odaya aldılar akşamları hep ben kaldım cuma ise sade gündüz. neyse kaynanam çok memnun kalmış benden doğrulmasına kalkıyodum o derece diğerleri canını acıtıyomuş ben acıtmıyomuşum.neyse sonra tabi bize geldiler gelenlere beni bi övdü utandım valla daha önce hasta baktın mı dediler yok dedim anamdan geçti heral kanımda var...yani şimdilik kaynana tarafında durumlar iyi eşimin tarafı gözüme bakıyo...ama bizdeler ya bi masraf sormayın babası elini hiç cebinede atmıyo...yapıcaz tabi yapmasınada şurda ne kadar oldu bize geleli 400-500 kredi kartı yaptı battık valla...eee ben yokum diye millet gündüz bizde tabi...ama yemekleri hep yapıyolar ben hastenede kalırken temizlikte yaptılar sağolsunlar...bide iyi davranışları inşallah geçici değildir diyorum.

eee başka ne anlatayım odamı kaynanamlara ayırdık bayramın son günü geçin siz yatın dediler bi özlemişim valla...kocam krizlerde ben tabi gayet rahat...bu arada ekimin sonunda olmuştum şimdilik bi hareket yok gerçi hepi topu 2 defa oldu ama Allah bilir tabi belkim müjdeli haberle gelirim size dua edin test için biraz daha bekliyecem emin olmak için bakalım....

heee krizde derken geçen zekom seni çok özledim burnumda tütüyon dedi... kilo almış olsamda adam beni afrodit olarak görüyo...bu rahatlık işimede geliyo açıkcası...

selam kızlar. dün çok uğraşmama rağmen kk ya giremedim. hala sorunların bitmemesi bizi yordu resmen.
zekocum kaynanan çok mutlu. sen mutlu. oh çok iyisiniz. allah bozmasın. yalnız bu devirde misafir ağırlamak çok zor. hani bolluk içinde olsak, başımızın üstünde yer veririz. bu ana baba nede olsa bakacaksınız. ama azıcık düşünseler iyi olur kanımca. ben bile evladımın evine gittiğimde marketini ben yaparım. ona masraf çıkmasın diye çok düşünceli davranırım. genelde malatyalı kaynana ve kayınbabalar böyle galiba. ceplerinde akrep taşıyorlar. ben bir gelin olarak çok yadırgamıştım bunu. kusura bakmayın ben bu durumdan çok muzdarip olmuştum. onlar gittikten sonra borç ödeme çok zor gelmişti. lafta bana dut kurusu, üzüm kurusu ve kaysı getiriyorlardı. evde bunların yüzüne kimse bakmıyordu. bende etrafa hediye ettim. getirmeyin dedikçe sanki inadıma getirdiler. giderkende bir sürü şey aldırarak tabii. bütçe resmen deliniyordu. sonra zor toparlanıyorduk. bazen ne getirsinler, nede ben bişey alayım dediğim çok oldu. hani esirgediğimden değil. maddi açıdan resmen gümlemek beni yormuştu.

offf zekocum bana yine eskileri hatırlattın. ölmüş kadının arkasından konuşmak istemiyorum. ama inanın manevi işkencesinin hala etkilerini içimden söküp atamıyorum. benimki hadi cahildi. bu yüzden hoş görmeye çok çalıştım. seninkiler biraz görmüş geçirmiş gibi geldi bana. yoksa ben mi yanlış düşünüyorum. en azından evlatlarını maddi küflet altına sokmasınlar. neyse benim çenem yine düştü galiba.:roflol:

Back